Bence filmkolik biriyle olur, neden olmasın… Ama şöyle düşünüyorum her şeyin fazlası nasıl zarar veriyorsa sürekli film izlemek de ilişkiyi geri plana atıyorsa sıkıntı çıkabilir. Bir insanın hobisi ya da tutkusu olabilir, bu güzel bir şey ama hayatın tamamını kaplamadığında. İki tarafın da birbirine alan tanıması, ortak zevklerde buluşması önemli. Samimi olmak gerekirse film izlemeyi seven biriyle olmak bence keyifli bile olabilir; yeter ki dozunda olsun, iletişimi engellemesin. Bir noktadan sonra gerçek hayatı kaçırmaya başlamamak lazım.
Filmkolik biriyle olur fakat her sorduğunda aynı cevabı veren biriyle olmaz elbette... Ben sinefil diyemem kendime ama mümkün olduğunda çok film izlemeye çalışıyorum çünkü ilgi alanım, fakat konuştuğum insanları bu konuyla ilgili asla darlamıyorum veya sıkmıyorum. :))
Onunla konuşulmaz bile ya. Renksiz zevksiz oluyorlar genelde hayatı film olmuş biri daha çok özenti oluyor. Bana ayak uyduramaz zaten gerçekten mutlu hisleri olup en azından hayatıma renk katmalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Ben de öyleyim. Hiç sıkıcı değil, gayet eğlenceli, geliştirici, vizyon açıcı, eğitici…
Ama senin başka bir profil varsa hiç oyalanma ve oyalama. Herkes herkese hitap edemez ya