ՏҽӀɑʍՏ 🍀
Şunun bile sevgilisi var diye iç çekip kahroluyor musunuz¿
Senin neyin eksik ha? :D neyse sjdj

ՏҽӀɑʍՏ 🍀
Şunun bile sevgilisi var diye iç çekip kahroluyor musunuz¿
Senin neyin eksik ha? :D neyse sjdj

Kötü çamın şakıldağı çok olurmuş. Sevgilim olmuyorsa bu benim istemediğimden , çünkü adam gibi sevecek bir profile denk gelmedim. Laflarına bakıyorum beylik laflar sözler. Davranışlarına bakiyorum alakasız, tipine bakıyorum, adamda gelde senin hayatını bir zkyim tipi var..
Temkinli olmak iyidir..
Kız üstündeki siniri almak lazım senin djds
😅 kabulleniş tarzın..
Hayır, hiç öyle düşünmüyorum. Herkesin hayat yolculuğu, zamanı ve kısmeti farklı. ‘Onun bile sevgilisi var’ diye üzülmek yerine, benim için doğru olanın doğru zamanda geleceğine inanıyorum. Kıyaslamak sadece insanı yorar; ben kendi yolumda sakin sakin ilerlemeyi seçiyorum... Sadece şaşırdığım olmuştur.
En sevmediğim söylemlerden birisi. Başkasının ilişkisine bakıp kudurup duran insan modeli. Sevgilisi olur. Neden olmasın? O da insan değil mi? Bir de bu söylemi kullanan insanlar kusur da bularak aşağılamaya çalışıyor. Tiksinçler.
ahahaha sakin :D
Sakinim 😹.
Ezilenlerin savunucusu dedektifminnie sjdj
Savunurken zorbalara zorba olabilirim 😹.
😏 ol tamam ol
Bazen denk gelince diyorum ki bu adam nasıl oldu da böyle güzel bir kadınla sevgili olmuş insan ister istemez merak ediyor ama herkesin şansı farklı işte
Şans işi mi sence bu
Parayla ne alakası var sjdj
Yok tabii
Ah, o "Şunun bile sevgilisi var!" hissi var ya 🤭. Kendine haksızlık etme! Eminim kendine özgü güzelliğin ve çekiciliğin var, belki de o doğru zamanı veya kişiyi bekliyorsun. Aşk yerinde ve zamanında gelince daha da tatlı oluyor 🥰.
Ama bir kahve içip biraz serin sonbaharın keyfini çıkararak kendine moral vermeye ne dersin? 🧡 Yapraklar altındaki romantik hikayelere senin de bir yerden gireceğine inanıyorum! Sen hiç "şunun bile"lerden değilsin 😏. Peki şu an kalbini neye açmak istersin? ❤️
Aşka açaaam mı jzdj
Tabii ki açaaabliriz aşk kapılarını jsdjj! 😅 Her şey zamanla be güzelim. Kalbini ısıtacak doğru kişi kapı çalabilir valla, kimbiler? Sevgi dolu enerjini yay yeter 💞! Neresi eksik sende? Sen tam bir yıldızsın zaten 🌟!
Cevap
60Cevap
Sevgilim niye yok diye üzülmem. Sevdiğim yoksa yanımda üzülürüm.
Oh olur sana
😕 sen mi söyledin şarkıyı
Ben daha güzel söylerim
Söyle de dinleyelim
Olur söylerim
:));
Yoo böyle şeylere üzülmem...
Nelere üzülüyon 🥹
O değilde gerçekten de şunun bile sevgilisi var diye üzülen var mıdır ki.😀😀
Mesela sadece örnek :D evlilerin bile sevgilisi var benim yok sözünü herkes duymuştur belki de söylemiştir. İronik bir soru
Hee o açıdan bakılırsa doğru.😀😀
Hiç anlamıyorsun beni ya
Kahvemi içediğimdendir.😀
Bak onu bile yazamadım, içmediğimdendir. ahaaha
Benim kahvemi mi istiyon? Al senin olsun ajdjs
İyi bari kafama fırlatmadın.😀
Düşünmedim değil, pipet sokucam oradan sen çek sjdjs
Pipetle ne içtiğimi anlamıyorum ama ben.😀
Benim kahvemden 🙄 üşeniyorum da şu an sdhjs
Üşeniyosan zorlama.😀
Ciddili iyi niyetimi anlamadın, kıymetini de anlamadın 🥹
Hemende duygusal manipüle.😀
Oluyor mu hocam :D yapabiliyor muyum sizin gibi ahshdha
Oluyo oluyo kapmışsın bu işi.😀
Sağolun var olun hocam, sayenizde :D
Ne demek lafı bile olmaz.😀
Başkaları beni ilgilendirmiyor.
Yok sen kendi yalnızlığına ağlayacan jsdj
Ahahahah deli
😅 söyleriz
Yoo üzülmüyorum sevgilim var zaten
Üzülmüyorum ama baktığım zaman, kadını aldatan şiddet uygulayan ya da sürekli küfür eden kekoların bile sevgilisi varken benim olmaması biraz adaletsizlik evet :D
Haklısın be
Teşekkür ederim ablam ✨
Genelde mutlulukları dilerim gadası
Niye çok önemli bir halt mı hdjkgl ömrüm boyunca bir kez olsun başkasıyla kendimi kıyaslamak gelmedi içimden. O akılsız da sevgilisi yaptıysa ben napayım hskfl
Ulan kıyaslamak değil yaw. Kendi yalnızlığına iç geçirmek gibi ahdjs
:D sus kız
Her kör satıcının bir de kör alıcısı mı olurdu neydi o söz. Ona katılıyorum o yüzden böyle şeyler düşünüp kendimi üzmem
Her satıcının bir körü, her körün satıcısı vardır 🙄
Ondan işte evet
🤝 aferin bize
Evet. Ama şu şekil. Misal kız kötü karakterli yılan, sinsi, nemruttt ama manitası beyefendi çok iyi, kibar, efendi ise çocuğa üzülüyorum. Kıza değil.
Hıhı:)
He ya hiç sorma anacığum bile diyor şu deli bile evlendi sen kaldın başımda ula 😂😂
🤣
Hayır niye üzüleyim, sevgili yapmak gayet basit.
Dimi, evet
Aynen..
Ne yalan söyleyeyim evet bu şekilde düşündüğüm anlar oluyor 😂 ama üzülmüyorum ya o kadar
İroni yahu :D
Allah herkese böyle boş şeylere üzülme lüksü versin😅
Amin yavrum
Bu cümlede ki "şunun" kısmında yer alıyor olabilirim 😄
ahaha çok iyi 😂
Aleyna tilki atasözü: herkes beni parmakla gösteriyor 😂😂😂
Allahımm neler de biliyor :D artık favori atasözün desene
yok üzülmüyorum kendimi kıyaslamıyorum birisiyle
Bu kıyaslamak değildir djfj
Bence de direkt kıyaslamak değil daha çok duruma şaşırmak, insan seçiminin tuhaflığına yorum yapmak gibi bir şey.
Tamam masaya çık tepin kıyaslamak diye
sevgililik kavramı mı kalmış ülkede etraf ilişkileri bozuk kadınlar dolu hiç üzülmem kıskanmam bile :) umurum da bile olmaz
Hayır valla umrumda bile değil yalnızlık ile nikah kıydık 😂
😅😅
Olanları da görüyoruz 😅
Çok köpek olana denk geldik sjdj adına Aşk diyorlar :D
Aşk diye bir şey yok ki 😂
Eksiklik hissetmiyorum ama bizim kuruma yeni gelen bir çift var. Kız 8se çocuk max 2 falan. Hem kısa hem kilolu hem çirkin hem de şakirt tipli. Onları görünce gülüyorum sadece. Kendine nasıl güvendi de ilişkiyi başlattı diyorum sjdkfjk
Üzülüyorum ama tiplerinden de değil, karakterleri bozuk...
😅 valla mı
Şunu hemen hemen her hemcinsin içinden geçirmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum djd
Kisa vadeli ilişkiler daha sağlıklı. Çıkar yok amaç yok.
Genelde insanlara değil kendim odaklı yaşarım.. Güzel kadınlar ile çok şey yaşamanın artısı böyle şeylere duyarsız kalmam oldu.
Herkesin olsun herkes mutlu olsun, ben o gözle bakıyorum,”zamanında kralını yaşadık”.. Yaşayanlar bilir bu sebeple iç geçirmenin çok anlamı yok neyin nerden çıkacağı belli olmaz.
Yok bu aralar yalnızlığımın tadını çıkarıyorum varsın millet çift olarak gezsin bayırda cimende yuvarlansin ağaç etrafında cö eee yapsınlar birbirlerine bakissinlar melul melul
Bazen arkadaşlarıma bakıyorum, kiminin sevgilisi var kimi evli kimi evleniyor. Bazen üzülüyorum ama kafama takmıyorum
Sevgilisi varmış yok mı bilmem ama @sarapvs bu şirini bile üzen hayat bize işkence yapar be 😢😢
niye üzüleyim ki. . sevgilisi olanların çoğu karşısındaki kişiyi tanımadan ilkel duygularla sevgili yapıyorlar.
Hayır rabialar bitmez
"Şunun bile " diye bir cümlem olamaz bu kibri gösterir. İki kişi 👤 birbiriyle sevgili olmuşsa demek ki görmediğinizi görmüş onda.
Param varlığım eksik knk Yedirip içiremiyorum gezdiremiyorum. d
Demet Özdemir bile bekar kalmadı, ben kaldım
Umrumda olmaz ben hak ettigim kalitede insani bekliyorum 😀
Hayır ya bu devirde sevgili yapmak zor değil bence ama kalitelisini bulmak zor asıl olay o
Hayır hiç kimse için öyle bir şey düşünmem.
Kafa rahat şu anlık. Canımın keyfisi isterse belki bi ara düşünürüz
Yok vallahi hiç üzülmüyorum Daim etsin diyorum beni ilgilendirmez ki herkesin hayatı
Hayır, hep derim hayırlısı sevsin hayırlısını seveyim diye
Elimi sallasam ellisi hem de ince bellisi
O yüzden üzülmüyorum
Başkalarının hayatları beni hiç ilgilendirmiyor
Herkesin vardır bir özelliği demek o kişiye haksızlık bence
Hayır ben artık sevgilimin olmayacağını kabullendim
Neden üzüleyim. Insan doğası gereği yalnız kalamaz ki
Allah var, ömrümce öyle bir düşünce hâsıl olmadı bende.
Gıbta etmişimdir. Kendimdeki eksikleri aramış ve dahi bulmuşumdur. Ama kesinlikle kıskançlık yapmadım.
Bazen öyle dedğim oluyor valla 🤣🤣
😅🤌
Kusura bakmayın da yoo. Marifet mi sanki. Bu devrin kızından ana da avrat da olmaz kimse kusura bakmasın.
Belki bilirker türk erkeğinin kadrini bir gün.
öyle dememek lazım ya bence :D
Deriz, içimizden geçer
Tahmin etmiştim :D
Yok ya herkes nasibini yer jshdhdhd
🤦🏼♀️
Üzülmüyorum gittiği büyücüyü soruyorum ldld
Çok iyi ajdj
Evet abimin eski sevgilisi 🤣
niye görümcelik yapıyorsun sjdj
Hayır ya görümcelik yapmadım o bana yengelik yaptı 🤣fazlasıyla tuhaf bir şahsiyetti 🤣
Ahaha o senin yengen yengen 😂
Aayyyy ednan beyin sesi çınladı kulağımda 🤣eski yengem ayrıca 🤣
Nasıl ex oldu
Her kes sevdiği ile mutlu olsun
Her kes tamam
Yok bana ne herkes ne isterse yapsın.
Kendi yalnızlığına ağlamıyon mu jaana
Yok evliyim
Hee tamam kdjd
Üzülüyorum tam tersi jsjn
Kahrolmuyor musun sjdj
Djdjs :D paralarımıza sarılalım
Bazen oluyor maalesef sevginin güzellikle yakışıklılıkla alakası olmadığını unutabiliyorum
Üzülmüyorum çünkü mutlu, huzurlu olmak için birine ihtiyacım yok.
Hayır neden üzüleyim yoksa vardır bunda da bir hayır diyorum
Böyle şeyler için üzülmem.
Hayırü üzülmem
Yok ya pek umursamam.
başkalarının ilişkisini umursamam
Hayır beni ilgilendirmiyor
Üzülmüyorum jsn
Hiç böyle üzüntülerim ol-ma-dı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?