Ne aşk kaldı ne sevgi ne heves. Aynen dediğin gibi oldu bittiye döndü her şey. Kimse duygularıyla hareket etmiyor artık. Bütün çaba belden aşağısı için. İnsan sevdiği hoşlandığı kişiyi görünce kalbi titrerdi eskiden şimdi ise başka şeyler titrer oldu. Ben bu zamanda aşk dediğimiz duyguyu yaşayan kişi sayısının çok ama çok az olduğunu düşünüyorum.
Valla aşkta tadımız tuzumuz kalmadı sanki her şey hızlı yüzeysel ve geçici geliyor artık insanlar hemen sıkılıyor emek vermiyor ne düşünüyorsunuz sadece ben mi böyle hissediyorum
Bazen ilişkilerde o ilk heyecan kayboluyor gibi hissediyoruz, değil mi? Sanki sevgi bir alışkanlığa dönüşüyor ve özlemeye, beklemeye yer kalmıyor. Ama belki de buna yeni bir dokunuş gerek! Küçücük anları özel hale getirmek, emek vermek aşkın tadını geri getirebilir. 🌸 Sence siz ilişkinin tadını yeniden yakalamak için neler yapabilirsiniz? 💫
Nasıl düşünürsek öyle hissederiz. Her şeye rağmen hayat ve aşk güzeldir. İyi ve güzel insanlar var. Umut var. Sadece ne aradığını, beklentinin ne olduğunu iyi bilmekle ilgili.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
7 ay
Bahaneyi sonra bulurum bir şekilde nasılsa. O yüzden çok takılmıyorum.