AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Ülkücü hareket
Teşekkürler ;)
Ülkücü :d
Neden ;)
Solculari sevmem cogu kürt ve pkkli :d
Haklısın :)
Hakliyim tabi kıızzz
hayır hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum
Peki
adam olsun yeter
Adam ;)
Kalp soldan atar
:D evet
Her solcu bir devrimcidir solcular ırkçılık ve faşist zihniyete kapalıdırlar Türk Kürt Laz Her türden solcu vardır.
Faşizm yıkılalı 80 sene falan oluyor kardeş iyi misin? Ayrıca her ırktan ırkçı insanlar vardır. Herkesin kendine göre sebebi vardır saygı duymak lazım. Hem kendi görüşü dışında herkese ırkçı diyene de komünist denir.
Bunu ülkücülere de solculara değil Fırat çakıtoglunun paylaşımlarını gördünmü görmediysen atayım faşistlik hala var ölen zat bunu gösterdi paylaşımları ile
@ErkeksiPenguen
Diyarbakır'da yol kesip kimlik soran devlet izni dışında sürüyle silah barındıran adamlardan korktuğu için silahlanmak isteyen birisini suçlayamazsın. Bu bir suikasttir. Facebook sayfalarında adamı hedef aldırmışlar bir kere. Ne söylersen söyle suçlu sizsiniz.
Fırat Çakıroğlu şehidim Allah rahmet eylesin :(
Kürtlerin parmak izi çıkmamış bıçaklarda arkadaşlarından şüphe ediliyor buna ne diyeceksin? @ErkeksiPenguen
Siz sosyalist ve komünistler cidden boş insanlarsınız. K. rt milliyetçilerini yükseltip kendi milletinizi aşağılıyorsunuz. Cezanız ağır olacak...
Çıksaydı şaşardık zaten...
200 kişi ile 50 kişiye saldıran birine şehit diyorsunuz ya o komik en önemliside ikisi müslüman
Ha bide ceza kesecekseniz buyrun bekleriz Mardin merkezdeyiz istanbula gidicez bir kaç güne gelin bakalım
Ben olay günü ordaydım tekbirlerle geldi sizinkiler bağıra bağıra kaçtılar. @ErkeksiPenguen
Yav he he. Hepiniz oradaydınız zaten. O yüzden kimse hastaneye yetiştirmedi adamı 45 dakika boyunca kan kaybetti. Eğer sen oradaysan o adamı yetiştirmedin. Sonuça bakarsak darda kalan birine destek çıkmayarak kendini çok iyi özetledin kendini haklı bulan sosyalist kişi...
Hahaha çok komiksin kendi dava arkadaşları yetiştirmedi bizene onlar bırakıp kaçtılar reisçiklerini @ErkeksiPenguen sizin davanızda bu kadar olur anca
"Bunu ülkücülere de solculara değil Fırat çakıtoglunun paylaşımlarını gördünmü görmediysen atayım faşistlik hala var ölen zat bunu gösterdi paylaşımları ile" bu yorumun bile alıntı... Bu yorumu ben aynı kelimesine kadar 50 yerde gördüm. Yalandan başka bir şey bilmiyorsunuz. Hayatınız yalan olmuş. Soysuzsunuz.
He he alıntı her yerde faşistliklerden söz ediliyor ilerde oyna sen bir diyeceğin varsada Mardin'e bekleriz ya da haftaya istAnbula al bozkurtları gel sizde bir dayak yiyip gidersiniz ne olacak @ErkeksiPenguen
Tipik sosyalist. Haksız çıkınca sinirlenir yalancısınız faşiksiniz pis foşikler diyerek ağlar gördüğünüz gibi. Şimdi açık adres verip adamsan gelirsin falan dersin sen hahaha
Çok komik sen gülmeye devam et erkek olabilirsiniz ama adam değilsiniz o yüzden sizin için adamlık lafını kullanmam
@ErkeksiPenguen hhb
Adam ol ondan sonra insanlara adam olup olmadığına bak. Adam olmadan kimseye laf atma. Olmamışsın sen.
bir yürü git elinize silah alın kürtleri öldürün diyen birini Savunuyorsun ve benimle adamlık tartışması yapıyorsun klavye erkeği gel bakalım Aslanım hadi toplAnıp gelin kanın yerde kalmayacak diyordunuz gelin alın kanını hadi
@erkeksihatun
@ErkeksiPenguen beklioruz
O dedi fakat siz öldürdünüz. Siz onlardan daha vahşisiniz. Yaptığın ve söylediğin şey kansızlık belirtisi en yakında doktora git sana bir ırk bulsunlar.
Benim ırkım belli 200 kişi saldırdılar 50 kişiydik satırlarla saldırdılar la onlarımı vahşi değil :) ayrıca kürtlerin parmak izi çıkmamış sen Devletede mi inanmıyorsun? @ErkeksiPenguen
Hükümetin her dediğine inanıyorsan o senin salaklığın beni ilgilendirmez. Sana kanıtsız raporsuz bir şey söylüyorlar ve sen de inanıyorsun. Hem kendi gözlerini geçip bana hükümetin raporunun öyle olduğunu söylüyorsun. Kendinle çelişiyorsun. Ayrıca 200 kişi saldırdılar ve sizden hiç kayıp yok ilginç. Nasıl oluyorsa bizden kayıp var ve sizden katil yok ÇOK MANTIKLI MK.
Inan çok saçma konuşuyorsun savunduğun devlet yalanmı söylüyor yani 200 kişi 50 kişi ile baş edemiyorsa o sizin cesaretsizliginiz bizim ne suçumuz var siz kendinize kurt diyorsunuzda siz kedisiniz haberiniz yok
@ErkeksiPenguen devlet yalan söylemez bunu biz değil siz söylüyorsunuz salaklık bende değil sende yani yani sizde :))
Sen tam bir malsın. Annene babana yazık valla.
Valla senin geri iaden yok ki iadeye ederdik seni söylediklerim zoruna gitti doğal cevabın varsa söyle yoksa sus fazla konuşma @erkeksipenguen
Şehit çünkü vatani için ülkesi için oradaydı. Ege uni işgal altındaydı. Her yerde Kürdistan bayrakları okul duvarlarında pkk yazıları propaganda yapıyorlardı. 2 yıldır egedeyim bu durumlar vardı. İnsanlar nefret ediyorlardı onlardan. Fakültenin huzurunu kaçıran pkk grubuydu. Kaç kere dilekçe verdik sonuç çıkmadı. Bu olaylar belliydi önceden
1xper oldugum için link göndermiyorum istersen özeli aç link atayım bakın kürtlerdenmi nefret ediyordular ülkücülerdenmi
Ülkücü tabi ki.
Teşekkürler
eksileyen haindir :)
;))
karakterli sevgili
Teşekkürler
Tayyipci bir sevgilim olsun istiyorum neden bilmiyorum ama cekici geliyolar
Böyle eksikleri alırsın işte..
Eksileri **
Çok zikimdeydi
ülkücü
Teşekkürler:)
;))
Ciddi bir iliskiyse siyasi gorus onemli degil ama flort amacliysa solcu olmali daha dusunceli ileri goruslu insanlar
Saygı duyarım
siyaset ne alaka. kalp önemli
Hayata bakış açısıdır :)
Ülkücü olsun çok isterim
İnsan Gibi Sevgili..
Teşekkürler :)
ortacı.
://
İnsan sevgili
Eee tabi ;)
cCc :)
Peki ;)
Solcu la :D
Peki ;)
Akpli olmasin yeter.
Teşekkürler ;)
Faşist sevgili xd
Teşekkürler
Anarşist arkadaş..
Teşekkürler
Anarşist olsun :)
Neden?
İkiside tercihim değilde ondan
Peki :)
İnsan olanla olur ^^
Tabi
Allahtan korkan
Tabi
solcu
Teşekkürler
Solcu
Teşekkürler
beni seven sevgili
Peki
Versin de...
://
Ben öper geçerim arkadaş banane sağı solu.
Evde
Siz bilirsiniz
Ülkücü olmamalı.
Solcu olsun.
Kurt gibi ulusun tovbe tovbe sorulara bak ya
;)))
Ya ne önemı var kı
Çok önemi var ;)
farkedermi
Eder
Anlamları ne ki?
Uzun uzun açıklaması güç :)
Farketmez
Peki :)
Ateist olsun
Olsun
sen nesin?
Müslüman
tühbe
Boşver. Yürüdüğün inandığın yol yol değil senin
neden?
Şimdi burada din konusunu açamam. Got bak oku araştır
Git bak oku araştır **
solcu sevgili tabiki
Teşekkürler
rica ederim
Parti 🎉 işleriyle uğraşmayan bir sevgili
alperenlerden sev
Çocuğum olursa ismini Alperen koyacağım ;)
CcC tabiki :)
Solcuyla sevisilir, ulkucuyle evlenilir.
Türkçü bul
Buldum bile :)
Tm :D
Sevgili :D
:))
Sen hala burdamıydın ya :)
Olamaz mı :))
Olsun bakalım :))
Solcu
önce insan olsun
Jın, jiyan, azadi ^^