Lütfen analiz edip yorumlar mısınız?

Benim bir ilişkim var ben 22 erkek arkadaşım ise 27 yaşında yakın zaman da kafamdan bir darbe aldım kaza yaptım ve arkadaşım da hemen erkek arkadaşıma haber vermiş spor salonunda olduğumuz için erkek arkadaşım duyar duymaz hemen arabayla salona gelip beni hastaneye götürdü ilk gittiğimiz hastane biz bakamayız şehir hastanesine götürün dedi kalktı oraya da götürdü ne olur ne olmaz diye nakit para da bıraktı baya sonra iş yerini kapatmaya gitti hemen geri geldi o gece beni asla yalnız bırakmadı sürekli başımdaydi yedirdi içirdi vs neyse taburcu oldum evime kadar bıraktı bu olay iki gün önce oldu bu arada neyse aramız da gayet iyiydi ama bunun işinde sorunlar var dükkânı devren satılığa çıkardı çok sorunlar yaşıyor bu aralar ve ben önceliği gibi hissetmiyorum neyse bugün de iş yerinde bir şeyler olmuş bu baya bir sinirli ve gergindi beni bile görmek istemedi sebebini sordum aşkım gerginim çok sinirliyim sana yansıtmak istemiyorum sen eve geç haber et falan dedi ben tamam canım falan dedim ama yazmadım neyse ondan bekledim oda yazmadı sonra dayanamadım ona nasıl oldun yazdım oda aynı nasıl olsun eve geldim annemlerle oturuyoruz dedi araşalım müsait bir yere geç dedim tamam birazdan geliyorum dedi gidiş o gidiş aradım beni meşgule attı dönüş yapmadı hâlâ ya sizce bu adam seviyor mu hâlâ bende mi yoksa ben mi ufacık şeyleri büyütüyorum?
Lütfen analiz edip yorumlar mısınız?