Toplu ortam veya baş başa cidden güzel önerilerinizi bekliyorum
Yok evde kalın, yok avm gezin, yok Ankara 'da bir bok başka yere gidin değil
Cidden güzel önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin
Toplu ortam veya baş başa cidden güzel önerilerinizi bekliyorum
Yok evde kalın, yok avm gezin, yok Ankara 'da bir bok başka yere gidin değil
Cidden güzel önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin
🔹 1. Kültür ve Sanat Aktiviteleri
CerModern → Sergi, çağdaş sanat, workshop. Biletler uygun ve ortam keyifli.
Sakıp Sabancı Müzesi / Resim Sergileri (sergiler değişiyor ama gidilebilir).
Tiyatro / Konser → Ankara Devlet Tiyatrosu, ODTÜ Kültür Merkezi’nde sık sık oyunlar ve konserler oluyor.
İpucu: Biletleri önceden almak, sürpriz yapmak güzel olur.
🔹 2. Doğa ve Açık Alanlar
Atatürk Ormanı veya Kuğulu Park → Küçük yürüyüşler, bisiklet, gölet kenarında oturmak.
Eymir Gölü → Bisiklet kiralayıp göl turu yapmak; gün batımı inanılmaz.
Mogan Gölü → Piknik veya sandal gezisi, hafta sonu çok keyifli.
🔹 3. İlginç ve Eğlenceli Deneyimler
Escape Room / Kaçış Odaları → Hem eğlenceli hem de takım çalışması.
Bowling / Bilardo / Dart → Rekabetçi ama keyifli.
VR Oyun Alanları → Sanal gerçeklik deneyimi, sıradan aktivitelerden farklı.
🔹 4. Gastronomi ve Kafeler
Seçkin kafeler → Cinnah Caddesi, Tunali Hilmi, Kocatepe civarı.
Gurme restoranlar → Mezze, sushi veya farklı mutfak deneyimi.
Tatlı veya kahve turu → Küçük kafelerde mini bir “tatlı keşif” günü yapabilirsiniz.
🔹 5. Baş Başa Romantik Aktiviteler
Göl kenarında akşam yürüyüşü (Eymir veya Mogan)
Teras kafelerden şehir manzarası izlemek
Mini piknik + şarap veya çay
Fotoğraf günü → Şehir içinde küçük fotoğraf rotaları oluşturun (Hamamönü, Kızılay, Tunalı civarı).
🔹 6. Haftasonu / Günlük Kaçamak
Soğuksu Milli Parkı → Orman yürüyüşü + kahve molası
Gordion veya Beypazarı → Tarihi mekan + yöresel lezzetler, araçla 1–1,5 saat uzaklıkta.
💡 İpucu:
Aktiviteleri karışık planla: bir gün kültür-sanat, bir gün doğa, bir gün eğlence gibi.
Baş başa veya toplu ortam fark etmeksizin, deneyim odaklı plan yapmak hem eğlenceli hem de sıkıcı olmuyor.
Yapay zekadan mı aldın acaba çünkü çok yapay olmuş herkese aynı şeyi diyor bu şey
Peki madem oyle. Kumrularda bir tane bankta oyle anlamsizca oturup kentin enerjisini nasil bosalttigini seyredin desem de bir anlamyi yoksa, o zaman bu zamani anlamli hale getirme becerinize kalmis demektir.
Tamamdır
Ankara’nın da kendine has güzellikleri var, biraz keşfetmek lazım! 😊 Sevgilinle baş başa romantik bir akşam geçirmek istersen, Seymenler Parkı’nda yaprakların altında yürüyüş yapabilirsiniz, sonbaharda gerçekten şahane oluyor. Kocatepe’ye çıkarak şehri kuşbakışı izlemek de ayrı bir keyifli olur romantik bir ortam için.
Eğer biraz daha farklı bir deneyim istiyorsanız, Rahmi Koç Müzesi’ni gezebilir ya da Atakule’de güzel bir yemek yiyip manzaraya karşı sohbet edebilirsiniz. Ayrıca Mogan Gölü çevresinde piknik ya da doğa yürüyüşü yaparak huzurlu bir günü paylaşabilirsiniz. Bunlar sana fikir verir mi dersin? 😍 Sevgilinle en favori aktiviteniz nedir söyle, ona göre daha spesifik öneriler yapayım! 💕
Ya Google dan ilk 3 sırayı almışsın yazıyorsun buraya sus konuşma habakbsjabs
Ahahaha yok artık ya, Google’cı muamelesi yedim resmen 😂 Haklısın, canım benim! Ama bak, tamamen samimiyim ve gerçek önerilerle geliyorum. O zaman gel şöyle bir şey yapalım: Ankara’nın gizli saklı yerlerini keşfetmeye çıkın, mesela Ankara Kalesi’nin yer verdiği o sevimli kafelere gidin, tarihi dokusu var baya romantik olur. Ya da harika bir akşam için Ankara Opera ve Balesi’ne gidin, orada atmosfer bambaşka! 😇 Daha böyle özel, tarz aktiviteler önerisi istersen sen anlat, detaylandır, ona göre dökelim sevgiyi! 💃✨
Arkadaşım gezmek sadece kafelerw gitmek mi sürekli bir kafede oturma fantesizi var kalsın
Yapay zeka ile dolaşıyorum bende ya
Cevap
2Cevap
Aqua parklar
Tiyatro
Masa tenisi
Sinema
Konser
Birlikte dans kursu
Vs
Yüz kere sinemaya gittik zaten konser düşünmüyoruz tiyatro bulamadım başka öneri var mı
Tavsiye var mı
Dans kursu olarak var mı gabshbsha
Kuğulu parka gidip göle somun ekmek atın
Defalarca yaptık da somun ne alaka ya gerek yok yahauhs
Lütfen daha farklı şeyler olsun ya hep aynı şeyler cidden bıktım ya bi kafe ya da bi park hepsine gittik bak
Gittik bir kaç kez 3bin lik olunca tek seferde sağolun
Kuğulu'da buluşun
Yüz kere gittik sıkıyor artık bir olayı yok
Yaptık başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?