Birine çok aşık olmak?

Üniversiteye kadar aşk ne bilmezdim ilk gün bir çocuktan hoşlandım ama yani için kıpır kıpır oldu tanıştık filan bu çocuk hep başka kızlarla takıldı bana afedersiniz köpek gibi davrandı ama ben hep onla ilgili hayaller kurdum kadınlık gururu filan hepsini bir kenara bıraktım. birisiyle çıktı ayrıldı sonra biz sevgili olduk sonra beni başkası için bıraktı ama ondan da ayrıldı bir iki kişiyle daha çıktı tabi ben unutmaya çalıştım etkisi nerdeyse 1 yılda geçti davranışlarım olgunlaştı çok sosyalleştim ama onu hayla sebepsiz yere seviyordum ayrılmamızdan bir yıl sonra pişman oldu yapmadığı şey kalmadı özür diledi ben dayanamadım kabul ettim. Ailem bizim ayrıldığımızı filan hiçbir zaman bilmedi ben ayrıldığımız zaman bile onunla hayla sevgili olduğumuzu söylemiştim bir umut bana geri döner diye. tekrar başladık üniversite bitti nişanlandık sonra evlendik şimdi 12 yıllık evliyiz. 2 tane kızımız var ve çok mutluyuz. Onu gördüğüm ilk gün aslında ruh ikizimi bulmuştum ve yanılmamışım. Benim gibi bir durum yaşayan var mı aranızda? Soru değildir yazmak istedim sadece
Birine çok aşık olmak?