Sevglim le şu an ayrıldık ama bana tekrar yazdı?

Sevglim le ayrıldık beni terk etti , ve 30 Nisan 2022 de bitti ilişkimiz sonra ne yaptığını da anltym bana geç cevaplar beni aramaz di ve sonra ramazan ayında bana yazdığı şey istediğim zaman yazarım dedi ve ben ilişkimi bittirdim sonra whtspp da şu durumu paylaştı savaşmayı bırakıyorum bunu veda say diye ben yanıt verdim allah aşkına çok mu savaştın bu ilişkiye oda bittirdi allah yolunu açık etsin dedi ve şu da var ınstrgam şifresi bende vardı o zamanlar değiş olmamıştı gidip başka kıza sevgisini açıkladı ve ben mesajları gördüm bildiğiniz sevglim bana hainlik etti ve sonra bana dün yazdı nasılsın diye ben ilk başta görüldü attım sonra goruseblirmiyiz dedi ben görüşecek bir şeyimiz kalmadı ve konuscagimiz çok pişmanım dedi ben seni seviyorum sevmez olsaydım sana yazmazdım dedi son sözü bugün bana dediği kızım seni seviyorum affet artık dedi ve ben ebey konuştum onla bu konuşmayı siz olsaydınız hainlik yapana nankörlük edene affdermidiniz? Ve bizim ilişkimiz 1 yıl oldu 2 yıl olck eylül de ben seviyorum da onu ama korkuyorum şans vermekte ona 2 ci şans zaten verdim ona böyle oldu ayrıldık 1 ci şans da ben onu terk ettim yani hep ayrılık oldu aramızda ama suç hep onun yani insan sevdiğinden ayrılmaz biliyorsunuzdur ama korkuyorum ona şans vermekte çok pişmanım diyor senin gibi kızı terk etmem lazım di dedi sizce siz olsanız ne yaparsınız ve bugün bana dediği kelimeyi diycem size bana ona gore yanıt verin;"kızım seni seviyorum affet artık "dedi
Sevglim le şu an ayrıldık ama bana tekrar yazdı?