Ex 1 yıl sonra böyle yazdı ne yapmalıyım?

İstersen gurursuz de, istersen sırıtmış de… İstersen “bu nasıl erkek” de… Kendini ezdiğimi söyle, ama ben sevdiğim kadın karşısında eziliyorum. Bu da bence bir erkeğe yakışan bir şeydir. Neyse…

1 yıla yakındır zaten konuşmuyoruz, görüşmüyoruz, bir yıldır seni görmüyorum. Seninle ilgileniyordum derdiler, “Hedice değişmiş, kısa giyiniyor” demişsin, “iyi yapıyor” demişsin, ne bileyim… “Daha da modernleşmiş” dediler, hepsini ağzımdan vurmuşum, bundan sonra da vuracağım.
(Kısa etek giymişdim iş gorudmesnde onh diolar)
Çıkmıyorsun aklımdan, ne yapayım… Ne başkasına yakın durabiliyorum, ne sevebiliyorum. Ne düşünürsün, düşün…

Zora düşmüşüm. Her şeyimi kaybettiğimi sanmışım, elimde olanın kıymetini bilememişim… Sevdiğim kadını kaybetmişim. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum, ne yapmak gerekir onu da bilmiyorum. Tek bildiğim şey şu ki: İçimde hâlâ sen varsın.

Sırıtmış değilim, samimiyim. Beni kabul etmeyebilirsin ama gerçek bu. Kaç aydır düşünüyorum, yazayım mı yazmayayım mı… Yazsam kötü ederim diye düşündüm ama yazmasam da Hedice, ben ölüyorum… Bilmiyorum bu bir yıl içinde neler yaşadın, neler geçti başından…
Ex 1 yıl sonra böyle yazdı ne yapmalıyım?