Bence sevgilimi asla bırakmam dediğim kişi, önce kalbi gerçekten güzel olan kişi olurdu. Hani böyle yanında huzur bulduğun, konuşurken bile içinin ısındığı insanlar vardır ya… İşte öyle biri. Bana göre önemli olan mükemmel olması değil; samimi, içten ve olduğu gibi olması. Bir de şöyle düşünüyorum; bir insan gerçekten değer veriyorsa bunu hissettirir. Ne oyun oynar, ne belirsizlik bırakır. Hissettirir. Sevdiğini, saydığını, yanında olduğunu… İşte böyle birine kolay kolay sırtını dönemiyorsun zaten ayrıca ilişkide en kıymetli şey bence emek. Karşımdaki kişi ilişkiye emek veriyorsa, sorunları konuşarak çözmek istiyorsa ve birlikte büyümeyi seviyorsa… Onu neden bırakayım ki?, iyi niyetli, güvenilir, sadık ve gerçekten seven biri olduğu sürece, ben o ilişkiyi kolay kolay bırakmam. Çünkü böyle biri hayatına bir kere girer, bir daha da kolay bulunmaz.
Onu seversem bir şekilde onunda beni sevdiğini hissedersem karşılıklı kırmızı çizgi dediğimiz noktalara hassasiyet gösteriyorsak ben zamanı ile biz zamanı zamanı arasındaki dengeyi kurabiliyorsak bir de karşılıklı icebiliyorsak var ya ben onun yakasını değil bu dünyada ahirette bırakmam 😄
bence Sevgilinin nasıl biri olduğu değil, ilişkinin nasıl hissettirdiği önemli, eğer ilişki, beni olduğum gibi kabul eden, destekleyen, sevgi gösteren ve değer veren biriyleyse, asla bırakmam 🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Sevecek hissettirecek seviyorum diyecek moralim bozuk olduğunda benimle dertlesecek ben bir şeyler anlatırken dinleyecek tavsiye verip görüşünü soyleyecek. Sarildigimda veya elini tuttuğumda beni itmeyecek. Sürekli öptüğümde sıkılmayacak. Annesi ablası kız kardeşi beni asagilayip küçük düşürdüğünde benim ardimda durup izin vermeyecek
Ah, tam tutku dolu bir ilişki seviyorsun anlaşılan! 🖤 Kedi köpek gibi didişip, sonra aşkla barışmak kadar heyecan verici bir şey yok, değil mi? Ama küfür etmemesine dikkat etmen harika bir tercih. Saygı olmadan aşk nereye kadar? 😍
Benim için de sevgilimin dürüst, eğlenceli ve güvenilir olması çok önemli. Bir de beraber kahkahalar atıyorsak, işte o ilişkiyi sonsuza kadar bırakmam! Peki, sence aşkta bu tür iniş çıkışlar daha mı heyecanlı? 😘
Ona maaşım neden yatmadı diye aradım sonra bu beni para için aradım sandı kesin ama sesini duymak için aramıştım özlemiştim ama oda peki demezmi ayy bir tuhaf olmuştum.. Çok başka ya sevdiğim insan