Gönül bu belli olmuyor. Kalbe söz geçiremiyor insan :) Mantık da devreye girebiliyor bazen ;) Geleceğiniz için hiç bunu düşündünüz mü? Sizin için önemli mi?
Cevabın nedir?
Güvenli, hızlı ve hesaplı alışveriş
Ulkucustore. com ülkücü ürünlerin en güvenilir ve hesaplı alışveriş sitesidir. Sitemizden yapacağınız her alışverişte Ülkücü dostlarımıza destek veriyor, yüzde 100 yerli sermaye ile kurduğumuz mağazamızda sadece yerli ürünler satıyoruz. Ekonomiye yerli destek veren sitemiz, güvenilir ödeme seçenekleri ile gönül rahatlığıyla alışveriş yapmanızı sağlıyor. Satın almak istediğiniz ürünlerin ödemesini yaparken bilgileriniz üçüncü kişilerle asla paylaşılmaz. Web mağazamızda göreceğiniz ürünlerin piyasaya oranla çok daha hesaplı olduğunu görebilirsiniz. Mağazamıza giren her bir ürün kaliteli malzeme ile Türkiye’de üretiliyor ve satışa sunuluyor. İnternet üzerinden güvenli, kaliteli ülkücü ürünleri almak isteyenlerin adresi ulkucustore. com oluyor. Her geçen gün büyüyen ve gelişen mağazamıza uğramayı unutmayın. Bir tık uzağınızda sizleri bekliyoruz.
Ürün Çeşitleri
ÜLKÜCÜ ERKEK GİYİM
Ülkücü Taktik Mont Ülkücü Erkek Atkı Ülkücü Erkek Boyunluk (Bere) Ülkücü Erkek Çanta Ülkücü Erkek Eldiven Kamuflaj Kombo Ülkücü Erkek Kar Maskesi Ülkücü Erkek Polar Mont Ülkücü Erkek Sweat Ülkücü Erkek T-shirt00 Yorumla
En İyi Cevaplar
vaktiyle bir ATSIZ varmış dediğimde var olsun desin isterim
82 Yorumla
Soran+1 yıl;))
+1 yılwww.facebook.com/.../?type=1
hahahaha
şaka tabiki, Türkçü olsun ama solcu da olabilir ama kominist, ampülcü filan olmaz anca ganimet olur bende ciddi ilişki isterim412 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Turancı
- +1 yıl
sende turancımısın solcumusun anlamadım
- +1 yıl
Türkçüyüz ne olacak? :D Ganimetlere selam olsun bu arada.
Soran+1 yılSolcu değilim :)
- +1 yıl
e kalp soldan atar diyen adamın altına evet yazmışsın, nesin peki
Soran+1 yılSoldan atıyor benim bildiğim sağdan mi deseydin ;)
- +1 yıl
:D neyse
Soran+1 yılPeki ;)
- +1 yıl
ne tuhaf bir kadın
Soran+1 yılKim :))
- +1 yıl
sen
Soran+1 yılYok ya nereden çıkardın?
+1 yılÜlkücüyüm diye yar beni sevmezmiş sevmesin umrumda değil. Benim sevdam yanında seninki ne ki ülkümü sevdim senden ileri.. =)
Adam gibi adamsa gerisini salla..272 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ;)
- +1 yıl
Helal sana
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
136Cevap
önce insan olsun ülkücü olup karı kıza laf atanlar solcu olup milletin farklı kesimlerini aşağılayanlardan olmasın. Vatanını milletini sevsin bunları sonuna kadar savunsun bayrak inmesin diye Ceber Kalesine gidebilsin (kalmadı pek ama) . Ben milliyetçi bir insanım karşımdakiyle yakın görüşte olmak isterim aynı ülküyü paylaşalım davamız bir olsun ama dediğim gibi siyasi görüşten önce gelen şeyler var. genelleme yapılmaz her ülkücü şöyle her solcu böyle diye. ben dünya görüşüm ve siyasi görüşüm yakın olsun isterim
23 Yorumla- +1 yıl
Solcular kimseyi aşağılamaz solculuk aksine eşitliği savunur sağcılık ise toplumsal eşitsizliği savunur en kısa örnek olarak vikipediye bakabilirsin. (Ben ne sağcı ne solcu ne ülkücüyüm) Tabi istisnalar kaideyide bozmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Genelleme yapmak doğru değil
+1 yılBunun pek önemi olmuyor, insan kimi seveceğine kendi karar veremez.
Fakat, kendinden çok farklı bir görüşte olan insanla zaten anlaşamazsın ki, sana uzak gelir. En basitinden bir haber izlerken aynı yorumu bile yapamazsınız, bu bile kavga çıkarır o yüzden aşk konusunda olmasa da ilişki çok uzun süremez kanımca21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki solcu sevgili daha iyidir.
haber.sol.org.tr/.../ozgecanin-katili-ulkucu-10774493 Yorumla
Soran+1 yılBunu ülkücülere mal edemezsin. O zaman ben de derim Özgecan ülkücüydü
Cevap sahibi+1 yılBen mal ederim çünkü bunların hepsi saldırgan karakterde
Soran+1 yılGenelleme yapma. O pislik yüzünden diğerleri bunu hak etmiyor
+1 yılHangi kesimden olduğu onemli degil sadece insancil olsun insanlari sevsin insanliga deger versin. Gorusler farkli olabilir hatta daha iyi olur onyargilarimiz varsa yok olur birbirimize destek veririz. Aslinda iki tarafinda hakli olduklarini, sevdalarini anlariz.. uzun sozun kisasi hic fàrketmez. Ulkucu ya da solcu diye seviyorsam vazgecmem. tabi goruslerime saygı duyacaksa hafife almayacaksa.. Mesela yanimda benim dusuncelerime hakaret icerikli sozler derse dayanamam. Ister istemez yurumez o iliski.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlattın durumu :) Teşekkür ederim
- +1 yıl
:))
Spiritüel sevgili. :)
Çünkü aslında sağ, sol ve diğer bütün ayrımlar,
içinde yaşadığımız üç boyutlu dünyanın illüzyonlarından, ilkelliklerinden başka bir şey değil.
M. S.2150 adlı kitabı okuyun, tavsiye edin. :)22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Solcu veya ülkücü olmasından ziyade kim olduğuna bak.
Ben görüş olarak solun da solundayım. Ama iki taraftan da düzgün ve sıkıntılı insanlar var diyebilirim.41 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ;)
Bence kwndi gorusune gore sec derim. Mesela ben solcuyum ve solcu birini isterim. Cunku ilerde gorus ayriliklari yuzunden sorun yasayalim istemem. Cunku ne kadar sevsende asik olsanda olabiliyor cunku ap acik yasadim boyle bir olayi ve ders aldim.
41 Yorumla
Çok uç seviyede parti peşinde deli divane olan biri olmamalı ama siyasete dair hiç bir fikri olmayan da olmaz. Soruya göre yanıt verecek olursam ülkücü olmasını isterim ama akepe ve hedepeli olmadığı sürece dert etmem böyle şeyleri
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılülkücü degilim cehapeli degilim. hedapeli değilim. diger goruslerden degilim.
HIRSIZ Münafik hic hic degilim. Turkiyeli iyi niyetli bir insanim.(fetocu da degilim l*n hic bise hastamisiniz illa biseyci mi olcaniz akliniz beyniniz yok mu vatandaş olmanız yetmiyor mu ulkenin izdirabini... yeter lan)21 Yorumla
Soran+1 yılHehe
+1 yılKendi düşüncelerime yakın olması bizi daha da bağlayabilir ama tek başına bir kriter olamaz. Ülkücü olursa ileriye dönük planlarımızı gerçekleştirmekte daha az zorluk çekeriz
51 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılGelsin ölümlerden ölüm beğenelim. O faşist ülkemde devrim türküleri söylesin, ben de onu seveyim:)
112 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz bu iş ;D
- +1 yıl
Olur olur bal gibi olur;)
+1 yılSolcu olsun mümkünse. Çırasını yakardık zalımların :d
51 Yorumla
Soran+1 yıl;))
sen anlaşabileceğin seni koruyup kollayacak ömrünün sonuna kadar gözlerinini çine bakacak çocuğu kaçırmada ne olursa olsun belkide atesit olur nerden biliyon :)
22 Yorumla
Soran+1 yılAteist olmaz da
Siyasi bir görüşü olması güzel olurdu ama fanatik olmasını istemezdim açıkçası. Öcü gibi geliyolar bana ellerinde pankartla polisle kavga ederken :))
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
+1 yılMüslümanlıgi layıkıyla yerine getirsin mümkünse sağcı solcu olmasın, biz hepimiz kardeşi aynı anne babadan Adem ile Havvadan geliyoruz. Sağcı solcu ancak ayrım yapmak isteyenler için bence
33 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle düşünmüyorum :)
- +1 yıl
Bu benim oda senin düşüncen :)
Soran+1 yılSaygı duyarım :)
Ister ulkucu ister solcu istersede sagci...
Dusunceye saygisi olmali ve Atamı sevmeli gerisi sadece teferruat...51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılImanli ve solcu olsun mumkunse. Imanli derken yobazliga kacmasin isin ucu. Gerci bir solcu nasil yobaz olabilir ki :D
31 Yorumla
Soran+1 yılYani ;)
+1 yılher ikisinide istemem evimde siyaset konusmasi beni rahatsiz eder günü gelince oyumuzu kullanip geliriz..
31 Yorumla
Soran+1 yılAnladım canım ;)
Takım tutar gibi parti tutmasın yeter bir secimde chpye oy atarken diger secimde akpye oy verebilecek kadar iradeli olsun sırf benim partim diye saçmalayan zihniyete oy vermesin.
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Milliyetçi duygularını da kaybetmemiş olan solcu sevgili, aynı benim sevgilim gibi :)
43 Yorumla- +1 yıl
bu da iyi
Soran+1 yılMutluluklar ;)
+1 yılYakışıklı sevgili.
36.media.tumblr.com/.../...3btzGW1rkqy72o1_500.jpg18 Yorumla
Soran+1 yılÇok tipsizler amaaa :D
- +1 yıl
Baban tipsiz.
Soran+1 yılErgen :)
- +1 yıl
bunlar yakışıklı falan değil çoluk çocuk, sen sübyancımısın
- +1 yıl
Evet hepimiz ergeniz. Salak.
- +1 yıl
Bunlar gay :)
- +1 yıl
On dokuz yaşındayım mal kendim sübyanım daha.
- +1 yıl
Gayse oturur izlerim oh bana keyif.
insan olsun yeter. insanları bu şekilde ayırmayı bırakın artık.
32 Yorumla
Soran+1 yılAynı düşüncede bakış açısında olmak gerekli bana göre ilişkilerde. Yoksa problem çıkabilir
+1 yılsolcu candır hele tkpci tam candır aldatmasın o bile yeter :(
34 Yorumla
Soran+1 yılO derece komünist :)
- +1 yıl
aynen yoldaş
Soran+1 yılBen o yoldan değilim ama ;)
- +1 yıl
bizim yolumuz belli ister katıl ister katılma sana kalmış :)
+1 yılkaldı mı böyleleri ya..
aşkın sağcısı solcusu mu olur ya. Partisi mi olur.
Hangi devirdeyiz?
Aşk bunların üstünde olmalı bence.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılGörüşlerimle uyuşmasa da ikisi de solcuları seviyorum sevgili olurken onları seçmeyi severim çok kafa oluyorlar. Ülkücüler de erkek gibi erkek oluyor genelde
33 Yorumla
Soran+1 yılFikrine saygı duyuyorum :)
- +1 yıl
Anlayışın için teşekkür ediyorum :)
Soran+1 yılRica ederim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli tabiki ülkücü olmalı delikanlı sert olmalı kici basi oynamamali erkek dedigin o da gercek ulkuculerde var sadece :)
51 Yorumla
Soran+1 yılEvet ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılSiyasetle alakası olmayan hümanist birisi olması kafi. İnsan olmayı becerdik de sağı solu kaldı.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi ;)
+1 yılYa arkadaş ülkücü insanın AKP'li sevgilisi mi olur bende şans yok.
71 Yorumla
Soran+1 yılŞansın yok üzüldüm :/
+1 yılBen benim gibi solcu olsun isterim. Ayni goruslere sahip olmaktir tercihim.
84 Yorumla- +1 yıl
Kalp soldan atar her solcu bir devrimcidir.
- +1 yıl
Evet, helal olsun.
- +1 yıl
Gerçekler :))
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılPkklı olmasında ne olursa olsun diyorum ülkücüde olur solcuda olur :D
57 Yorumla
Soran+1 yılNiye eksi verdiler anlamadım
- +1 yıl
bilmiyorum sen verdin sandım bende ilk pkklı olmasın yeter dedim ondan heralde :D aman salla :)
- +1 yıl
Teröristler her yerde...
- +1 yıl
@ErkeksiPenguen : boşver hacım bizi bilen biliyor salla :)
Soran+1 yılPkkli insan olamaz. Hepsi ölsün. Ülke o zaman temizlenir ;)
- +1 yıl
aynen soran onları takmıyorum ülkücülerle solcular var yeter sitede :))
Soran+1 yılAynen :)
Benim için önemli değil pek ama aşırı siyasete bulaşmış olmaması işime gelir
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olur ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkçü Asena diyenleri gördükçe insan dahada kenetleniyor , hele ki yiğidimiz şehit olduğu vakit dahada bağlı oldum!
82 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMilliyetçi Türkçü kızlar olarak daim davadayız cCc
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin :(
terörist yandaşlarından olmasında gerisi önemli değil.
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın :)
+1 yılRakıda bir ayranda içmesini bilene
Solcuda bir sagcıda sevmesini bilene :D22 Yorumla
Soran+1 yılGörüş ayrılıkları ;)
- +1 yıl
Görüş ayrilirlari olsun daha guzel siyaset konusmayi severim ikna kabiliyetimde var ;) ayrica onada engel olcak deilim istedigi gibi dusunsur adi ustunde gorus kişisel :) kusura bakma ama mantik disi bisey bu soru :)
+1 yılHani diyordukya reis, alayına isyan isyan ülkücü olsun bizim olsun..
41 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyiymiş :)
senin düşüncene saygılıysa onunkinin ne olduğunun çok bir önemi yok bence
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet hakları
+1 yılBırakın şu sagciligi solculugu kimin yüreği ve karekteri Güzelse onu sev
24 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama ama...
- +1 yıl
Ama si ne peki
Soran+1 yılBuraya sığmayacak kadar çok neden ;)
- +1 yıl
Nedensiz yaşanmıyor zaten hayatımız hep nedenler ve keskelerle geçiyor
+1 yılhiçbir siyasi görüsu olmasın normal olsun bide onun siyasi gorusuyle ugrasamam takımda tutmasın
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmasın mümkünse istersen :)
- +1 yıl
olur valla neden olmasın
Sadece benim olsunda ne oluyorsa olsun. Ama solcuda olursa tadından yenmez :)
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Önemli degil ama ikisi arasında tercih soz konusuysa solcu olmasını isterim
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılinsan olsun da ister ülkücü ister solcu olsun fark etmez..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah korkusu olan vicdanı olan.
211 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
+1 yılÜlkücü kesinlikle. Bir tane karaktersiz bulamazsın. Ülkü ocağı baba ocağı
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka :)
Ülkücü ama donanımlı ülkücülerden yani ülkücü görünmek için ülkücü olanlardan değil
41 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ;)
+1 yılErkek dediğin, devrimci olacak ki aşkı yaşayacaksın sol yanında.
61 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkücü olsun adam olsun
101 Yorumla
Soran+1 yılOlur ;)
Boyle boyle bölündü ülke buyuyun l*n azcık. Insan olsun yeter. Sag sol degil !!!
42 Yorumla
Soran+1 yılBunlar hayata bakış açısı aslında sağ sol değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılsol-milliyetçi sevgili olsun :) hadi ne yapacan şimdi soran?
51 Yorumla
Soran+1 yılMilliyetçi ülkücü ayrımını biliyorsun herhalde @gizlikullanıcı :D
Ocu , bucu diyerek ayıran biri kalbime giremez o kadar.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
Kesinlikle önemi yok insan olsun adam olsun saygılı olsun beni sevsin de ulkucu solcu hiç fark etmz
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;)
siyaset yapmayan sevgili isterim, başımı şişirmesin.
61 Yorumla
Soran+1 yılO başka bir boyut ;)
Önce insan olsun. İnsanlari faşizan goruslerine gore yargilamayan, kendinden olmayanlara 2. sinif insan muamelesi yapmayan bir insanoğlu olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;)
bizim insanımız ne zaman BİZ demiceği sürece bu kafa böyle devam eder insan sevdikden sonra böyle şeyleri kafasında sorun etmezki
41 Yorumla
Soran+1 yılİnan eden çok var
Poker masasındaki oyun gibisin sevgilim blöfe acık gercege ters kazansam haram kaybetsem ellerin olacaksın :)))
21 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Uç noktalarda siyasetle ilgilenen birisi olmasın mümkünse. Tbi ki bir görüşü olsun apolitik olmasın ama ileri derecede de siyasi olmasın
11 Yorumla
Bir solcuya solcu yakışır.
91 Yorumla
Soran+1 yılPeki ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbiri.. tabi siyasi görüşü olsun ama aşırı olmasın örneğin aramızda lafı bile açılmasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılbir anlamı yok ;)
Evının kadını Cocuklarının Anası Ne sagcı ne solcu :)
41 Yorumla
Soran+1 yılPeki ;)
İnsan olsun vatan haini olmasın solcusuna kabulüm ama önce insan olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. tek derdimiz bu anasnını satayım. biz ciddi bir kız bulamadık bırde bunu dusunucez :)
24 Yorumla
Soran+1 yılNerde aradığına bağlı :)
Soran+1 yılBana mı soruyorsun? Ciddi kız bir kere sanalda zor ikincisi yetiştiğin çevreyi bilmiyorum ama aşırı bir yerse orada da zor.
- Devamını Gör (164)
Devamını Gör(209)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem