Bir erkek neden aldatır? onda olup da bende olmayan neydi her sorguladım?

Sırf Kürt olduğum için aldattığını düşünüyorum. Kız benden ekstra güzel de değil gerçekten çirkin bir kız değildim ama itaatkar olmadım onun gibi. Gittim defalarca sordum ben değilde neden o gibi ama o evet istediğini yapan tüm dünyasında onu yapmıştı ben bu kadar olmadım.

Kızın ekonomik özgürlüğü yok ne yapsa kocam yapsın kafasında ve kocasına yapan tek derdi ilişkisi olan bir kızdı bende bağımsızlığımı seviyordum bugün oğlu olmuş ne güzel.

Ben acı çekiyorum kucağındaki oğluna bakarak neden onu seçtiğini sorguluyorum ben ona 6 yılımdan cocukluğumu verirken başkası nasıl alabildiğini düşünüyorum hiç kıyamazdım parası yoktur zor duruma girmesin istedikçe herşeyi ona yaptı bugün onun kocası oldu.

Neden ben hala acı çekiyorum ve bunu hala bilerek gözüme sokuyorlar?

Nişanlanıyorum 2 ay sonra ama hala kalbim buruk ve geçmişte kaldı :(

Güncellemeler
7 ay
Eğer bugün soracak olursanız benim de ekonomik olarak özgürlüğüm yok fakat kendi paramı kazanıyorum nişanlıma destek oluyorum, hep dik durdum. Bugün karı koca hala ilişkilerini gözüme sokarak ilişkilerindeki tek sorun benmişim gibi tek düşmanları benmişim gibi nefret gözüyle bana bakıyorlar. Kadını anladım da adam önceden sevgilin yok benden bu kadar nefret edecek ne yaşattığımı düşünüyorum ona
Bir erkek neden aldatır? onda olup da bende olmayan neydi her sorguladım?