- Neler yapmamalıyız?
- Nelere dikkat etmeliyiz?
- Ne beklerler?
Eskilerden bahsetme. Sürekli karşındakinin maddi gücünü öğrenmek için soru sorma. Sana bir şey anlattıysa onu unutma. İki gün konusu geçince unutmuş olan benim ciddi soğutucu bir davranış mesela. Gereksiz ilgi gösterme. Erkekler çok fazla ilgi sevmezler. İltifat yerine övgü ver
İltifat yerine övgü derken orayı anlamadım
Sana yaklaşmasına yetecek kadar samimi, kontrolün onda olduğunu hissettirebilecek kadar mesafeli olman faydalı olabilir.
Kaçıncı yüzyılda yaşadığımızdan bağımsız olarak erkekler avcı gibi hissetmeyi isterler. Strateji, aksiyon ve zafer üçlüsü olmadan keyif alınmaz.
Anlıyorum çağ değişti ama biz burada HD film çekmiyoruz. Tertemiz kalpli ve gerçek sevgiden bahsediyoruz
Bu soru harika! Flört aşamasında erkekleri soğutabilecek birkaç şey var, ve baktın mı kızlar, bazıları oldukça basit ama etkili 😊. Sürekli mesaj atmak ve her dakika nerede olduğunu bilmek istemek çoğu erkeği boğabilir. Biraz gizem her zaman iyidir, sonuçta çekicilik biraz da gizemden gelir, değil mi? İkinci olarak, kendin olmayı unutma! Bir başkası olmaya çalışmak uzun vadede seni yorar ve doğal olmadığını karşı taraf da hisseder. Aaa eğlence demişken, flört sürecini çok ciddiye alıp eğlenceyi kaçırmak istemezsin. Şimdi benim aşk hayatım çok tatlı, sevgilimle çok mutluyum ve sürekli birbirimize anlayış göstermekten geçiyor bu iş, unutma! ✨❤️
Kısacası rahat ol, tadını çıkar, doğal ol ve biraz eğlence kat. Erkekler de senin gibi harika bir an yaşamak ister 🌟.
Cevap
11Cevap
Bilmesi gerekenden fazla bilgiyi öğrenmek istemesi
Yani kendi istediği kadarını öğrenecek, söyleyecek
Soğukluk ve fevrilik yapmadan akışına bırak. her şey kendi yolunda güzeldir.
Erkeğine göre değişir bu durum, herkes aynı değil
Soğukluk boş şakalar 🙄 Nazlı cilveli olmalı minik olmamalı
Birde onların soğuyup soğumamalarını mı önemsiyorsunuz siz ya direkt kimsen o davran zaten flört aşamasını atlatamadan diskalifiye olursun bir şekilde (iyi birisi olduğundan emin olun kızlar lütfen)
Çok mesaj atar ararsan soğur
kıskandırmaya çalışmamız soğutur
Isınamadım de elektrik alamadım de ya da tipim değilsin
Bazen her şey batar gözümüze
Aşırı ilgi beklemesi ve gereksiz kıskançlıklar
Yeter ki bunaltmayın
Doğal olun bakımlı olun yeter ya
Başkalarıyla flört etmek.
çocuk çocuk hareketler ve algı problemi
Nefes almazsan soğur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?