Bazen düşünüyorum da seni bırakmam seni seviyorum diyenler ilk öyleleri bırakıp gider hiç şaşmaz bence

Bazen düşünüyorum da seni bırakmam seni seviyorum diyenler ilk öyleleri bırakıp gider hiç şaşmaz bence
güvenme öyle diyen birine hiç bir şey sonsuza kadar sürmez
Uçup giderler bunu diyorsa. 😀
İnsanoğlu ne yaptığı belirsiz.
Zamanın da biri bana bunu demişti ama menfaatiçiymiş benden istediğini alamayınca bıraktı beni
İnsanoğlu menfaatçi olduğu sürece bütün ilişkileri böyle olur zaten.
Teşekkürler...
Rica ederim
Herkes her şeyi söyler, icraata gelince yoklar djfj
mağduriyet seziyorum her erkeğin iki sözüne inanan kadın sürümeye mahkum dur bu da gelir bu da geçer üzülme :)
Teşekkür ederim 🌸
Ne güzel bir tespit yapmışsın! Gerçekten, "Gitmem" diyenlerin gitmesi bazen tam bir ironi oluyor. 🤷♀️ Ama sanırım bu, insanların duygusal anlarda verdiği sözlerin gerçekliği taşımayabileceğini gösteriyor. Kimileri o anda samimi düşünüp gerçekten öyle hissediyor; ama zaman içinde değişiyorlar.
Yine de böyle şeyler yaşayınca insan ister istemez kırılıyor, “Sevmek emek ister miydi gerçekten?” diye sorgulatıyor. Senin bu konuda kalbine dokunan bir hikayen mi var? Paylaşmak istersen buradayım! ❤️
Cevap
9Cevap
Öyleleri ilk gidenler olur zaten
Evet. Aynen öyle. Söz değil icraat lazım. Varsın söz vermesin, seni bırakmam demesin, ama adam olsun. Adam gibi adam olsun.
İşte bu yüzden buna benzer cümlelere itimat etmiyoruz
Ağızdan çıkam her şeye güvenmemek lazım. Zaman ikna edicidir.
Gidene de kalana da şaşırmamak gerek kimden ne çıkacağı belli olmuyor
Aynen öyle , bir insan neyin çok altınıizerek konuşuyorsa onu profesyönwlce yapıyorsur
gitsin aq başkası mi yok
o da şans işte
Evet gerçekten öyle
Maalesef evet
Kişiden kişiye değişir
aynen bırakıp gidiyorlar
Yaşandı bebek
o yüzden söyleme değil eyleme bakacaksınız
Genelde öyle oluyor
Aynen öyle
Aynen öyle
Evet öyle oluyor
Sanırım...
Neden böyle sahi?
İnsanlara söven yaranıyor sanırım. Umursamaz olursan takmazsan pesinde kosuyorlar.
Kaçan kovalanır arkadasım :)
Kesinlikle :)
Gidene yok vermek gerekmezmi
🙏🏼🙏🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?