Sevgilimin garip ve utanç verici hareketlerine nasıl son veririm örnekler aşağıda?

Ağzı sürekli kokuyor ekşi bir koku genel de ve tiksiniyorum 1 buçuk yıldır bunu ona söylemedim ve sürekli de öpüşmek istiyor ve öpüşmeyide bilmiyor resmen dudağımı parçalıyor canımı yakıyor dilini ağzıma sokuyor ve midem bulanıyor orada sonlandırıyorum. Canımı yaktığını ve dilini kullanmaması gerektiğini söyledim ona ama yine de aynısını yapıyor. Dişlerini fırçalarken gördüm onu sadece 2 dakika fırçalıyor (ben 10 dkikanın aşağısına inmiyorum) temiz fırçalamıyor dilindeki pasıda fırçalamıyor. Diş minesinin rengi sarı ve diş yapısı baya bozuk sivri dişleri var. Yani bunları ona nasıl söylerim nerden başlarım hiç bilmiyorum. Çıtırından konusunu açıyorum böyle kendi temizliğime dikkat ediyorum sende et gibisinden şakaya vuruyorum. Dün de beni öpmek isterken yine dilini ağzıma soktu geri çekildim ve bağırdım ona kızdım bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Oda ağzını fırın kapağı gibi açtı resmen deli gibi açtı bana ağzı açık şekil de diyoki "bak ağzıma dilim geri de hadi geri öpüşelim özür dilerim" Dedi. Ağzını deli gibi açtı dibim de resmen bu ne kadar utanç verici.

Ve birde sürekli insanlara karşı ezik bir şekil de özür diliyor. Gereksiz yere özür diliyor ve doğru düzgün cümle de kuramıyor sürekli dili sürçüyor. ona öz değerini bilmesi gerektiğini ve gereksiz yere insanlara kendi açıklamaması ve özür dilememesi gerektiğini söyledim. Onun yerine ben utanıyorum. Son olarak beraber yemek yerken dibime giriyor ve rahat yemek yiyemiyorum. Hayatımdan çıkartmayı denedim birkaç defa ama geri girmeye çalışuyor hayatıma senden vazgeçmem diyor. Fiziksel olarak iri ve uzun biri kilosuna dikkat etmiyor fazla orsntısız bir vücudu var. Yalan yok vücudu temiz ve güzel kokuyor vücut temizliği olarak hakkını yiyemem ama ağız bakımını yapmıyor ve vücuduna dikkat etmiyor. Ben sporuma dikkat eden yediklerime dikkat eden boyu uzun ve gerçekten ortalamaya göre güzel olan bir kızım asla bunla övünmedim ama onu yanıma yakıştıramıyorum.

Güncellemeler
6 ay
Güncelleme
Sevgilimin garip ve utanç verici hareketlerine nasıl son veririm örnekler aşağıda?