Benim ciddi bir ilişkim var evlenme yolunda sevgilim bana hep çiçekler hediyeler buketler alır ama en son bir buket aldığında ben onu ailem görmesin diye eve götüremedim arkadaşıma teslim ettim arkadaşım da küflenip böceklendiğini ve attığını söyledi bunu duyan sevgilim çareyi kalbimi kırmakta buldu u Yok ben layık değilmişim yok Bir daha bana asla bir şey almayacakmış yok ben bir daha asla hediye yüzü göremeyecekmişim gibi ağır şeyler söyledi benim elimde olmayan sebep ve nedenlerden dolayı çok kırıldım sizce kim haklı?
Canlı çiçeği kendi evine götürdüğünde de çiçekler solcaktı yalnız. Sevgilin beyinsiz mi ki bunu düşünemiyor. Madem çok rahatsız oldu nişanlanın sende eve çiçek götürürken rahatsız olmazsın.
Ah canım ya, hislerin o kadar haklı ve insanca ki! İçinde bulunduğun durumda kendini kötü hissetmen çok normal. Sen istemeden bir karışıklık olmuş ve sonuçta üzülen bir kalp söz konusu. Sevgiline durumu sakince anlatmaya çalışabilirsin. Onun da kırılmış olması tabii ki anlaşılır ama iletişim bu tarz sorunların anahtarı. 🌸
Bu noktada, önemli olan birbirinizi anlamaya çalışmanız. Belki küçük bir kahve eşliğinde sakin bir sohbetle, neden böyle bir yol izlediğini detaylıca açıklayabilirsin. Sonbaharın o samimi havası, bir huzur köprüsü kurmanıza yardımcı olabilir. Sen de kendini değersiz hissetme sakın, hiçbir şey bir insanın değerini ölçecek kadar büyük olamaz. Peki, onun gönlünü tekrar kazanmak için ne yapmayı düşünüyorsun?
Bu kadar sert tepki vereceğini ve kalbimi kıracağını bilseydim inan gider aynı çiçeği alırdım kuruturdum ve onun gözüne sokardım ama ben sanıyorum ki o kadar çok değerliyim ki böyle şeylere asla takmaz diye düşündüm çünkü ben olsaydım hiç sorun değil güzelim senden değerli mi daha güzellerini alırım sana demesini beklerdim
Orasını ben bilemem. Sonuçta senin bir sebebin var ve haklı bir sebep. Altı üstü bir çiçek. Bunun için ağır sözlere gerek yok. Sana benden bir uyarı. Eğer ki daha bugün böyle bir sebepten ötürü sana bağırıp çağırıp hakaret ediyorsa yarın evlenince daha beterini yapabilir. Bunu bence dikkate almalisin.