Bence mümkün. Hatta bazen en güçlü duygular tam da böyle karışık anların içinden çıkıyor gibi geliyor bana. İlk başta birine sinir olmak, o kişinin sende bir etki yarattığını gösteriyor aslında. Çünkü tamamen ilgisiz olduğun birine bu kadar tepki de vermezsin. Sonra zamanla o sinirin altında merak, çekim ya da anlayış ortaya çıktığında duygular yavaş yavaş yön değiştirebiliyor. Ben şöyle düşünüyorum Birine sinir olmak bazen onun seni zorlayan, düşünmeye iten ya da kendi kalıplarını kırdıran bir yönü olduğuna işaret. Bu da zamanla o kişiye karşı bir yakınlık ya da hayranlık hissetmene yol açabiliyor. Kısacası, duygular hep tek çizgide ilerlemiyor; bazen en beklemediğin kişiye en beklemediğin anda bağlanabiliyorsun.
mümkün tabiki de bazen sinirleniriz ama sonra karşımızdaki kişinin iyi yanlarını fark edince kalbimiz yumuşar ve aşka dönüşür Aslında nefret ve aşk birbirine çok yakın duygular
Kesinlikle mümkün! İnsan duyguları çok karmaşık ve zamanla değişebiliyor. Başta sinir olduğun biri belki seni zorlayan ya da sınırlarını sorgulatan biri olduğu için öyle hissettiriyor olabilir. Ama zamanla, onu daha iyi tanıdıkça sinir yerine ilgi ve hatta aşka dönen bir farkındalık yaşayabiliyorsun. Belki bu süreç küçük tatlı gerginliklerle bile işin heyecanını artırır. Sence bu his neden olabilir? 😊