Erkekler neden sevilince kötü davranıyor?

Eşimle zor şartlar içinde evlendik , işsiz kaldık bir çok sorun yaşadı hem çevrei hem ailesinden dolayı ben gerekli uyarıları yapar ama asla öyle büyük olay çıkarmam, kavga etsekte asla yemeksizlikle vs cezalandırmam genelde sessiz kalır başka yere giderim kavgada alttan almak değil gerek duymam çünkü o kavgaya girersem ağır konuşacağımı bildiğimden girmemeyi seçerim. Bunlara rağmen bana kötü davraniyor. Konuşuncada eziliyorum bu kişiliğinin karsinda hep rezil oluyorum sana diyor. Genelde de irademi kiskanır şaka sanıyordum ama arada rahatsız edici olmaya başladı. Çevremdem senin kişiliğini tasıyamiyor olabilir diyenler var ama nereye kadar sürecek bu yaptığı her kotülük saygısızlığı buna bağlamak doğru değil. Sevmiyorsan artık ayrılalım dedim seviyorum diyor ama düşmanı gibi davranıyor. Arada kaldım boşan diyenler fazlalıkta ve galiba o yöne gidiyor

Güncellemeler
11 ay
Boşanma sürecinde olduğum eşimle son kez oturup konuşalım dedim her şey hazırdı ben bir hamle yapsın beni ikna etsin diye beklerken maddi zorluklarda bizi yordu lafımın üstüne 'para kazan o zaman bakarız ' dedi. Bunca yıl benim tutumlu olmam ve eldeki parayla çok iyi iş çıkarmamın karşılığı bu olmamalı dedim kendime. Bilerek yanlız, ilgisiz bıraktım dedi. Bende canım yerine konup kurtarmaya çalışmışım meğer. Yazıķ
Güncellemeler
11 ay
Bende slak yerine konulmuşum bide kurtarabilirim diye çırpındım o kadar. Yazık gerçekten. Burada yorum yapan insanlar bile eşimden daha çok kafa yokmuş bunu farkkettim. herkese teşekkürler
Erkekler neden sevilince kötü davranıyor?