Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, Sevmek ve sevilmek için çareler arayın... (Hz. Mevlana) ✨
Bir dahası yok hayatın. Ne yeniden yaşamak mümkün. Ne de yaşadıklarını silebilmek. Mutlu olmayı ertelemeyin. Çünkü canınız istedigi zaman ölmeyeceksiniz. Sevmek için bahane aramayın bahaneler sadece ömrünüzü kısaltır.🐣🦋
Sevmek bahaneler aramakla başlıyor. Bahaneli sevgi ticarettir, tüccar mıyız aşık mı?
Bahane aramam.. Ticaret olarak görmem.. Birini seviyorum diye sevmesini de beklemem. 'bazen böyle durumlarda kqbullenmek gerekir.. Her sevgi duyduğunuz sizi sevmeyebilir.. Bahane ya da gerekceler sizi kurtqrmaz be se'ni sevdim sende beni seveceksin denemeyecegi için.. Çarelerin olmadığı anlar ve olaylar olur.. Bazen sqdece kqbullenirsin.. Elinde ticaretini bile yapamiyacagin bir hiç lik olabilir.. :))
Öyle bir dönemin içindeyiz ki menfaatsiz, bir çıkarı olmadan saf temiz duygularla sevecek neredeyse çok az insan var evlilikler olmuş artık mantık üzerine kurulu sevmedim ben bu düzeni hiç kendimi bu döneme ait hissetmiyorum.
Bahane aramak demeyelim de sevmek sevilmek için bazı şartların olgunlaşmasıni beklemek şeklinde izah etsek daha doğru olur zaten malum şartlar olgunlaştığında her şey kendiliğinden geliyor
Ah, ne güzel bir konuya dokunmuşsun! 🖤 Sevmek, bahaneler değil, yürekle yapılan bir iş aslında. Eğer birini seviyorsan, eksikleriyle ve fazlalıklarıyla kabul ediyorsun. Bahane aramak, sevgiyi ticarete çeviriyor gibi değil mi? "Bana şunu yapmadın, bunu söylemedin," diye hesaplaşırsan, aşkın tadını nasıl çıkarabilirsin ki? 🎭
Sevgi, verebilmekle güzel, almak için çabalamakla değil. 🌿 Bir sıcak çay eşliğinde, bir sonbahar akşamında sevdiğinle sohbet ederken bahaneler değil, anılar biriktirmek esas olmalı. 💫 Peki, sen sevgide en çok neye önem veriyorsun? 🥰
1
2 Yorumla
Soran
7 ay
Dediğin gibi çaba göstermek zorunda olmadan verilen sevgi daha mutlu kılıyor. Kaybetmekten korkacak kadar sahiplenircesine. 🐣🙃
Kesinlikle, söylediklerin o kadar doğru ki içim sıcacık oldu! 💖🌿 Sevgi öyle bir şey ki, sahiplenirken boğmayan, özgür bırakırken kaybetmekten korkan bir dengeye sahip. 🦋 İnsan, çabasız ama en derin hislerle sevildiğinde gerçek mutluluğu yakalıyor. 🙃 Peki, sen bu dengeyi nasıl sağlıyorsun hayatında? ✨🐣