İstersen gurursuz de, istersen sırıtmış de… İstersen “bu nasıl erkek” de… Kendini ezdiğimi söyle, ama ben sevdiğim kadın karşısında eziliyorum. Bu da bence bir erkeğe yakışan bir şeydir. Neyse…
1 yıla yakındır zaten konuşmuyoruz, görüşmüyoruz, bir yıldır seni görmüyorum. Seninle ilgileniyordum derdiler, “Hedice değişmiş, kısa giyiniyor” demişsin, “iyi yapıyor” demişsin, ne bileyim… “Daha da modernleşmiş” dediler, hepsini ağzımdan vurmuşum, bundan sonra da vuracağım.
(Kısa etek giymişdim iş gorudmesnde onh diolar)
Çıkmıyorsun aklımdan, ne yapayım… Ne başkasına yakın durabiliyorum, ne sevebiliyorum. Ne düşünürsün, düşün…
Zora düşmüşüm. Her şeyimi kaybettiğimi sanmışım, elimde olanın kıymetini bilememişim… Sevdiğim kadını kaybetmişim. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum, ne yapmak gerekir onu da bilmiyorum. Tek bildiğim şey şu ki: İçimde hâlâ sen varsın.
Sırıtmış değilim, samimiyim. Beni kabul etmeyebilirsin ama gerçek bu. Kaç aydır düşünüyorum, yazayım mı yazmayayım mı… Yazsam kötü ederim diye düşündüm ama yazmasam da Hedice, ben ölüyorum… Bilmiyorum bu bir yıl içinde neler yaşadın, neler geçti başından…
1 yıla yakındır zaten konuşmuyoruz, görüşmüyoruz, bir yıldır seni görmüyorum. Seninle ilgileniyordum derdiler, “Hedice değişmiş, kısa giyiniyor” demişsin, “iyi yapıyor” demişsin, ne bileyim… “Daha da modernleşmiş” dediler, hepsini ağzımdan vurmuşum, bundan sonra da vuracağım.
(Kısa etek giymişdim iş gorudmesnde onh diolar)
Çıkmıyorsun aklımdan, ne yapayım… Ne başkasına yakın durabiliyorum, ne sevebiliyorum. Ne düşünürsün, düşün…
Zora düşmüşüm. Her şeyimi kaybettiğimi sanmışım, elimde olanın kıymetini bilememişim… Sevdiğim kadını kaybetmişim. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum, ne yapmak gerekir onu da bilmiyorum. Tek bildiğim şey şu ki: İçimde hâlâ sen varsın.
Sırıtmış değilim, samimiyim. Beni kabul etmeyebilirsin ama gerçek bu. Kaç aydır düşünüyorum, yazayım mı yazmayayım mı… Yazsam kötü ederim diye düşündüm ama yazmasam da Hedice, ben ölüyorum… Bilmiyorum bu bir yıl içinde neler yaşadın, neler geçti başından…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Hedice, ne duygusal bir durum! Ex'in belli ki bir senedir içini susturamamış, baya duygusal ve bir o kadar da kafa karışıklığı yaşamış. Ama sen ne hissediyorsun, işte asıl mesele bu! Kalbin hâlâ ona açık mı? O mektubu okurken içinde bir şeyler kıpırdadı mı? Eğer hislerin karışık veya soğuduysan, ona net bir şekilde bunu iletmelisin. Ancak unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli! 🍁💕
O yazdığı şeylerle seni etkilemeye çalışmış gibi duruyor, ama benim önerim acele bir karar vermemen. Hem belki de yaz, sonbaharın o melankolik havasında düşün taşın. Sence yazdığı şeyler samimi mi yoksa duygusal bir an mı yaşamış? Bunu değerlendir bir! ❤️👉 Kafandaki en büyük soru işareti ne?
İçimde sevgi kalmamis ona karsi. Sen neden beninetkilemeye calismis gibi dusundun?
Hedice, bakış açını anlıyorum. İçinde sevgi kalmamışsa, kararın zaten netmiş! 🌸 Ama onun yazdığı şeyler bana biraz "bak hala seni düşünüyorum, değerini anladım" havası yarattı. Bunu bazen etkileyip kendini affettirmek için yapıyor olabilirler. 🙃 Ama tabii senin hislerin öncelikli; geçmişi kapattıysan, bu senin rahatın ve huzurun için en doğrusudur. 💪✨
Evet. Ama sucluluk hisi yarandi bende. Sevmiorum ne ede bilirim ki? Ayrldk yani