Hiç fark ettiniz mi? Bilmiyorum 'Her iki cinste kendin de (ne eksik) ise onu karşısındakinden arıyor.'
Misal : Erkek çok yakışıklı; Kızın ihtiyacı Kız çok güzel; Erkeğin ihtiyacı Erkek zengin; Kızın ihtiyacı Kız zengin ; Erkeğin ihtiyacı İhtiyaçlar: dış görünüş, maddiyat, zeka, güç Neden kimse çıkarsız sevmez? Yoksa bu ihtiyaçlar olmasa kimse mi sevemez?
Bazı insanlar da sırf yalnızlıklarını gidermek için birileriyle sevmediği halde, sadece o anki yalnızlık hissinden kurtulmak için beraber oluyor, sevgili ayağı yapıyor ama başka birini bulunca, sıkılınca ya da farklı şeyler için; bu yalnız zamanında yanında olan insanı acımasızca bırakıp hayatına mutlu mesut devam edebiliyor. Yani evet herkes çıkar ilişkisi üzerine birileriyle arkadaşlık yapıyor. Çıkarcı insanlardan Allah bizleri korusun, onların verdiği hayal kırıklığını kimse vermiyor.
Hayat çok yönlü bir logaritma , çok bilinmeyenli bir denklem aslında burada akıl edilmesi gereken ihtiyaçlar dahilindeki aşk değil , hiç bir eksiği olmayana olan aşktır, bu yüzdendir ki dünyalık aşkların hep bir tarafı eksik kılınmıştır...
Öyle olmayanda var mesela karşımdaki iyi bir olsun yalan konuşmasın sadık olsun onu seveyim istiyorum bunlarda bende eksik olduğu için değil mesela ama işte söylediğin gibi olanlar mevcut.
Başka birşey düşünsemde yine olumsuzluğa bağkanıyorum. Bu safer yoğunlaşıp derin derin düşünüyorum. Ama diyorum ki senin için önemli olan ne? Kendi soruma cevap veriyorum: sağlık diyorum. Sağlık
Temel neden zaten batıdan esen değişim rüzgarı.. Bu rüzgar , biz değiselim derken ; bizi biz yapan degerlerimizi alıp götürdü... E zaten nefis bizi doğru yoldan caydırmak için köşe kollamakta... Halihazırda insanlarımız çok şiddetli bir girdap içerisinde benliklerini kaybetmiş durumda... Samimiyet aranmaz artık insanlarda...
En İyi Cevaplar