Eski sevgilim benle sevgiliyken eskj sevgilisini unutamamis benden sonra eski sevgilisiyle tekrar sevgili oldu aldatildim mi?

iliskimiz biraz ittirmeyle basladi sonrasinda iyi anlasmaya basladik ben o icin evden kacmisligim bile var. Bizim aramizi yapan kiz arkadaslarimla maalesef kustum cunku cocuga benim hakkimda cok kufrediyo falan demisler diger kizin arkadasi bana iftira atarak sinifin yarisini dusman etti cocuk benden sogumustu dedi ayrilmicam seviyorum sogudum ama duzelir dedi 2 hafta devam ettik bu arada 1 kisi cikma teklifi etti onu reddettim sirf o cocuk icin ayeilmaya cok mu meraklisin dedim falan sonrasinda ben senle tekrar sevgili olurum ama derslerim var dedi sonraki gun tamamen bitirelim dedi ben istemiyorum senden tiksiniyorum dedi sok oldum her zaman bana askim yazan kisi igreniyorum yazinca sasiriyor insan. Ben uzun sure depresyonda kaldim ve bu cocuk benden ayrildiktan sonra eski sevgilisyle tekrar sevgili olmus 1 ay boyunca ve de biz sevgiliyken o kizi dusunuyormus. O kadar yuz veriyorki biri benden hoslaniyormus onun hakkinda konusurken benim neyim guzelki dedim ohm ohm yazmis simdi ben bunu ne olarak algilarim got yuz veriyo ama sevgilisi var cocukla kanka olduk bide uzerine benim eski sevgilim oldugundan kucukken yasadigim istismar olayini biliyo o yuzden mesafeli davraniyo bugun bir arkadas bana cok yakin olunca aramizdan gecti cocugu tutup cekti bisi demediler offf psikolojim bozuldu ya beni kandiriyorlarsa? aldatilmis mi oluyorum?

Eski sevgilim benle sevgiliyken eskj sevgilisini unutamamis benden sonra eski sevgilisiyle tekrar sevgili oldu aldatildim mi?