Erkek arkadaşım çok değişik?

Şimdi öncelikle biz 6 aydır birlikteyiz. Benimle evlenmek istediğini ama aileme anlatmam için 4-5 ay beklemek istediğini söylüyor. Ailem bilmediği için her zaman çıkamıyorum ya da eve erken gelmem gerekiyor her seferinde buna laf söylüyor. Bunun dışında çok farklı halleri var ve bana garip geliyor. Dışarıda elimi tutmak istemiyor utanıyorum alışık değilim diyor. Bir yerleri gezerken hep önden gidiyor ben geliyor muyum diye bakmıyor bile. Normalde bugün doğum günüm ama çıkamayacağım için dün buluştuk ve daha öncesinde doğum gününe önem verdiğimi anlatmıştım. Büyük bir beklentim yoktu ama hiç bir şey yapmadı. Minicik bir hediye bile yok. Pasta bile almadın mı dediğimde gittiğimiz kafeden bir dilim pasta almış. Onu da bir saat sonra ben poşetten çıkarıp mumunu koydum. Gel yakalım falan dedi sonra rüzgardan yanmadı. Ama sarılıp bı doğum günün kutlu olsun bile demedi. Ben böyle günlere önem vermiyorum hediye önemli değil benim için falan diyor. Bunlar dışında sürekli onun istedikleri oluyor. Arabada sürekli onun sevdiği şarkıları dinliyoruz benim şarkılarımı sevmiyormuş. Onun sevdiği filmleri izliyoruz yeni film denemeyi sevmiyormuş yabancı izlemiyormuş falan. Çok uzun oldu biliyorum ama bunları konuşacak arkadaşım da yok. Onu çok seviyorum baktıkça bile içim gidiyor bir sürü hayal kurdum onunla ama değersiz hissetmekten çok yoruldum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Erkek arkadaşım çok değişik?