Aldatılma acısı nasıl geçer?

Yaklaşık 10 aya yakın bir ilişkimiz vardı ve bu süreç içerisinde birkaç defa ayrılıp barıştık. O Diyarbakır'da yaşıyor ben İzmir'de yaşıyorum son barışmamızda ayın 7'sinde onun yanına gidecektim ve rahatsız olduğu için onun için bir sürü şey yaptım ilaç paralarından tutun ameliyat parasına kadar kredi çektim. Iki gün önce beni akşam arayacağını söyledi ama aramadı Ben 12'den sabaha karşı 3.00'e kadar bekledim ve ona yazdım aradım ama hep meşgule attı biri mi var diye sorduğumda Hayır yok dedi sonra ayrılma muhabbeti yaptı Ben de emin misin dedim Sonra caydı ve benden para istedi ben attım yine. Ardından ona dedim ki istersen bitirebiliriz ve bana hayır uzatman Git yat dedi ve ben de gittim yattım ertesi gün onu sosyal platformda bir kızla sohbet ederken gördüm. Ben o gece onu beni araması için çıldırırken o eski sevgilisiyle sabaha kadar telefondaymış Ve ikisi bir olup beni aradılar ve bana dediler ki enayi parası yedik karımla yiyeceğim bu enayi parasını Oh canıma değsin. Ben 10 ay boyunca sadece ona Sadık kaldım ondan başka kimseyi sevemedim Ayrı olduğumuz zamanlarda bile uzaktan sevdim onunla evlilik hayalleri kurarken şu anda kalbim Paramparça bu acı hissi nasıl geçer?

Aldatılma acısı nasıl geçer?