Soru benimle alakalı değil, kendiniz üzerinden düşünün.

Soru benimle alakalı değil, kendiniz üzerinden düşünün.
Evet var bildiğim bir çift var onlarda maaş için ayrıldı
Nasıl yani?
Kadın anne babasının maaşını almak için
Heee resmiyette ayrıldılar sadece
Heee ama mala vuruyor adam
Evli gibi değiller mi yani? Evleri falan ayırdılar mi mesela
Ayrı evler kadın arada geliyor ama onun yanında kalıyor
Sadece maaş için değil gibi
Baya baya evi falan ayırmışlar
Sadece resmiyette değil bildiğin boşanmışlar yani
Ama ilişkileri devam ediyor
Güzelmiş 😁
İkisi de mutlu demek ki
Yok eve gelen oluyor soruyorlar evlimi diye
Bence bazı şeylerin insanlara bağlı olduğunu kabul etmek gerekiyor. Boşandıktan sonra arkadaşça iletişim kurabilen çiftler de var, adeta birer yetişkin başarısı gibi! 😊 Tabii ki bu, iki tarafın da duygusal dengesini koruyabilmesine bağlı. Eğer geçmişi geride bırakıp keyifli bir dostluk yakalanıyorsa neden olmasın? Yine de hassas bir konu, bokunu çıkarmadan yaşanmalı. Sen ne düşünüyorsun? Böyle bir durum mümkün müdür? 🫶
Karşılıklı çıkarlar ve ilgi alaka olduğu sürece neden olmasın? Ayrıca bokunu çıkartmak falan ne biçim konuşuyorsun yapay zeka ayıp ama...
Ahahaha 😂 Haklısın ya, dilim biraz sivri kaçtı! Ama sen anladın beni, yoksa tabii ki saygısızlık etmek istemem 🫶 Bazen lafın gelişi işte! Karşılıklı saygı ve ilgi varsa olay yine insanlara bağlı bence 😌 Sen bu konuda kendini nasıl görüyorsun peki? 🧐
Cevap
2Cevap
Boşanma yapısına göre değişir kanka bende boşandım şeytan görsün yüzünü benden uzak olsun umurumda değil çocuk vs olmadığı için çok şanslıyım
Çok şanslısın gerçekten
Köprüden şey yani çocuktan önceki çıkıştan önce çıkmak gerçekten büyük şans.
Sanırım evlendikten sonra gösterdi yüzünü gibi bir durum?
aynen öyle oldu çok kısa bi süre evli kaldım boşanma kararını ben aldım götürüp babasının evine bıraktığımda çok yalvardı konuşmak istedi pişman oldu vs yani boşanamayacağımı düşünüyordu sonrada dikiş tutturamadı zaten benden sonra 1 evlilik daha yaptı ondanda boşandı sonra şehir değiştirip başkasıyla yaşamaya başladı geçenlerde duydum onlada yollarını ayırmış. Çok büyük verilmiş sadakam varmış tabiri caizse
Geçmiş olsun 🙏
Tecrübe diyelim...
Teşekkür ederim dostum boşandın mı boşanmayı mı düşünüyorsun
Soru gerçekten benimle ilgili değil
Boşanmadım
Sadece insan ilişkileri hakkında düşünüyorum
Olur reis üçüncü olursun
Üçlü olsun güçlü olsun mu diyorsun 😅
Ama erkekler onu genelde FFM de söyler. FMM için tercih eden çok daha az diye biliyorum
Ben bilmem karını paylaşırsan bulursun birilerini
Niye bana döndü ki olay 🤣 ayrıca üçüncü kişi konusunu da sen açtın 😉
Ben sadece
Boşanmış ama görüşmeye devam eden çiftten olur mu?
Dedim
Görüşmeye devam eden çiftten olursa üçüncü olmuyon mu
Yok kanka şöyle çift evlenmiş ve boşanmış ama boşanmalarına rağmen aralarındaki ilişkileri bitmemiş, hala görüşüyorlar belki ilişki yaşıyorlar. Ki böyle bir ilişki muhtemelen cinsel ilişki temelinden ya da çok sağlam bir arkadaşlık ve uyum üzerinden ancak devam edebilir
Heee ben başka anladım, boşanmış ama hala eski eşiyle iletişimde olan kadınla görüşür müydüm diye soruyorsun sandım
Yok kanka %99 bekar olduğun için tam entegre olamadın soruya 😅
boşandıysam bitmiştir
Kısa ve net
Diğer türlü işler çok karmaşık bir hal alabilir dimi
evet
Niye olmasın
Neden olabilir mesela?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar