Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok farklı sebebi olabilir. Partneri ile iletişimi bozulmuştur. Cinsel açıdan beklentisi karşılanmıyor olabilir. Partneri artık yeterli ilgi ve sevgiyi göstermiyordur. İlişkisinin heyecanı kalmamıştır. Bir başkası onu daha fazla etkilemiş olabilir. Gibi...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen sana soyliyim. Bu sabah işe gider gibi yapıp eşim işe çıkınca eve geri döndüm çünkü bugün doğum günüydü. Yemek yaptım ortalığı temizledim çiçek siparişi verdim derken akşam oldu ve kadınım eve döndü. Eve girdi duşunu aldi salona geçti ve ben salona pasta ve mumlarla iyki doğdun diye girince hanımefendi korkmuş ve gelip pastaya tekme attı her yer battı. İşte bu yüzden aldatıyorsa bir erkek sonuna kadar desteklerim. Ama sıradan sebeblerle aldatanin ben taaa mk
013 Yorumla
Soran1 yılAy çok güldüm ya haklısın sjdjjd
- 1 yıl
Darısı başınıza inşallah sjdjjd
Soran1 yılSevgilime sahte bir hesaptan eski hoşlandığı kızın bir cafeye gittigini yazdim ve o sokağa geldi sizce neden
- 1 yıl
Cünkü eski hoşlantısı espresso gibidir kısa, sert, ama hâlâ aklında. Kizmassan güzel kardeşim diycem
Soran1 yılBen mi güzel kardeşim o mu
- 1 yıl
Hayır yorum eksik çıkmış tam olarak şöyle yazıyor du. Kizmassan ona pvnk diyeceğim güzel kardeşim
Soran1 yılAnladım kıza ne hissedio
- 1 yıl
Ne hissedecek Senin için hissetmesi gerekenleri onun için hissediyor
Soran1 yılAynen bu da işin garip kismi ya sanki aralarında ben mi engelim
- 1 yıl
Yoo sen engel değilsin. Bu unu daha kibarca nasıl söylerim bilemiyorum ama Sen evdeki cepte olansın
Soran1 yılSağ ol ya ben cepsem kız ne
- 1 yıl
Ortada bir kız yokki. O sadece fake hesapla ortaya atılmış bir varsayımdan ibaret. Sen bunu yalarken aslında kendine gerçeği gösterip gerçekle yüzleştin maalesef
Soran1 yılNasil yani
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
1 yılBir erkeğin aldatmasının sebepleri çok çeşitli olabilir, tek bir nedenle açıklamak zor aslında...
Duygusal Tatminsizlik, İlgi Eksikliği, Heyecan Arayışı, Kişisel Sorunlar ya da Fırsat ve Kolaylık...
Tabii, bunlar neden olabilir ama aldatmak hiçbir zaman mazur görülemez; ilişkide açık iletişim ve saygı her zaman öncelik olmalı...
00 Yorumla
Sorumluluktan kaçmak, kendini tatmin etme duygusu, doyumsuzluk, duygusal olgunluktan yoksunluk, kanı bozukluk, hem ruhu hem bedeni değil de yalnızca bedeni ve egoyu tatmin etme çabası, partnerinin belli sınırlarları olmuş olması (cinsel manada genelde), sabırsızlık, cesaretsizlik ya da birçok kızdan duyduğum cümle ile söyleyeyim kısaca " sevgi ağır geldi"
02 Yorumla
Soran1 yılSevgilim bir kızdan hoslaniyordu kızın sesini duyar duymaz olduğu yere gidiyormus bahanelerle yani yolda falan görünce takip ediyormuş ve de kızı erkeklerden kiskaniyormus şimdi bu ne? Ne yapmaya çalışıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh, aldatma konusu insan ilişkilerinde her zaman çok karmaşık bir mesele. 🌪️ Birçok sebebi olabilir, ama genelde duygusal ya da fiziksel bir tatminsizlik, ilişkiye değer vermeme ya da kendi içsel problemleri aldatmaya sebep olabiliyor. 😕 Bazen sadece heyecan arayışı bile bu duruma itebilir ama unutma, hiçbiri bunu haklı çıkarmaz. Aldatmanın olduğu yerde, genelde iletişim eksikliği ya da duygusal bağlarda bir sorun vardır. 🖤 Kısacası, her durum farklı ama dürüstlük her zaman en doğru yoldur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılKarakter bakımından ezik biri yapabilir bunu ancak, kendine bir şeyleri ispat etmeye çalışıyordur. Vay ne anasının gözüyüm der gibi djfjjs
11 Yorumla
Soran1 yılSevgilim onceden bir kızdan hosalniyodu yürürken o da kızın olduğu yolda çeşmeden su dolduruyormus çeşmeden asla su doldurmaz ne alaka şimdi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılArsızlıktan. Sanki bir tanesini ellerinde tutmayı başarıyormuş gibi birde gidip diğer kızlara göz dikiyorlar ya.. allah sen sabır ver
01 Yorumla
Soran1 yılSevgilim bir kızdan hoslaniyordu kızın sesini duyar duymaz olduğu yere gidiyormus bahanelerle yani yolda falan görünce takip ediyormuş ve de kızı erkeklerden kiskaniyormus şimdi bu ne? Ne yapmaya çalışıyor bunu yazacaktım.
Aldatmak istediği için ne yaparsan yap seni aldatmak isterse her türlü aldatır bunun seninle bir alakası yok
011 Yorumla
Soran1 yılSen ona deli gibi aşık mısın taktın bu kadar? Onu unutması için ona maruz kalmaması gerekiyor. Ondan aylarca bilgi almaması, varlığını hissetmemesi gerekir. Belki de oneitis benzeri bir platonik aşk yaşıyor ki bu erkeklerin %5 kadarında görülür; 5-10 yıl bile sürebilir. Sıkıntılı bir durum.
Soran1 yılSevgilim bir kızdan hoslaniyordu kızın sesini duyar duymaz olduğu yere gidiyormus bahanelerle yani yolda falan görünce takip ediyormuş ve de kızı erkeklerden kiskaniyormus şimdi bu ne? Ne yapmaya çalışıyor bunu yazacaktım.
Soran1 yılO zaman neden benimle
Soran1 yılDogru ama kızla sevgili olmamislar hoslaniyormus
Soran1 yılAklı onda ne demektir bu kelime hala düşünüyor mu yani gün içinde aklına geliyor mi
Soran1 yılBu yeşil ışık ne mesela kız ne yapmalı
Dürüst olmadığı için sonra pişman oluyorlar yaşadım...
06 Yorumla
Soran1 yılSevgilim bir kızdan hoslaniyordu kızın sesini duyar duymaz olduğu yere gidiyormus bahanelerle yani yolda falan görünce takip ediyormuş ve de kızı erkeklerden kiskaniyormus şimdi bu ne? Ne yapmaya çalışıyor
Soran1 yılAyrılayim mi
Soran1 yılAldatmami sence peşinde dolanmasi
1 yılBaşka başka isteklerini başka başka kişilerle gidermek ister.
02 Yorumla
Soran1 yılSen ona deli gibi aşık mısın taktın bu kadar? Onu unutması için ona maruz kalmaması gerekiyor. Ondan aylarca bilgi almaması, varlığını hissetmemesi gerekir. Belki de oneitis benzeri bir platonik aşk yaşıyor ki bu erkeklerin %5 kadarında görülür; 5-10 yıl bile sürebilir. Sıkıntılı bir durum.
- 1 yıl
Anlamadım. Erkek tek kadınla yetinmez diyorum.
1 yılBen oral yapmıyor diye arayışa girdim sadece oral Amaçlı 😂
02 Yorumla
- 1 yıl
Nasıl yani anlamdım
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. kendi gibi karaktersiz biriyle birlikte olmak için sonundada ilk kim terkederse
012 Yorumla
Soran1 yılO niye benimle
Soran1 yılAma önceliği o kız yani
Soran1 yılOnunla sevgili olmadı ki
Soran1 yılBöyle takılıyor derken ortak arkadaşımız soyledi
Soran1 yılİşte kızla takilmio kızın peşinde dolaniyo
Gizli Üye(36-45)1 yılDoyumsuzluk, heyecan veya bitirilemeyen ilişki.
01 Yorumla
1 yılKarıya kıza doymamıştır.
025 Yorumla
- 1 yıl
Bunu daha önce sormuştun ve konuşmuştuk.
- 1 yıl
Hatta ona aşık falan diye bir sonuca varmıştık.
Soran1 yılOna mı aşık
- 1 yıl
Konuştuk evet ona aşık.
Soran1 yılHala değişmedi fikrin yani
- 1 yıl
Asla.
- 1 yıl
Seni seveni sev.
Soran1 yılHım unutur belki ne dusunuyon
- 1 yıl
Sen ona deli gibi aşık mısın taktın bu kadar? Onu unutması için ona maruz kalmaması gerekiyor. Ondan aylarca bilgi almaması, varlığını hissetmemesi gerekir. Belki de oneitis benzeri bir platonik aşk yaşıyor ki bu erkeklerin %5 kadarında görülür; 5-10 yıl bile sürebilir. Sıkıntılı bir durum.
Soran1 yıl1 aydır görmüyor kızı
- 1 yıl
Kız hakkında en ufak bilgi parçacığı da olmamalı. Biri o kız hakkında konuşsa ve duysa yine sayaç sıfırlanır.
Soran1 yılEmin misin? Bir de sey kız yürürken onun yürüdüğü yolda ki cesmede karsilasmislar
- 1 yıl
Planlı karşılaşma yaratıyor senin sevdiceğin.
Soran1 yılBen de öyle düşündüm...
Soran1 yılPeki neden yani niye tesadüfi gibi gösterip planli karşılaşma yaratiyo
- 1 yıl
Senin istediğin şey ne? Seni sevsin ve seninle evlensin mi istiyorsun?
- 1 yıl
Çünkü onu seviyor, ona aşık ve onu arzuluyor. Sürekli karşılaşmak için önceden plan ve hesaplamalar yapıyor. Böylece sık sık görüştüğünde onun kendisine alışmasını sağlıyor. İnsanlar sık gördüğü insanlara güvenir.
Soran1 yılBenim anlamadığım niye benimle
- 1 yıl
Çünkü erkekler cinselliği duygusuz ve mekanik yaşar. Aranızda cinsellik var mı bilmiyorum ama bu çok önemli değil. Belki düterim diye tutuyor seni.
- 1 yıl
Sen bakire misin? Eğer öyleysen ve onunla yatarsan seninle evlenmeyecek. Daha sonra başkaları da evlenmeyebilir, en azından kaliteli erkekler. Yani parlak gelecek sunabilecek olan erkekler evlenmez. Seviyorum ölüyorum diyerek bekaretini bedava arz edersen cinsel piyasanın süper liginden elenir, alt lige düşersin. Üst ligdeki erkekler ile evlenemezsin.
Soran1 yılHaklısın kıza aşık yani neden aşık oldu sence ona
- 1 yıl
Nedenini asla bilemeyiz, zaten dediğim gibi erkeklerin %5 kadarında görülen bir şey bu tür şeyler. Hatta buna hastalık deniyor sen düşün. Böyle intihar eden bile oluyor sdfgdfg Siz ne okuyorsunuz kaç yaşlarındasınız? Üniversite mi ne olayınız sizin.
Soran1 yıl25 üni peki bir nedeni var dimi aşık olma sebebi
- 1 yıl
Nedensizce de oluyor hatta çoğu zaman. 25 yaşında üniversite mi okuyorsun?
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Çok nedeni var saymak yorucu olur
06 Yorumla
Soran1 yılPeki neden benden ayriliyorda onunla olacak yani neden onu ayartip onu terk etmiyor da beni edecek
Soran1 yılÖyle mi gorunuyo
- 1 yıl
Ya say bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersizliginden cunku...
03 Yorumla
- 1 yıl
Direkt uzak dur. Boylesinden sana hayır gelmez...
Soran1 yılKıza hayir mi gelecek
1 yılKadin erkegi ci sel acidan doyurmadigi icn aldatir
01 Yorumla
1 yılKaraktersiz ve doyumsuz oldukları için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKarakter yoksunluğu, kadın erkek fark etmiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılÇeşitli sebepler olabilir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın neden aldatiyorsa o yüzden
00 Yorumlasevmiyodur net.
04 Yorumla
Soran1 yılBen değilsem niye benimle niye kızın peşinde dolaniyo
1 yılNefsine yenik düşmüştür
010 Yorumla
- 1 yıl
Sevgilim mi bence eski sevgilim demeliydin yok yakınken bırakmak daha faydalı
Soran1 yılKıza ne hissediyo
- 1 yıl
Seviyor bence
Soran1 yılSeviyorsa neden benimle
- 1 yıl
O olmuyorsa sen
Soran1 yılÖnceliği kim
- 1 yıl
O bence
Soran1 yılNeden o aşik oldu bana neden olmadi
- 1 yıl
Yaz özele
1 yılKarakter meselesi
01 Yorumla
1 yılkarakter yoksunu oldukları için
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın kafınlık yapmadığı için bence
00 Yorumlaabazalik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Heyecan olsun diye
00 Yorumla
1 yılaldattigi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞerefsiz olduğu için
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıldın mı peki bu oe"dan
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel oluyo
00 Yorumla
1 yılTercih meselesi
03 Yorumla
- 1 yıl
Yuh takıntılı
Soran1 yılSevgilim kıza mi
Gizli Üye(36-45)1 yılPompake
00 Yorumla
1 yılDoyumsuzluk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. açlıjk
00 Yorumla
1 yılZevk bnce
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!