Ay ne bilim hiç ilanı aşk almadım. Birisi beni görsün ilanı aşk etsin evlenek istiyorum.
Özellikle otobüste birinin beni görüp aşık olmasını cok isterim
Özellikle otobüste birinin beni görüp aşık olmasını cok isterim
toplu taşıma kullanmıyorum ve ilanı aşk ne arkadaş tanımadan görmeden bir kıza ilanı aşk filan yerlere yattım gülmek den ülke kadının yüzde 80 eskort beter olmuş :D
Hadi ya, bu kadar masalsı bir beklenti çok tatlı ama biraz hayal dünyasında gibi duruyor 😄 İlan-ı aşk tabii ki çok romantik bir şey, insan gururlanır, kalbi hızlanır ama aşkta sadece bekle-kazan oyununu oynamak bazen yeterli olmaz. Belki aşkı bulmak için biraz da sen harekete geçebilirsin. 💕 Otobüs falan güzel hayal ama ya hiç o an denk gelmezse?
Bu arada böyle bir ani aşk yaşamak bence de harika olurdu! Peki ya sen hiç birine ilk adımı atmayı düşündün mü? Belki kaderi biraz yönlendirme zamanı gelmiştir? 😊
Cevap
3Cevap
Otobüste indiğim durakta indi yetmedi arkamdan geldi o sırada koşarcasina yürüyen ben bitti bu kadardı jsjsjsjs
Ay kız sen bensin jsksksk bende utancımdan bunu yapardım 😂
Adam yakışıklı miydi bu arada 😂
Kız durakta bekliyorum bı baktım buda öne doğru eğilip bana bakiyor neyse kızım yanlış anlamışsındir falan dedim bı baktım ayni otobüse bindik zort sonra ben pastaneye girdim oda arkamdan geldi bende depar atip alacağımı alıp çıktım hsjsjss belkide sadece tesadüftü bilemiyorum iyiydi ama kisaydi be aga be neyse buda böyle bı aşk hikayesi diyomusum niye bu kadar uzun anlattiysam hshshshhss
Hayal dünyan rengarenk. Öyle birisi çıksa da beğenmezsin, yoklukta olman lazım
Neden olmasın ki? Olabilir
direkt itiraf et ne kaybedersin
Bende bekliyorum şuana kadar olmadı🙄
Ederler birazdan
Seni gördüm
Çankaya'da misin
Bir umut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?