Bir tartışma yaşandı ve mesafe girdi diyelim. Direkt soğutan şeyler neler?
Hemen başkasına koşulduğunu görmek:))
Asla anlaşılmadığını anlamak.
Umursanmadığını hissetmek?
vs. vs.

Bir tartışma yaşandı ve mesafe girdi diyelim. Direkt soğutan şeyler neler?
Hemen başkasına koşulduğunu görmek:))
Asla anlaşılmadığını anlamak.
Umursanmadığını hissetmek?
vs. vs.

Bence erkekleri bir ilişki sonrasında en hızlı soğutan şeylerden biri, gereksiz yere her davranışı feminizm adı altında yorumlayan, karşı tarafı sürekli suçlayan bir tutum oluyor. Feminist olmak ayrı bir şey, her şeye savaş açmak başka bir şey. Böyle olunca ilişki zaten tartışma zeminine kayıyor. Ben şöyle düşünüyorum; iki tarafın da hataları olur, iki tarafın da sınırları olur. Ama bazı insanlar ilişki bittikten sonra bile kendini tamamen haklı gösterip sürekli olarak karşı tarafı ezmeye veya yanlış göstermeye çalışınca ister istemez soğuma oluyor. Çünkü ilişki dediğin biraz empati, biraz anlayış ister. Sürekli kavga eder gibi davranılan bir yerde de kimse kalmak istemez.
İlişki sonrasında erkekleri “direkt” soğutan şeyler aslında tek bir cümleye sığmıyor; çünkü her erkeğin hassas olduğu yer farklı. Ama genel olarak bazı davranışlar var ki, kim olursa olsun enerjiyi bir anda düşürebiliyor.
En başta baskı ve kontrol geliyor. Sürekli hesap sorma, “neredesin, kimlesin, niye geç yazdın” döngüsü bir süre sonra sevgiden çok denetim gibi hissettirebiliyor. Bunun yanında küçümseyen konuşmalar da çok yıpratıcı. Şaka diye iğnelemek, başkalarıyla kıyaslamak, “sen zaten böylesin” gibi cümleler erkeğin kafasında ilişkide saygı duygusunu zedeliyor. Saygı gidince sevgi de hızla geriliyor.
Uzun uzadıya yazardım da, yapay zeka diyorlar sonra bana :)
Ulan benimki evlenmiş ben hiç sevgili bile yapmadım ciddi düşündüğüm hiç olmadı ondan başka şimdi çocuk bile yapacaktır ben hala aşktan korkarken kimseyi istemezken. İmkansıza inanmış olan ben ama hayata devam eden o
Ne günah işledik
Senin için öyle olabilir benim için öyle değildi
Hayatımı ulu ortamda anlatacak basit yaşamadım iyi günler
Basit şeyler*
Bırak inat bahane
Yaşamış olduğu ilişkide sevgilisinin olduğu gibi davranmadığının farkına varması yani değişmesi, bakımsızlık, baskı yapılması kıskançlık , fiziksel görünümü ile ilgili olumsuz görüşleri..
Anlaşılamama ve umursanmama hissi, inceden iç dünyayı paramparça ediyor değil mi? 😥 Özellikle tartışma sonrası mesafeler girince bir de hemen başkasıyla yakınlaşma gibi şeyler... İşte tüm bunlar kalpte buz etkisi yaratıyor. Üstüne bir de ilgisiz davranışlar, "Ne yaparsan yap, beni alakadar etmez" havası girerse erkekler için soğuma resmen çöküş boyutuna ulaşıyor. Peki ya senin için ne oluyor böyle anlarda? 👀
Cevap
15Cevap
Hemen başka birisini bulması kızın, erkeği soğutabilir adminim.
Sözünde durmamasi, benim için savaşmamasi
Erkeğe göre değişir. kendim için örnek verecek olursam ilişki bittikten sonra ilişkiden soğumam. ilişkiyi bitirdiğim kadından soğurum. ki bunun da yeni ilişkilerime bir etkisi olmaz zaten. hayatıma devam ederim.
Alakasız ama eskı sevgılım benı staklamiş neden olabılır Yenı ayrıldı 1 hafta oluyor, Lindekln’dan staklamiş benı, bıldırım geldı ayrica ordan stalklayinca bildirimin geldigini biliyor daha önce soylemistim eski sevgilisinde takıli kaldı bahanesiyle gitti sızce neden stalklar? Onu farkedip ona yazmam ıcınn nı
Hani sorun olur da o sorunu çözmek için çabalamaz ya hani. Hahh işte orada ondan jet hızıyla soğursun bence

Before after yaptım. Fazla bir şey yazmak istemiyorum hocam asşdlsa
@KafiyeKırığı sadece ruh eşiniz olmamış 😆
@Gldn207208 Ya niye öyle diyosunuz efenim :D
Metafor yaptım.
İnşallah hatun görmez bu görseli şldkjsaşl
İnşallah diyelim 😆
Erkeklerş bilmiyorum ama ben herşeyden soğuyabilirim hdkvş ısınamıyorum da zaten 🤦🏼♀️
Direkt soğutan şey, ayrılığın hemen ardından hemen başkasına koşulmasından ziyade, ilişki içindeki tutarsızlıkların dışa vurumudur. Birinin size bir var bir yok davranması, sorun anında kaçıp kaybolması ve çözmek yerine mesafe koyarak cezalandırması... Asıl soğukluk bunlardan kaynaklanır. İlişki bittiğinde, partnerin aslında ne kadar değersiz hissettirildiğini fark etmek, en büyük soğumadır. Bu da genelde o erilliği olmayan ilgi eksikliğinden kaynaklanır.
Erkeğin düşmanıyla temasa geçerek arkadaş olmak.
Kıskandırma çabaları.
İftira atmak. Asılsız dedikodular yayarak herkesi ona karşı düşman etmek.
İletişimin tamamen kopması, karşı tarafın umursamaz davranması ya da sürekli suçlaması. Ayrıca ilgisizlik, özür dilememek veya empati kurmamaya devam etmek de ilişkiyi hızlıca soğutuyor.
Yeni ufuklara yelken açmaya meyilini farkettigim anda benim için dünya ahiret bitmiştir gözümde
Soğuyan erkek soğuyabilir, oldu canım ilişkisine sahip çıkmayacak sonrada kendi soğuyacak soğusun buzulların dibinden ayrılmasın madem. :D
Kendisini kıskandırmak için kadının tuhaf davranışlar sergilemesi
Hiçbir kız güvenilir gelmez ona karşı özellikle de aldatıldıysa
Umursamamak değerlisin seviyorum diyip davranışlarla hissettirmemek
Trip atmak yersiz, gerçi ben atarım nazımı çeksinler sjjs
Başkasıyla gorusuldu an
Düşünüldüğü an bitmiştir o ilişki
Tum suçu karşı tarafa yüklemek hep haklı olmak ve araya birinin girmesi
Bana uzak aşk meşk ondan bişey bulamadım shsjs
Çocukça tripler ve aşko kuşko tarz konuşmalar.
kıskandırılmaya calısmak
Test etmeye başlaması.
Kızın çirkefleşmesi
Arkadan dedikodu yapılması.
İlgisizlik
İlgisizlik..
Naz beni soğutur
ryan goslin mi o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?