Aldatılmanın acısı nasıl geçer?

Sevgilim vardı. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Güven sorunlarımı bilirdi bu yüzden gittiği yerlerden fotoğraflar atardı. Merak edersem telefonu elime verir bak derdi. Gözlerimin içine baka baka şarkılar söylerdi. Her şey harikaydı. Bi ara bi tartışmadan ötürü ayrıldık. Hemen sonraki gün yazdı bana çok üzgün olduğunu yapamadığını söyledi falan konuştuk. Ama düzeltemedik aynı sorun devam ediyordu. 1 hafta sonunda barıştık. Barıştıktan 2 hafta sonra içime şüphe çöktü whatsapp kilitli mesajları buldum açtırdım telefonda başka kızla mesajlarını gördüm. Benden ayrıldığı dönem başkasıyla yazışmış ve hâlâ yazışmaya devam ediyor. Yeminler etti aralarında bişey olmadığına dair çocukluktan tanırım kadın evli zaten başka şehirde falan filan ama inanmadım bebeğim diye hitap etmiş kadına sürekli. Kadın buna onun yanındaysan yazmıyım demiş bu da tamam canım benim demiş falan. Yanında arıycam kanıtlıycam cart curt yanıma gelmedi bile. 1 hafta sonra da yazdı beni suçladı ben insanların içinde büyük tepki vermişim bağırmışım bunlar normal şeylermiş. Sildi numaramı gitti. Resmen suçu bana atıp kendi içini rahatlattı gitti. İçimde bi şeyler koptu o hiç bişey yokmuş gibi yaşıyor çok zoruma gidiyor.

Güncellemeler
6 ay
Toplu arkadaş buluşmasına yeni sevgilisinin aldığı saati takarak geldi oturdu karşıma dalga geçer gibi. Daha 2 hafta oldu ayrılalı. Onun onca yaşanmışlığa rağmen bu kadar rahat ve mutlu olması zoruma gidiyor
Aldatılmanın acısı nasıl geçer?