Suç hangimizde sizce? Arkadaşlık dostlukla ilgili bir konu?

Benim bi arkadaşım vardı çok samimiydik ya da ben öyle sanıyordum.

Çok güvendim ve ona yakın davrandım hiç mesafe koymadım.

Mesajlarına hemen cevap verir hatta kısa yazmazdım uzun ve sanki yüz yüze sohbet edercesine uzun yazardım.

Bi durum olunca ilk ona anlatır sürekli ondan fikir alırdım ona sorardım ( ona güvenirdim )

Nazik kibar davranır her yardımına koşardım. Ona karşı tüm samimiyetimi gösterir ve fazla kıymet verir yani değer verirdim ve bunu belli ederdim.

Biraz fazla pohpohladım sanırım ve kısa bi zaman içinde bir iki üç davranış derken saçma hareketleri artmaya başladı. Uyarsam da bir türlü önünü alamadım.

Örnek ; her konuda üstümde otorite kurmaya başladı, sürekli hareketlerimi davranışımı yönlendirmeye ve müdahale etmeye başladı ( müdahale boyutunu da aştı hatta baskı kurma boyutuna geldi )

Ciddiye almıyor gibi davranışları vardi beni önemsemiyor değer vermiyor hatta sürekli benimle zıtlaşıp ters düşüyordu beni eleştiriyordu, saygısızca davranıyordu.

Özensiz ve umursamaz tavırları çoğalmış düşüncesizlik yapıyordu

Bende uyarsam da sallamayinca iletişimi kestim. Arkadaşlığı bitirdim.

Ona fazla alan tanıdığım için hatalı ben miyim? Herkes mi böyle? Demek ki herkese mesafeli olmak gerekiyor? Ya da kendisi haddini aşmaya meyilli biri miydi?

Suç hangimizde sizce? Arkadaşlık dostlukla ilgili bir konu?