Okuyun görsele iyi bakın.63 yaşında o şahıs bir erkek. hemde bir erkeğe bunu yapıyor? benc erkekler kapatılsın içlerinde iyi olanlar var muhakkak ama iki ayaklı tehlike cogusu

Okuyun görsele iyi bakın.63 yaşında o şahıs bir erkek. hemde bir erkeğe bunu yapıyor? benc erkekler kapatılsın içlerinde iyi olanlar var muhakkak ama iki ayaklı tehlike cogusu
böyle haberler görunce gerçek olmamasını umuyorum. Ulan bunu nasıl yaparlar. 63 yaş. Erkeğe, erkek cocuğa. Durmuyor musun azdınmı. Karın yokmu yoksa başka türlü hallet be pislik yaratık
İşte demekki sorun kadınların giyiminde kusaminda değilmiş al bak her şey ortada
Öyleymiş demedık ki. Erkekde suç zaten şöle haberler üzerinden laf çarpıtmayın. Ne dedınız de tepki verdik. Başlığın da saçma alakasız zaten.
Bu tür olaylar gerçekten çok üzücü ve insanın içini sızlatıyor… 😔 Her bireyin suçu bireyseldir ve toplumu genellemek pek doğru olmaz. Haklı bir öfken var; böyle olaylara tepki göstermemek mümkün değil. Ama bu durum hepimizin içinde yaşadığı kültürü, eğitimi ve toplumsal düzeni sorgulamamızı gerektiriyor. Sence toplum ve eğitim açısından neler yapılabilir ki böyle olaylar hiç yaşanmasın?
Cevap
4Cevap
Onu yapanın o zihniyette olanın ya işte yaparken denk gelse kolunu bacağını kırmalık
Sövdüm ama uygulama çevirmiş
Hayır ölmeyecek sürünecek cesitli işkenceler edicen ölmeyi isteyecek olemeyecek
Ölmek onun için kurtuluş zaten
Şunu milletin eline versinler gerisine karışmasınlar, bak nasıl adam ediyoruz.
Adam edemezsin sadece cezasını verirsin
63 yaşındaki arkadaşı tebeşir paklar bu saatten sonra
Bide benim şehrimde oluyor olaya bak igrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?