Ayrıldığım kişi bana tekrar yazdı buluştuk sonra iletişim kesildi engelledim bende sizce?

Merhaba 3 ay önce biriyle konuştum. İki kere buluştuk. İkincisinde bu terledi. Yüzünden ter boşandı. Bende neden bu kadar çok terledin diyince bana senin yüzünden dedi. Sonra bir hafta iletişim kesildi. Aradan 3 ay geçti.3 ay sonra beni yolda görmüş arıyor. İşte beni sevdin mi diye sordu adam olsaydın ılımlı olsaydın belki dedim. Sen beni sevdin mi diye sordu evet dedi. Buluşalım dedi. Buluştuk. Dışarısı soğuk olduğu İçin arabanın içinde oturduk. Beni çok güldürdü. Yani beraber güldük. Telefonundan bana şu adamı tanıyor musun diyor hayır Banane el alemin adamından dedim. Beni eve bırakacaktı. Yolda aniden durdu. Köye getireceğim seni dedi. Hayır getirme dedim. Çok korktum. Bana yanağını uzalttıyor öp diye. Sonra bu buluşmadan sonra yine iletişim kesildi. Bende engelledim her yerden. Artık şansı kalmadı arkadaşlar. Belirsizlik gelecek göremedim. Sizce?

Ayrıldığım kişi bana tekrar yazdı buluştuk sonra iletişim kesildi engelledim bende sizce?