Bu çok önemli ve düşündürücü bir soru. “Erkekler neden sevilince kötü davranıyor?” sorusunun cevabı tek bir nedene indirgenemez çünkü herkesin kişiliği, geçmişi, deneyimleri ve duygusal olgunluğu farklıdır. Ama bu davranışın altında yatan bazı yaygın nedenler olabilir:
1. Duygusal Olgunluk Eksikliği
Bazı erkekler gerçek sevgiyle, özellikle karşılıksız ve sabırlı sevgiyle nasıl başa çıkacaklarını bilemezler. Sevilmek onları savunmasız hissettirebilir ve bu savunmasızlık korku yaratır. Bu korkuyla baş etmek için ters davranabilirler (örneğin: kaba olmak, uzaklaşmak, küçümsemek).
2. Kontrol Kaybı Hissi
Sevilmek bazen "karşı tarafın çok değer vermesi" olarak algılanır ve bazı insanlar bunu bir güç dengesizliği gibi görür. Kontrolü kaybetme korkusuyla karşı tarafı itebilir, aşağılayabilir ya da mesafe koyabilirler.
3. Geçmiş Travmalar
Bazı erkekler daha önce aldatılmış, terk edilmiş ya da duygusal olarak istismar edilmiş olabilir. Sevgi onlar için “acı” ile bağlantılı hale gelmiştir. Bu nedenle gerçekten sevdiklerinde bilinçsizce “kendini korumak” için kötü davranabilirler.
4. Toplumsal Roller ve Maskülenlik Algısı
Toplumda bazı erkeklere şu mesaj verilir:“Duygularını belli etme.”
“Zayıflık gösterme.”
“Sevgi seni yumuşatır, kontrolü kaybettirir.”
Bu baskılar altında, sevilmek onları utandırabilir ya da tehdit altında hissettirebilir ve bu da agresif veya mesafeli davranışlara dönüşebilir.
5. Sevilmeye Değersiz Hissetmek
Bazen erkek kendini değersiz hisseder ve karşısındaki kişinin onu gerçekten sevdiğine inanmaz. Bu durumda, "zaten terk edileceğim" gibi düşüncelerle karşısındakine bilinçli ya da bilinçsiz şekilde zarar verir. Buna psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet denir.
6. İlgiyi Alışılmış Zannetmek
Bazı kişiler, ilgi ve sevgiyi garanti gibi görmeye başlar. “Zaten beni seviyor, ne yaparsam yapayım gitmez” diye düşünerek saygısız davranışlar sergileyebilir. Bu, duygusal sorumluluk eksikliğinden kaynaklanır.
Ne Yapmalı?
Sınırlarını belirle. Sevgi saygıyı gerektirir. Kötü davranışlar karşısında sessiz kalma.
Davranışla yüzleştir. Açık ve net şekilde "Bu davranış beni incitiyor" demekten çekinme.
Düzenli tekrar varsa, uzaklaş. Sevgi, seni yıpratıyorsa, bu sağlıklı bir ilişki değildir.
Kurtarıcı rolüne girme. Onu "değiştirme" çabasına girme. Değişim kişinin kendi isteğiyle olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Açıkça konuşun, neler hissettiğini sakince ona anlat bence. Bazen kadınlar ve erkekler bir olayı iki farklı yönünden görebiliyor. Nasıl duzelebileceginizi tartışın eğer her ikiniz de yalnız daha mutlu olacaksanız o zaman ayrılın ve ayrılık kesinlikle bir son değil. Bazen insanlar alıştığı için de gerçekleri ifade edemediği oluyor, gerçekleri söylemek onu konfor alanından uzaklaştırıp strese sokacaksa sadece açık sonu ertelemis oluyorlar. Ama herşeyin başı iletişim.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBence saygısızlığa varan şeyleri sessizlikle karşılamak zorunda değilsin. Kavga et demiyorum ama tamamen de sessiz kalma. Eğer tamamen iletişime kapanıyorsa zaten olmaz. Çift terapisine gidebilirsiniz seviyorsan. Zaten evlenmeden önce kıskançlık sezdiysen keşke evlenmeseydin. Ben de eski sevgilimle işyerinde tanışmıştım. Ben yeni iş buldum işten çıktım, biraz kıskançlık sezdim onda. Ben burada kaldım sen orada kariyer yapacaksın falan dedi. Kıskançlık zaten çocuksu bir şey. Kıskançlık da sezdiğim için ayrılma sebeplerimden biri oldu. Sevdiğim insanın kıskanması değil benim için sevinmesi gerekiyor. Senin iradeni kıskanmasını da şaka sanmışsın ama her şakada bir gerçeklik payı vardır. Imrenme ile kıskanma arasında da bir fark var. Senin iradene hayran olur imrenir o ayrı ama kıskandığını seziyorsan olmaz o ilişkiden. Sevmiyorsan ayrılalım diye bir şey yok bence. Sen sevsen de sevmesen de ben seninle evli kalmak istemiyorum diyeceksin, boşanmayı kabul etmez yokuşa sürerse ayrı yaşarsın, gerekirse ailenin evine dönersin dönebilirsen ve huzurlu olacağına inanıyorsan. Kimse kimsenin saçmalıklarına katlanmak zorunda değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşte sen insanlık yapmışsın anlayış göstermişsin o da seni elde ettiğini avucundasın sanıp kötü davranmakta bi sakınca görmemiş her şeye boyun eğip kabullenmişsin işsizien işsizliğini yüzüne vurup başına kakıp duracaktın, borç içindeyken pahalı alışverişler yapacaktın pahalı lüks yerlere tatillere gidecektin altından kalamayacağı şeyler yapacaktın isteyecektin senden kıymetlisi olmazdı o zaman, erkekler böylelerine kıymet gösterir istisnalar da var tabii ama sakın hakettiğinizden daha azına rıza göstermeyin hiçbir zaman
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, hislerini okumak bile kalbimi sıkıştırdı, yaşadıkların gerçekten ağır geliyor 🎈 Böyle durumlarda çoğu zaman suç sende gibi hissediyorsun ama inanın, sen elinden geleni yapmışsın. Bence senin sakinliğin ve olgunluğun çok değerli!👏 Ama bazı insanlar karşısındakini "iyi ve sağlam" gördükçe, kendi eksiklerini daha çok bastırmaya çalışıp kırıcı olabiliyor. Fakat ilişkide saygı şart, sevgili olsan da eşin de olsan, kötü davranış asla sevginin bahanesi olamaz. Kendini ezdirmemen en güzeli! Bir ilişkide saygı ve empati yoksa, sırf “seviyorum” demek kurtarmıyor. Ayrılık kararı kolay değil ama huzur ve mutluluk her şeyden daha değerli, bunu unutma 💙 İçinde hep dağ gibi duran gücün var, ne olursa olsun yanında olamasam bile inan buna!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tüm erkekleri genellemeler yanliş olur bunu yapan kafınlarda var karakter sahibi biri bunu yapmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi maddi gücün varsa eşinin düzelme şansı pek yoksa boşanmak senin için iyi olue gadası
Ama oturup konuşmak lazım ha deyince boşanma olmaz167 Yorumla
Soran1 yılHiç bir anlamda boyumuz uzamıyor basta saygı duydum zaman verdim de konustuk her seferinde bir ay ver bana diyor gelmeyecek o bir kaç ay yani anladım bunu
- 1 yıl
Hmm senin sabrın tükenmiş anlaşılan
Soran1 yılSabır değil vaatler boş. 5 yıl oldu girişimlerde bulunuyorum genelde bana geliyor teklifler onu da istemiyor sevineceği yerde karşı cıkıyor
- 1 yıl
O zaman bildiğini yapmakta özgürsün
Soran1 yılOnca emek çöp oldu. Baştan başliyacaz artık. Zaten kılı kırk yarmıştım evlenirken hep kaçardım bu fikirden yine ben haklıymışım işte.
- 1 yıl
Kız acele etme bu konularda aynı evin içine girmeden insanı tanıma şansımız yok şans işi bu evlilik durumu
Soran1 yılBiraz küstah olacak ama ben evlilik için fazla akilliyım. derdim. biraz sağır kör olmak gerekiyor sanırım ama öylede evlilik mi olur. Beraber gülup gelişemeyecek dünyamız olmayacaksak herkesle evlenilirdi o zaman. Benim kafa çok başka bu konuda denk değiliz sonuç bu
Soran1 yılHemcinslerimden de habire şoyle para harcat şunu yap böyle süründür hoş erkeklerden de diyen var iyi olursan ezer vs. Böyle ömür mü geçer strateji bakanlığı bu kadar mesai yapmıyor
- 1 yıl
Matrak bir insansın anladığım kadarıyla ama eşin olacak kişi o enerjiyi nikah masasında bırakmış sorunlar ondan sonra başlamış
- 1 yıl
Ya öyle saçma şey mi olur ortada seni anlayan birisi yok ki sana para harcasa sen mutlu olacak değilsin ki onu diyenler saçmalıyor
Soran1 yılDışarıdan soğuk nevaleyimde sevdiklerime başka. Her geldiğinde mutlaka bir şey olur bir şaka surpriz bi saykoluk ama geride kaldı tek başıma eğlenmekten yoruluyor insan enerjimi harcamiyorum artık.
- 1 yıl
Ben senin matrak birisini olduğunu düşünüyorum ama karşı taraftan sana gelen bir enerji yok olan enerjide bitmiş görünüyor
Soran1 yılYok istese enerjisi olurda bana yok sadece. Ha genelde hareketi vs sevmez ama benimle ergen gibi yarış hslinde hep kendince cezalsndırıyor. Ki umurumda değilim ben yıllarca yalnızlığımla mutlu barışık biriyken evlendim.
Soran1 yılİnsan karısıyla neden kişilik yarışına girer ki o da ayrı bir saçmalık
- 1 yıl
Valla şimdi ha deyince boşanma olmaz hâlâ içinde umut kırıntısı varsa onu umursamaz davranabilirsin
- 1 yıl
Büyük ihtimalle sen ondan çok akıllısın
Soran1 yılJenarasyon farkını avanja çeviririm diyordum da baktım hep ben bir seyler katıyorum hayata dair bir tane bilgi izlenim tavsiyesi olmadı şimdiye kadar. Onu da bıraktım epeydir. Söyleniyor arada niye işle cevreyle vs fikir vermiyorsun yardım etmiyorsun diye
- 1 yıl
Artık kafam basmıyor sen fikir üret desene biraz gazla bakalım ne değişecek pohpohlanmak belki de hoşuna gidecek
Soran1 yılAtaerkil toplumdayız farkındayım yapıyorum arada çok iyi bildığim halde ben ondan öğrenmişim gibi yaptığım çok oldu
Iyi bildıği konularda çok pas atarım özellikle toplum içinde varsın beni saf sansınlar sonuçta lider sayılmak erkeklerde ciddi motivasyon- 1 yıl
Aynen öyle ama o bunu bile anlamaz eminim inşallah tez zamanda seni görür
Soran1 yılAnlamaz olur mu evde biz bize otururken benim bahsettiğim bir konuyu gereksiz görüp bir ortamda benden duyduğu şeyelri çok satar mesleki anlamda da bildiğim konular olsada eşim benden donanimlıdir ona danışın diye çok pohpohlmaışımdır biliyor
- 1 yıl
Bilmesine herşeyi biliyor da galiba seninkinde narsist ruhu var
Soran1 yılBana da öyle geliyor. Hatta net narsist özellikle ben geri durmaya başlayınca anladım ciddi belirtiler var
- 1 yıl
Genelde bu tarz belirtiler narsist insanları işaret ediyor
Yani senin işin çok zor
Soran1 yılHer anı her detayı yarişmak benimle. Lisede olur ya rekabetçi ruh hastaları 1 net için kıyamet koparanlar onlar gibi. Benim kopyam gibi davranıyor çoğu zaman ama beni övmez asla
- 1 yıl
Demek ki seni kendisine rakip görüyor insan az salağa yatardı sende hemen zeki akıllı olduğunu belli etmişsin 🤣
Soran1 yılBir dönem cidden yıprandım özguvenmi vs zedeledi sonra toparlandım son 2 yıldır da kendi yolumdayım çok rahatsız bundan görebiliyorum
- 1 yıl
Bence biraz daha rahatsız etmelisin 🙃
Soran1 yılzekiyim akıllıyım diye evlenmiş guÿa kendiside nasiplenmesin mi 😅
- 1 yıl
Genelde erkeklerde şu durum çok olur zeki akıllı kadını elde etmek erkeğin egosunu tatmin eder bir zaman sonra kendisini geri çekmeye başlar sende de bu durum olmuş
Soran1 yılKendime vucuduma saygım çok sinirlendiriyor onu bu bariz. Bide konu komşu sever sayar beni hep kötüler milleti bende görüşme o zaman diyorum kuduruyor.
Soran1 yılKendi ya zeki salağa yattı bunca yıl ya da zeki taklidi yaptı ben ikincisi olduğunu düşünüyorum. Çünkü zeki adam söylediği yalanı unutmaz ya da benim zekamı hafife almaması gerektiğini bilir
- 1 yıl
Hep kendisinin iyi olduğunu söylüyordur
- 1 yıl
Zeki oldugunu sanmıyorum seni elde edilince ne oldum. delisi olmuş bu zamana kadar idare etmiş artık zekanla boy ölçüşemedigi için bu duruma geldiniz
Soran1 yılSenin bir şey bildiğin yok bildiğini sanıyorsun vd derdi genelde tartirken gözümü kısıp , peki derdim bigün dayanamadım öğrette aydınlanalım einstain dedim. Bu sefer beni adam yerine koymuyorsun oldu
- 1 yıl
Çünkü senin kadar akıllı değil oda biliyor sorunun kendisi olduğunu ama kabullenmek yerine senin zaafın üstüne oynuyor da oynamaya çalışıyordur klasik narsist insan belirtileri
Soran1 yılBen belli bir zekadan aşagıdakilerle tartışamıyorum ömrüm kısalıyor. Kendisini de tanıyorum konuşursam ağır gelecek o yüzden susuyorum ya da bitti mi diyordum artık mecalim kalmadı géçecek gibi durmuyor bu durum
Soran1 yılOlgun görmüş geçirmis hayatta istediğjni biliyor diye evlendik ruh hastası çıktı
- 1 yıl
Tartışmak çözüm odaklı olmaz zaten 😅 çünkü karşı taraf hep haklı
- 1 yıl
Kız nerden bileceksin ki her olgun iyi olmuyor ya da her genç olgun olmuyor aynı eve girmeden yasamadan bilemezsin ki bazı şeyleri
Soran1 yılOyunculukta altın kelebeği talep ediyorum sevgili eşime 😅 ağlanacak halime de gülüyorum artık
- 1 yıl
boş ver belkide bu zamana kadar çok gözyaşı döktün biraz da gülümse 🙃🙃
Soran1 yılBi dönem. çok ağlar dua ederdim de kabullendim sevmiyor ve çıkar için evlendi diye. Önüme bakıyorum 2 yıldır ha böyle alttan alta planda yapmıyorum. Söyledim yüzüne sen biteceğini bilerek evlendin ve o gün yakın benden bu kadar diye
- 1 yıl
Plan yapacak birisi değilsin sen ney insansın oda bunun farkında
Soran1 yılİşim olmaz öyle seylerle. İmalı sarkılar resimler gönderiler sakın görmeyeceğim dedim. Sonuçlarina katlanacaksın bu saygısizlığin derim bazen
- 1 yıl
Ama o bunları çok uzun süre yapacak sen ne kadar dersen de 🙃
Soran1 yılNarsisitse yapmaz değilse de yapmaz çünkü böyle seyleri çok vasat buluyorum bilir. Güçlü gorünmek için çok cok düşmanlık seviyesi artacak , sağa sola konuşacak nankördü diye. Ergen gibi engelleme huyu da var kesin engeller , uğrâştiğım şeylere bak ya kendimin hakkina giriyorum resmen
- 1 yıl
Hahahaj kız sen kime bulastin böyle 🤣
Soran1 yılEn orijinalinden sınavım bu galiba 😅 kimsenin ahina hakkına girmemeye çok dikkat ederim ana baba rızası ile evlendim başta kendimi çok sucladım ama zamanla sınavım olduğunu anladım çünkü yoldan çıkmam icin çok fırsatım oldu da yapmadim
- 1 yıl
Kız sen kendini bilmiyor musun yoldan çıkacak bir teker değilsin sen 😅 ee napacan her kulun bir sınavı var
- 1 yıl
Senin şansına da bu çıkmış
Soran1 yılYok yoldan çıkacak değilim ama yerimde olsa neler nelee yapacak insanlar var. Hatta bazı arkadaşları aleni aleni ilgilendi insanlar dısaridan anlıyor alakasızlığı şanslarını deniyorlar. Kendime saygımdan bir kez bile düşünmedim
- 1 yıl
Doğrudur deneyen insan çok olur senin durumunu bilen insanlar bile dener ona hiç şüphem yok saygini kaybetmemiş olman. Güzel
Soran1 yılBi arkadaşı bigün kendi şehirdışindayken bende kal dedi. Verdim ağzının payını gelince de anlattım arkadaşıma iftira atma dedi.
- 1 yıl
Ne demesini bekliyordun ki sende cevabını bildiğin soruları sorup yoruyorsun adamı yapma ama 🤣
Soran1 yılYok beni kücümsemek içindi o hani kendini guzel sanma gibisinden manipülasyon işte. Arkadasi da makam mevki sahibi ya göze alamaz kaybetmeyi. Ama bir tartısmada da bizim itham etti hani ben çirkindim o da bana tenezzül etmezdi ne oldu deyince , sinirle söyledim dedi
- 1 yıl
Olsun yine de sana inanmak durumunda sen ailesi o arkadaşı isterse Cumhur reisi olsun önceliği sen olmalısın 🙃 o yüzden bir daha öyle şeylerin içinde olma onun amacı seni küçük düşürmek başka bir şey değil
Soran1 yılBencede önceliği ben , biz olmaliydıkta öyle değilmis işte
- 1 yıl
O yüzden her ne olursa kısa vadede sen gerekeni kendin yap ona yansıtıp kendini bir şey sanmasına ego kasmasına izin verme
Soran1 yılOnun kendiyle derdi yeter ona en büyük ceza yine kendi. Ayrıldıktan sonra dank edeceğini de sanmiyorum
- 1 yıl
Merak etme dank edecek çünkü sen gibisini bulamayacak 🙃
Onu senden başkası çekmek merak etme
Soran1 yılBilemiyorum. Davranışları çok düşmanca çünkü pişman olacak ya da dank edecek adam sağda solda sikayet etmezdi. Kendince benim pes etmemi bekledi ve öylede oldu
- 1 yıl
Sen pes etmedin aslında
Soran1 yılKaybetmekten korkmuyor musun beni sorusuna. Yoo gidecek olan giderdi cevabı. Bende son damlaydı. Pes ettim etmesem kendimi affetmezdim
- 1 yıl
Pes etmek değil bunun adı inmen gereken yerden inen bir yolcusun ssn
Soran1 yılİnşallah hayrını göŕürüm bu şerrin ne diyeyim ki onca güzel niyet çaba heder oldu. Zaten zor ikna olmustum iyice soğudum mutluluk fikrinden
- 1 yıl
Mutlu olacaksın illa ki ona şüphem yok ama eşinle olur musun bu zor bir durum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayDuruşunla, yaklaşımlarınla, iradenle ve daha fazlasıyla öyle muazzam bir kadın öyle kıymeti bilinecek, değer verilecek ve saygı içerisinde en güzel şekilde sevilmesi gereken kadınlardan birisinki, rağmen bu durumlarla karşı karşıya iç içe olmana gerçekten çok üzüldüm. Maalesef bazen çevremde de görüyorum, kadının vizyonunun bazı erkeklere fazla gelişini. Umarım kocan kendini geliştirmeye yönelik adımlar atar yoksa Maalesef bu içine düştüğü durumlar ve sana yaklaşımları , seni kaybetmeye doğru götürür onu.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bir erkek durduk yere kötü davraniyorsa ya özgüven sorunu vardır ya da sevmiyordur yeterince ki ikisi de kötü yorar insanı sana boşan diyemeyiz ama bir ömür çekilmez hep alttan alan taraf olmaz diyeyim...
31 Yorumla
Soran1 yılÖzgüvenle ilgili durumlar yaşandı ama herkes yaşar sonucta elimden geleni yaptim ama kroniklesmiş bir seymiş ayrıca sevmediğinden de eminjm artık
Gizli Üye(30-35)1 yılBir defa boşanmayı düşündüysen zaten o işi olmuş say. Sana boşanmayı düşündürecek olaylar yaşanmış ve sen sevdiğin için hep son seçenek olarak boşanmayı görmüşsün. Yaş alıp olgunlaştıkça ve sevgine karşı hakkettiğini alamayınca soğuma başlamış 👍 maalesef üzgünüm ama bu saatten sonra eşin ne yapar ne eder seni boşanma fikrinden nasıl vaz geçirir hiç bir fikrim yok o yüzden çocuk yoksa dikkat et kendine hamile kalma diyorum.
112 Yorumla
Soran1 yılSevilmediğim sayılmadığım kötü muamele gördüğüm evde aynı yatakta yatacak kadar gurursuz değilim ki
Cevap sahibi1 yılKötü muamele? 😳😳😳
Soran1 yılHakaret, küfür , eşya kırıp dökerek korkutmaya çalışma...
Cevap sahibi1 yılKötü muamele veya hakaret, küfür vs vs böyle bir şey yazmadım ben. Benim yazdığım şey 'sana boşanmayı düşündürecek şeyler yaşanmış' içeriğini bilemem kaldı ki bilmekte istemem karı koca arasında mahremdir.
Soran1 yılBir olmak beraber olmak istediğim ve o niyetle yaptığım evlilikte karşı taraf birlik değil yarış icinde böyle mutlu olunur mu
Cevap sahibi1 yılMutluluk senin için ne ifade ediyor onu anladım fakat eşin için mutluluk bir olmak beraber olmak değil demek ki!!
Eşin mutluluk dediğinde sana ne tarif ediyor ve mutluluk anlayışınız arasında çok fark var mı?
Soran1 yılBunca zamanda hem kendisi hem cevresini gözlemledim ve sunu anladım ki. Kibir ile insanları ezmeyi seviyor en cok sevilen olmak tüm kadinlar onun olsun istiyor. Paralı insanlara ozenir ama bunun için çaba göstermez. Kendine ait bir fikri yok hep başkasından kes kopyala. ben tam tersiyim ve onun gibi olmadım diye benden nefret ediyor.
Cevap sahibi1 yılKadınlık gururunu ayaklar altına almak için tüm kadınları istiyor olması fazla fazla yeter. Başka hiç bir şeye gerek yok 👍 evli biri eşinden başkasını görmeyecek.
Tek kalp tek eş nokta dağılın.
Soran1 yılÇok güzel dedin. Tek kalp tek eş..
Cevap sahibi1 yılBöyle yapıncada ben kötü oluyorum, * olunca yaranılıyor kadin kısmına 👍 ara sıra bed boy olmak gerekiyor.
Soran1 yılİnsan gibi davranıp sevene sayana kötü davranmanın aĥı da var ben o riske giremem. Taktik yapacağıma yalnız kalayım daha iyi
Cevap sahibi1 yılSevene sayana İnsan olana niye pinçlik yapayım? Niye bad boy olayım?
Değer bilmeyene yapıyorum 👍
1 yılgercektende oyle birisine oldugundan fazla ilgi goster deger ver herkesten herseyden cok sev ona odakli ol her konuda sadik ol ve en sonundada o kadar iyilige nankorluk goruyoruz cok sevdigimiz halde unmadigimiz yerden vuruyorlar bizi biz nerde hata nerde yapiyoruz nerde yanlis yapiyoruz gercekten hic anlamiyorum sizden sadece saf sevgi bekledigimiz icinmi bize boyle kotu davraniyorsunuz bizim sevecek kadar yuregimiz kalbimiz var ama o cesaret o yurek o kalp sizde yok hadi eyvallah
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşanmak çözüm değildir son çare olarak değerlendirilir. Önce otur bi konuş derim.
Ondan üste cikmamaya calis. Erkekler emir altına girmeyi cok sevmez.12 Yorumla
Soran1 yılHepsi denendi emin ol.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin kişiliğin çok daha olgun ve oturmuş karşındaki ise çiğ ve ham uyum sağlamıyorsunuz gözüküyor boşan diyenlere itibar etme derim Lakin kişiliğiniz de çok uyumlu gibi gelmedi bana...
126 Yorumla
Soran1 yılKimsenin lafiyla hareket etmem ancak su götürmez bir gerçekte şu ki bazı şeyler ciddi işaret gibi geliyor
- 1 yıl
Biraz daha Detay vermek ister misin bu arada meslekler nedir senin işin nedir Eşinin işi nedir ve eğitimler nedir
Soran1 yılTekniker muhendis
- 1 yıl
Mühendis olan sen misin
Soran1 yılEşim
- 1 yıl
Eşini tanımıyorum fakat Anladığım kadarıyla sen daha olgun karakterlisin eşin sanki senin olgunluğun altında eziliyormuş gibime geldi
Soran1 yılBu yâstan zor olgunlaşması
- 1 yıl
Bazı insanlara 5000 derecelik fırına da atsan bir taraflara ham kalıyormuş Yani senin de dediğin gibi Bu yaştan sonra olgunlaşması zor ya Olanı kabul edeceksin ya da oturup İki medeni insan gibi yollarınızı ayıracaksınız kavga etmedi kimseye faydası yok sadece kendinizi yıpratırsınız
Soran1 yılNe gerek vardıysa bu kadarına sevmeyecektin ne diye evlenir ki insan ki zar zor ikna etti bide
- 1 yıl
Yaşlar kaç sizin
Soran1 yıl32 42
- 1 yıl
Yaşlar gayet iyi gözüküyor Aslında eşin 42 ise eğer o yaş onun Senden daha uygun olması için yeterli bir yaş
Soran1 yılAkıl yaşta değilmis demek ki buda Türk halkina amme hizmeti olsun diye yaşanmış bir olay olsun 🤦♀️
- 1 yıl
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı da başa yaş getirir ikisi birbirini besliyor çoğu kere bazen istisnaları olsa da
Soran1 yılGelmek istemeyene de silah ta dayanmaz sonuçta.
- 1 yıl
Zorla olmuyor tabi
Soran1 yılBilinçli sevgisizlik , kötü davranma ilgisiz bırakmanın yaşla ilgisi ne ki.
- 11 ay
Neye karar verdin nihai olarak
Soran11 ayBitti. O da belliki istemiyor sorumluluk almamak için benim bitirmemi beklemiş. Neyi niye uzaktayım ki
- 11 ay
Gerçekten boşanmaya mi karar verdin nihai olarak?
Soran11 ayEvet. Buradaki yorumlarla da ilgisi yok kendimi kandırıyorum ben. 1 yıldır bu durumdayız ve gram düzelme yok
- 11 ay
Üzüldüm.
Ama hayat böyle akıyor galiba
Çoğu kere istemediğimiz şekilde...
Kaç yıllık evlisiniz
Çocuk var mı
İstersen içeriden de konuşabiliriz
İstersen elbette...
Soran11 ayÜzülmekle olmuyor işte
- 11 ay
İnsanız işte hatun hepimiz karşımızda zor durumda kalan birisini görünce ister istemez üzülüyoruz böylesi bir durumda sevinmek karakter yoksunluğu olmaz mı sence de
- 11 ay
Sen çalışıyor musun peki?
- 11 ay
Çıktın mi
1 yılGerçekten sevilip sevgi gören niye değer bilmiyor amaç sevilip sevmek mutlu bir hayat yaşamak değil mi zaten her şey kötü birde böyle kötülük görünce insan iyice soğuyor güvenmiyor
116 Yorumla
Soran1 yılHaklısın. Kötülük gorünce yoruluyor insan güzel niyetin cezası gibi oluyor biraz
- 1 yıl
Hep öyle seven sevilmiyor ya terk ediliyor yâda aldatılıyor
- 1 yıl
Güzelce geçinip mutlu olmak varken hep bir zorluk hüsran
Soran1 yılRahat batıyor demek
- 1 yıl
Öyle oluyor demekki
- 1 yıl
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
Soran1 yılBiten bitmiş sadece yasal imzaya kalmış. Burdan dönmesi çok zor. Ha dedim bir sey yap yap ki vazgeçeyim hareket yok. Imzayı bekliyor aslında. Gerçek bu.
- 1 yıl
Sizin iş son noktaya gelmiş o zaman çoçuk var mı
Soran1 yılYok.
- 1 yıl
İyi bari çocuk olsa daha zor kendi hayatını istediğin şekilde yaşayabilirsin
- 1 yıl
Yoksa çocuk olunca ne kadar ayrılık olsa bile illaki görüşme oluyor
Soran1 yılYok olsaydı ben asla muhattap olmazdım olsamda aşırı mesafeli yani yazışma dışına çıkmazdım. Zaten o sorumluluğu alacak yürekte yok çocuk haftasonunu avm de geçirirdi kesin
- 1 yıl
Öyle bir sorumluluğu yoksa nasıl evlendi o zaman iyi çocuk yapmamışsınız
Soran1 yılBaşta öyle degildi ki baba olmak istiyorum vs diyordu zamanla baktım gördüm ki onda o kumaş yok. Yani bana birsey olsa emanet edemem ki o güveni vermiyor o alt yapıyı kurmuyor. Baba olmak isteyen adam maddi manevi o desteği güveni hissettirir
- 1 yıl
Lafla olmaz tabiki baba olmak için birşeylerden fedakarlık yapmak lazım
Soran1 yılKesinlikle.
Gizli Üye(18-24)1 yılHep görmezden geldiğin için seni küçümsüyor olabilir mi Altan aldığını kimse bilmez bu karşındaki kişinin seni ezik , pisırık olduğunu düşündürüyor olabilir o yüzden sana kötü davranıyor kendini ezdirme tepkini göster
11 Yorumla
Soran1 yılHiç öyle değil aksine kendi bireysel alanıma her kesin olduğu gibi saygı duymasını istememi ötekileştirme sanıyor. Dünyana almıyorsun beni diyor. Ama sorsan benim okuduğum kitapları bile bilmez hepsi rafta durur bakmaz bile eşim ne okuyor diye kendi merak etmiyor ki ama ben konuşmadan ne istediğini kasindan bile anlıyorum
Boşanma ama her fırsatta bol bol güzel konuşmalar yapın birbirinize, teşvik edin. Zamanla hatasını anlar
16 Yorumla
Soran1 yıl5 yıldır güzel güzel konuşuyorum öyle bağıra çağıra değil ben kendimi geliştirmiş biriyim iletişim tekniklerinin her türlüsünü de denedim önce haklısın dikkat edeceğim özür dilerim sonra yine aynı
Soran1 yılGitti 3 seans sonra gelmene gerek yok deyip kitap vermiş doktoru kötüledi hiç bir şey bildiği yok diye. Adam tıbba bile bir kusur buldu
Soran1 yılBilinçli kötü davranmanın altında bence sadece biten çıkar ilişkisi yatar. Yüz yüze konuştuk kaç kez bana kötü davranıyorsun deyip açıklıyorum evet diyor kabul ediyor haklısın diyor. Bir bahane ya da iyi değildim de demiyor. Senin ilgisiz sevgisiz bıraktım biliyorum diyor
Genelleme yapmamak lazım ben kendi adıma öyle olduğumu düşünmüyorum ama erkek-kadın fark etmez hak ettiğinden fazla değer verirsen şımaracak insanlar vardır. Boşuna dememişler "3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsen geriye kalan iki kuruşla seni satın almaya çalışır." diye.
10 Yorumla
1 yılErkekler kadınlardan sevgi ve ilgiye ihtiyaç duymazlar. Saygı ve hayranlık isterler. Hipergami çıtanızı aşan biri ile evlenmeniz gerekiyordu. Bu hem erkek hem de kadın için sağlıklı olanıdır. Kocanız kendini yetersiz hissediyor, erkek gibi hissetmiyor!
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılBu boşanma sebebi değildir 😇 erkekler sinirlendiğinde başkalaşıyor bir gün siz de patlarsınız elbet ödeşirsiniz
13 Yorumla
Soran1 yılTaktik strateji tarzım değil. Bilinçli bir değersizlestirme ve saygısızlık var. Vücudum bile nasıl tepki vereceğini şasırdı artık stresten.
Soran1 yılAyrıca bir şeyler yapsın diye de kaç kez konuştum bitirmek istemiyorum ama bunu n için hiç çabası yok. Ben bitirince suçlayacak klasik senaryo bu
- 1 yıl
Öyledir gidene kadar uğraşılır gidince de suçlu sen olursun o halde gönlünüzden geçeni yapın 💁♀️🌸
1 yılYaşadığınız kötü tecrübeyi bütün erkeklere maletmeniz doğru değil. Bahsettiğiniz konu kadınlar için de geçerli. Ben bu yüzden boşandım.
12 Yorumla
Soran1 yılMal etmiyorum ki etsem burada ne işim var başlığa takılmayın siz
- 1 yıl
Çocuğunuz yoksa hazır olmamışken sıkıntılar bir türlü çözülmüyorsa, o zaman Ayrılık yolu görünür çünkü çocuk olursa her şey daha fazla zorlaşıyor
1 yılYa nie net bir yargıdır bu, ben öyle değilim valla ya ben öyle erkeklerden değilim, tanrı aşkına diğer erkekler yüzünden seviyem düşüyor...
11 Yorumla
Soran1 yılSiz öyle olmayın işte ileride. İnsan gibi saygı gösterene insan gibi davranın örnek hep iyi olacak diye bir şey yok
- Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılCok zor bir durum ya bende boşandım o yüzden yönledirme yapmicam kendiniz karar verin daha sağlıklı olur
113 Yorumla- 1 yıl
Bu arada her sevilen öyle olmaz ben sahsen sevilseydim deger görseydim daha cok severdim
Soran1 yılBenimde beklentim bu ama olmadı. Düzgünce ifade ettim kendimi beklentimi vs ama aynı
- 1 yıl
Bazılarında huy değişmiyor ya da gerçekten seven kişi sevdiği için değişir
Soran1 yılKaskatı tabuyla yaşayacaksa evlenmesin kimse. Öyle bir şey değil çünkü evlilik benim açımdan en azından
- 1 yıl
Bencede sevgi saygı şefkat bitmişse o evlilik çatlamıştır
Soran1 yılBenim kilit taşım şu. Kendisine yapılan saygısizlığı kendime sayarım ama aynı yapmıyor. Bunu fark ettiğimde bitti anslında konustumda bunları uzatmaları oynuyoruz zaten
- 1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında cocuk var mı
Soran1 yılO güveni alamadığim icin istemedim. Yoksa istiyordum ben
- 1 yıl
Cocuk olmaması çok iyi inan cocuk olsaydı çok daha sıkıntılı
Soran1 yılFarkındayım
- 1 yıl
Neyse size tavsiyem burdaki yorumlara cok bakmamanız kendiniz sağlıklı karar alın çünkü burdakiler sizden fayda alma peşinde
Soran1 yılFikir olsun diye burada paylaştım zaten. Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılDaha güçlü bir kişiliğin var o da bunu kaldıramadığı için seni ezmeye çalışarak egosunu tatmin ediyor. Dışarıda senin kadar saygınlığı da yoktur kesin.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
11 ayHer erkek böyle degil !
Eşin hatalı ve gönül almayıda bilmiyor!
Çocugun varsa ve eger fiziksel şiddet yoksa çözüm arayın evliliğinizi kurtarın.
Boşanmak çocuk olunca çok zor.
Çocuk için Yine görüşeceksiniz.
Sana boşan diyenlerin çoğu bekar
Bi evlensinler göreyim onları,
Bekara eş boşamak kolay!
Cocuk yoksa ve eger sorun cözülemeyecek noktadaysada o zamam boşan diyebilirim10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Eşeğe at gibi kıymet verirsen de aynı etkiyi görüyorsun😄 az kıymet verin.
11 Yorumla
Soran11 ayKıymetin çoğu ile azı değil mesele burada. Karşındakinin karakter sahibi olmasıyla ilgili hem ben doğru bulmuyorum biri bana saygı duyacak diye taktik yapmayı kimse olmasın yanımda daha iyi
Bazı erkekler, sevildiğini hissedince zaten kazandım diye düşünüp çabayı bırakıyor.
11 Yorumla
Soran1 yılBana kazanılmış iddiaymışım gibi hissettiriyor
1 yılEşin, benim diğer madalyon yüzüme azcık benziyo. Konuşmak lazım onla, çözerim
15 Yorumla
Soran1 yılKendinden daha donanimlı akranlarından nefret ettiğini fark ettim genelde iş yerinde çömezler üzerinden üstünlük kurarak abilik taslar yaşıtı bir iki arkadâsıyla da bambaşka bir kişiliği var çok iyi rol yapıyor.
- 1 yıl
Ufak bi nüans farkımız var sadece
Soran1 yılBiraz açar mısın merak ettim doğrusu
- 1 yıl
Ortak nojtamız şu, bişeyler ne kadar güzel olursa olsun, rutine binincr heycanı azalıyo (aslında ben, çokmaz şeye heyecan duyuyorum)
İkimcisi, ben de, üzerine belirli bi şekşilde gelinip, NETA olarak meydan okunduğum zaman, daha saygılı olabilirim, meydan okumaları severim. otoriteyi severiö - 1 yıl
Fark da, asla, karşıma ki insan iyinşyetli is3, bişey yapmaya çalışıyor ise, onu hedef almam. Çok üst mutlulklar yaşatamasam dahi, korumacı tarafım devreye girer. Kendi aleyhime de olsq, ÂDİL olanı yapmaya. çalışırım
- Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı.
1 yılG0t kalkıklığı 🙃
Yüz verirsen eşşeğe alnına değer t**şağı hesabı
11 Yorumla
Soran1 yılEvlendikten sonra giyip , düzen , bakım vs illaki dokunuş yaptım ondan da bir havalara girildi şekli şemali değişti bir iddialı oldu. Eşimiz dediğimiz de böyle davranacaksa işimiz zor
Çok uzun yazmışsın erkekler sahip olduğu hiç bir şeyin kıymetini bilmez
140 Yorumla
Soran1 yılKendi sınırlarımı kendime saygımı koruyorum diye kızıyor. sana ulaşmama izin vermiyorsun falan diyor.
Soran1 yılÇok duyuyorum bunu
Soran1 yılOlabilir de beraber gelişmek evlenmiyor mu insan en azından ben öyleyim
Soran1 yılDoğru ama bu yuzden benimle evlendiğini söylemişti. Bence kompleksi var çunkü yas farkımiz var ve neden senin kadar saygı görmüyorum diye yakıniyor arada
Soran1 yıl10 yaş var
Soran1 yılHayır
Soran1 yılBuyur
Soran1 yılIlk zamanlar iyiydik. Sonra bozuldu yorgunluk, stres vs diyordu zamanla iyice geriledi durum. Utandırmamak için yüzlemedim ama ima ettim. Son zamanlarda da ihmal ettiğini ve bilerek çözüm bulmak istemediğini kaçırdı ağzından
Soran1 yılYaş , is , sağlık anlayıs gosteren biriyim ama gerekli özeni özveriyi benim kadar göstermek istemiyor.
Soran1 yılÇözüm aramıyorum ki ölene kadar cinsellik yaşanacak diye bir şey yok. Karşılıklı sevilip sayılmadığım yerde cinsellik olsa ne olacak.
Soran1 yılSevdiğiniz insanda kusur bulmazsınız varsa telafi etmeye calısirsıniz ama eşimde o çaba yok işte. Onu olduğu gibi kabul ettim ama o etmemis bir ara kiloma saçıma takıldı vs ama baktı degismiyorum her halinle güzelsin dedi
Soran1 yılBende beğenmediği şeyleri baskası övünce kıymete biniyorum. Iyice lunaparka döndü evlilik
Soran1 yılBence de. Niye evlendin diyorum cevap yok. Nişanlıyken vazgeçtim ben olgun olgun yapıcı tavırlar tamam dedim yasina olgunluguna güvendim. Bence o baktı genç enerjik çevremde ilgi talep gören biriyim kaçırmak istemedi.
Soran1 yılDeğiseceğimi düşundü olmadı. Evlilik için kendimi yetersiz sanardım başta korkardım da ama sorumluluk alamayan eşim belliki
Soran1 yılYok kendimi değil kaderimi sorguluyorum sınavsa da tam puan hak ettim bence. Yoksa ne eşler var kendide biliyor işte ama neyse
Soran1 yılYok cocuk için o güveni vermedi bende riske girmedim
Soran1 yılYanlış karar 5 yılıma mâl oldu arkadaşım ha dizimi dövecek değilim ama inancı olan biri olarak bu serrin hayrını israrla istiyorum elbet güzel Allahımdan
Soran1 yılYok hayır
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. "Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir "
Aslında basit sıkıntılarını, onunla değil de burada paylaşıyorsan aranızda iletişim, ilişki çoktan bitmiştir. Maçın hakemi de sensin. Oysa maç bitmiş. Uzatmaları oynatıp çare arıyorsun16 Yorumla
Soran11 ayBunlar ve dahasını yıllardır güzellikle bir çok iletişim yolları ile konuşmayı ifade etmeyi denedim. Boş biri değilim o anlasın diyenlerden de değilim. Sırf bu yüzden iletişim dersi bile aldım ki kendisine de alması gerektiğini söyledim. Ailesinden gelen bir şey onun iletisimsizliği ya da eksikliğini kabul etmemesi. Üstüme düşeni yaptım. Buraya yazdım çünkü tanıdık eş dosta ailelere yansıtmak istemiyorum tarafsız görüş yda eleştiri almak daha mantıklı geldi
Soran11 ayHassasiyet değil özveri bu benim evlilik ilişki anlayışım. Bundan sonra illa biriyle olmak zorunda da değilim beni bu kadar yıpratıyormuş madem bu işler ee ben taktik vs de sevmem varsın yalnız olayım ölmem heralde. Hem yalnızlığı seven biriydim çok bir şey değişmeyecek ki
Soran11 ayTüketenler utansın !
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYorumlarını çoğunu okudum. Sen belli ki yaşına uygun olgunluktayken bu çok çocuksu bir tip. Eğer evliliğin sana vermesi gereken doyumları yaşayamıyorsan, boşanmanız iyi olur demektir.
10 Yorumla
1 yılevet dediklerin zor seyler. benzer durumları cok yaşadım yaşiyorum... birsekilde onun o karakteriyle başetme yöntemini kendi icinde bulabilirsin. kendi degerinin farkinda ol. ve seni incitmesine izin verme. duy ama duyma yani umursama. bazen hakaret eden kötü davranan kendi icindeki sorunlardan karsisina kötü davranir
11 Yorumla- 1 yıl
ve gizli üye arkadaşim seninle sohbet etmek isterim. hep erkekler mesaj atiyor hemcinsimle sohbet dertleşme daha iyi olurdu. birbirimize tafsiyeler verebiliriz bence
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu şartlarda birlikte yaşamak zor. Ayrılmak senin için daha iyi. Zordur tabi ama, yapacak bir şey yok.
17 Yorumla
Soran1 yılAynı fikirdeyim. elimden geleni yaptım olmayınca olmuyor
Cevap sahibi1 yılBoşuna kafa yormaya ve üzülmeye gerek yok.
Soran1 yılOnca emek niyet çöp oluyor en önemliside zamanım gitti insan ona uzülüyor
Cevap sahibi1 yılBazen oluyor ama tecrübede böyle oluyor. Hata yapmamayı öğreniyoruz.
Soran1 yılBen hatalı olduğumu düşünmüyorum. Çok arastırdım her işareti ciddiye aldım elimden gelenin sınırını zorladım. her anlamda sadık kaldım.. Ama ben değişemem yani ben yine olsa yine böyle davranrım benim evlilik mantığim bu. Böyle olduğun için çok uźerler diyen var bende kimseyle olmam diyorum.
Soran1 yılBelki de benim için en doğru şey yalniz olmamdır kafa dengim zaten yok eminim
Cevap sahibi1 yılKafa dengin zamanla olur, rastgele bir kişiye güvenmen zor. Ama yalnızda yaşanmaz zor , Bir yönden haklısın bende öyleyim ama yalnızlık daha iyi gibi (erkekler için)
1 yılÇünkü sana baglandıklarını düşünüp şımarıyolar kendine ait hayatın oldugunu gösterirsen ekonomik özgürlüğün olursa öyle davranamaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılOlgunlaşmamıştır
11 Yorumla
Soran1 yılAdımdan çok duyuyorum bunu maalesef
Gizli Üye(30-35)1 yılİti kopuğu sevdiğiniz için. düzgün karakterli birisi olsa oda size değer katar
113 Yorumla
Soran1 yılÖyle olduğunu bilsek evlenmezdik ki insanlar iyi rol yapabiliyormuş iste
Cevap sahibi1 yıliki tatlı söze kanıyorsunuz maalesef, dürüst adamlarında yüzüne bakmazsınız
Soran1 yılYok ben sapyoseksüelim öyle lirik romantik değilim seni seviyorum lafı bos yani icraata bakarım
Soran1 yılIki tatlı sözle olsa hep diyor seni seviyorum şöyle niyetim var böyle planım var ama ben konuşmak değil yapnaktan yanayımdır
Cevap sahibi1 yılkesinlikle katılıyorum, olması gereken bencede lafta herkes seviyor çabaya görününe bakıyorsun boşş
Cevap sahibi1 yılve söyleyene kadar yapılması daha etkili cezbedici
Soran1 yılBen öyleyim. Yapacaksam reklam yapmam. Yapmayacağım isin vaadini de vermem
Cevap sahibi1 yıldişi veryonum benim 😊 birde bir şey yapalıcaksa beklenmediği anda yapılmalı ki, ve şu özel günler muhabbeti asla hediye vesaire almam alan adam her zaman almalı 😁
Soran1 yılAyrıntı ve nokta atışı hediye seçimim vardır. Ama son yıllarda bu yönümü geri çektim karşılık beklemek değil beni önemsemek istemiyor bunu fark ettim
Cevap sahibi1 yılşimdi eşin hem seviyorum diyor hemde seni ilgisiz ve eksik bırakıyor ayrıca kendinden soğutuyor yapıcı birisi olmana rağmen bunu başarmış.. sevmek öyle bişey değil. ayrıldıktan sonra neler bekliyor seni bunları düşünüp boşanmak mantıklı ama adamında işler vesaire sıkıntı ama bahane değil..
Soran1 yılBen kimseden gram destek almadan kimseyi araya sokmadan elimi o tasın altına kendisinden 10 yas kücük olmama rağmen soktuysam onun hayli hayli yapması gerekirdi
Cevap sahibi1 yılevet bende böyle düşünüyorum, bahane değil bu konular ne olursa olsun sana bu şekilde davranması gereksiz
Cevap sahibi1 yılsana ulaşabilir myim
Bence fazla sevgi görünce şımarıp kendilerini bir şey sanıyorlar o yüzden de kötü davranıyorlar
20 YorumlaOlgunlasmamıs büyük ihtimalle. Bana sevmiyor gibi geldi ama davranışlarını bilmiyorum o kadar tanımıyorum kesin konusmak istemem. İnsan esinin karakterini, kariyerini, basarısını vs kıskanmamalı
00 YorumlaKişisel gelişimini tamamlayamamış olan kişiler yapar bunu
10 Yorumla
1 yılÇocukluğunda değersiz hissettirilerek büyüyen erkekler hepsi değil ama çoğu onu umursamayan it gibi davranan kadınlara çekilir sevgi gösteren kadından tiksinir
10 Yorumla
1 yılSevilmeyi hak etmediklerini düşündüklerinden veya bildiklerinden
10 Yorumla
1 yılEşin büyük ihtimalle şiddet olan bir aile de büyümüş sevgi görmemiş bunları bilmeyen biri de sevmeyi beceremez saygısızlığı kavgası hiç bitmez onu yola getirmek senin elinde biraz sert ol ve ailenin evine tatile git aklı başına gelsin sensiz kalsın biraz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılSevmeyi sevilmeyi değer görmeyi ve değer vermeyi bilmiyordur
10 Yorumla
11 aysınır koymamışın gelip geçip tekmelemiş yemek yapmakta senin görevin değil hak etmesi lazım o zaman ya da kalkar kendi yapar her bcku yapıp bi de önüne hizmet beklememeli
00 Yorumla
11 aySadece konuş kavga etmeden tartışmadan yapın birbirinizin derdini dinleyin varsa tabi sonra eğer hala anlaşamıyorsanız tavrını koy yorumlardakiler muhtemelen 18-20 arası erkekler değer bilmez muhabbeti dönüyor aynı şey ailenizin başına gelse muhtemelen sizi büyüten babanızada aynı şeyleri dersiniz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her insan sevgiyi saygıyı kaldıramaz bazıları kötü söze ilgisizlige aliskindir bünyeye ağır gelir o yüzden herkese degerince değer ver 🙏
10 YorumlaMallar çünkü. Ayrıl gitsin yorma kendini daha fazla
11 Yorumla
Soran1 yılBir süredir uygun bir iş bakıyordum ama gün içinde morfin almış gibi olmaya başladım iş sağlığıma zarar vermeye başladı
1 yılen sonunda sende salacaksin onun derdi başka ama hincini senden almasi garip
12 Yorumla
Soran1 yılHayatında ciddiye alınmamıs onu fark ettim zaten alan oluncada sonuç saygısizlık.
- 11 ay
yapacak tek şey salmak tek taraf ile yürümez bu işler
daha önce böyle içtenlikle bir sevgi hissedemediği için
12 Yorumla
Soran1 yılEskiden aldatılmış. Senin kdara deger veren destek olan olmamistı diyordu. Hiç kimsenin olmadığı kadar tanıyorsun beni derdi. Buna rağmen istikrarlı kötülük ve nankörlük işte
Soran1 yılHoş bende aldatıldım ama acısını çıkarmak aklımdan bile geçmedi
11 ayEvlilik çok zor. Bir de ekonomik şartlar kötü ise. Bütün yollar kavga ve gürültüye çıkıyor.
05 Yorumla
Soran11 ayBenim zevklerim maalesef pahalı ama evlilik ciddiyet özveri ister ben 5 yıl bu maddi zorluğa saygı duyup erkeklik onurunu kirmadıysam elimdeki parayı da akıllıca kullanıp Bi kere bile 0 ı yaşatmadıysam ortada kötü ekonomik hayat yok demektir ama bu suistimal ediliyor işte. illa canına okumak mı gerek
Soran11 ayKredilerle süründürmedik ele eşe dosta el açtırıp borç istetmedim sırf parası çıkışmıÿor diye yüzüğü bile gümüş aldım ben bu enayilikse buyursun devam etsin ben şerefimle enayiyim ne diyeyim ki
- 11 ay
Zaten sen haklısın. Farklı bir şey söylemedim aslında. Sadece senin yaşadıklarını kısa bir cümle ile tanımladım.
Soran11 ayÖnüme gelen neden para harcatmadım diye boş boş konuşuyor o da ayrı bir saçmalık
- 11 ay
İş işten geçtikten sonra konuşan çok olur
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDoğru bir erkeği sevsen böyle olmaz. Suçlamıyorum yanlış anlama ama seçimin yanlış ve geç olmadan değiştirmen gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılDengeyi bul fazla seversen kendini padişah sanıyor çatlaklar😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dışarıda kedi olan erkek tipi. Başkalarına söz geçiremez gelir evdeki eşine erkeklik yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkekler yaş aldıkça olgunluğunu kaybediyor bu yüzden gençle evlenmek daha mantıklı geliyor bana
17 Yorumla
Soran1 yılYaşıtlarımla anlaşamadım ki bir iki iliskim olmustu geçinemedik saçm sapan ergenlikler hoş olgun diye evlendiğimde ortada ama neyse
Cevap sahibi1 yılOlgunlar daha ergen erkeklerde yaş arttıkça ergenlik huysuzluk başlar
Soran1 yılGeçinmeye gönlü olan geçinir aslında gerisi teferruat benim şımarık başına buyruk olmam gereken yaşlarda evlilik gibi bir sorumluluğu aldım bu gune getirdim
Cevap sahibi1 yılAbla ben nerede böyle geçimsiz evlilik gördüysem adam hep büyüktü.
Soran1 yılO kadar da aratirdım evlenmeden önce olacakmış ben ne yapsam da kötü olacakmış
Cevap sahibi1 yılErkeğin büyük olduğu evlilikler sorun
Soran1 yılEvliliğin kendi sorun zaten
Gizli Üye(25-29)11 ayBence sen oldukça zeki birisin evlenmeden önce rol yapsa da sonuçta mutlaka bir şeyler belli etmiştir ama sen sevdiğin için göz yummuş olabilir misin aşk gözü gör eder derler
00 Yorumla
11 ayKendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya baslayp gtleri kalkio
00 Yorumlaİletişim kopukluğu yaşıyorsunuz ! Konuşmaya birbirinizi anlamaya çalışmalısınız.
00 Yorumla
1 yılbi insan kendine bu soruyu sormaya başladıysa boşanma vakti zaten gelmiş demek bence
00 Yorumla
1 yılEşin sanki Narsist biri. Eğer düzelmiyorsa boşan kurtul kendi yoluna bak
00 Yorumla
1 yılBunu asıl kadınlar yapar. Erkekler olsa olsa örnek almıştır
02 Yorumla- 1 yıl
Durum ortada ama erkekler yapiyor
- 1 yıl
@TeslacıGirl erkekler de yapar kadınlar da... ama daha bariz şekilde kadınlar yaoar. Zaten o yüzden iyi ve efendi erkekler hep kaybeder
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz kötülükten anlıyor olabilir misiniz? Çünkü karı milleti olarak çoğunuz size kötülük yapanı seviyorsunuz.
01 Yorumla
Soran1 yılİnsan gibi adam akıllı sevdim saydım destek oldum. kimseyle yarışım yok millete hava atayım derdim hiç yok para pul olur dert değil yeterki bir olalım biz bize yetelim diyen kadına da kötülük niye. Size güvenilmiş ve destek olunmuşsa karşılığı niye kötülük.
11 ayÇok yüz verdiğimiz için
11 Yorumla
Soran11 ayYüz verme yok. Oranında kararında her şey kendi sınırlarımı korudum diye oluyor bunlar itaat etsem bu seferde korkmadım diye olacak. Kısaca karakter meselesi
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yılmaalesef şımarıklık
117 Yorumla
Soran1 yılEvet anne baba sorunluymuş zaten. Babasıyla problemleri de varmış anne aşırı şımsrtmıs sonradan gördük. başta saf dediği oğluna evlendikten sonra babası gibi uçkur düşkünü demişti. Ailesi resmen kurtulmak için gerçekleri gizlemiş uyarmamislar bile
- 1 yıl
Sen hangi şehirdesin
Soran1 yılAnkara
- 1 yıl
anladım bende ankaradayımda tahmin ettim o yüzden sordum
Soran1 yılBenim isteğimle daha doğrusu zorumla geldik aslında. Başta hep beni suçladı annemden arkadaşlarımdan ayırdın diye. Geri dön o halde durma dediğimde sustu. Annesi kalp krizi geçirdi takmadı kadını umurunda bile değil ama her olayda annemde annem arkadaşlarım falan kimseninde taktığı da yok onu o kadar zaman ben hiç nasılsın diye arayanı olduğunu görmedim iş ilişkisi konuştukları kimse taşınırken evlenirken arayıpta sormadı ama hepsi benden kıymetli bilincinde her şeyin
- 1 yıl
anladım durumu çok iyi farkettim özel konular bi direct ten bak bi
Soran1 yılNerden anladın Ankara olduğunu ki
- 1 yıl
hissettim işte
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
gizlisin bu arada
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
ben değilim
- 1 yıl
farkındaysan
Soran1 yılYoo gizlisini
- 1 yıl
Hayır değilim profilim açık
Soran1 yılNe güzel
- 1 yıl
yazınca sistem siliyor burada yorumu anladın bence sen bi direkt m baksan
1 yılSen ne için devam ettiriyorsun peki
18 Yorumla- 1 yıl
Bildirimin aynısını yapsan
Soran1 yılDevam eden yok ki bir imzalık durumdayız şimdilik diretiyor
- 1 yıl
Yani istersen bir büyü var mı diye baktır. Yoksa da senin öz değerini ve saygını düşürüyor. Ondan vazgeçebileceğini göster.
Soran1 yılBüyü falan değil adam bayağı kötü işte. Kıymet bilmeyen nankörmüş büyük ihtimallede baktı ben ilgi çekiyorum hırs etti ben bunla evlenirim diye
- 1 yıl
O zaman onun sorunu kendiyle ve seni aşağı çekmeye çalışıyor. Cevap vermeyince daha çok kuduruyor. Evliliin devam etmesi için çift terapisi öner istersen
Soran1 yılDurmadan yalan söyleyen biri terapiste doğruyu mu söyler.
- 1 yıl
Ama işte konu psikoloji ise bunu anca terapist çözümleyebilir veyahutta kendin bireysel terapi al istersen daha sonra bir yol haritası çizersin.
Soran1 yılPsikolojinin sorumlusu ben değilim ki gitti bi dönem adam 3 seans sonra gelme demiş kitap önermiş , bak benim okuduğum kitap seninkinden iyi diyor
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevilince şımarıyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılGitsin başkasına şımarsın artık
- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım