AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Onu yapanlar ne istediğini bilmeyenler çünkü kendini süründüren kişilerle de olamıyorlar
bi bitmediniz ha gidip yanlış erkekleri bulup ağlıyosunuz
Her erkek aynı değil ki çevren öyle ise onu değiştir bence
#Hükümdar
Bir şey olmaya çalışma. Kendine uyan birini sev.
Erkekler kendine saygı duyan ve değerli hissettiren birini ister. ve onun uğruna çaba harcar.
O yüzden ulaşılmaz kendini değerli gören birisi onu seçtiğin de kendini değerli zannediyor onun için mi çaba harcıyor
O kisilik meselesi. olmamış insanı olduramassın. deger verdigin sana deger vermiyorsa o dogru kisi degildir. Net!
Yorumları okuyalım bakalım nasıl birini istiyorlarmış kdkd
Erkeğini mutlu eden şeyleri kesfetmen lazım. Her kadın ve erkek için değişir bunlar bence
Çom kaybedersin. Maalesef çok ğzülürsğnüz. Erkekler valla halden anlamıyorlar
Kadınlarda öyle ama ulaşılamaz olduğunda daha çekici geliyor zaten ulaşılabileni ne yapsın
Neden öyle güzelliğin iyi kalbin başarılarının namusunun ahlakının hiç mi önemi yok
Ben öyle yapmıyorum, kadınlar bunlarla mutlu olmuyor iyi kalple falan bi yere varılmıyor herkes heyecan adranalin istiyor yetmiyor bunlar , gençlik yıllarımdan beri kadınlar onları sürdürenleri ağlatanları sevdiğini gördüm ve görmeyede devam ediyorum
Hayır ben bunu erkekler için söyledim bu özelliklerin diye sordu ona zaten cevap vermişsin ya sen de
Kadınların güzel iyi kalpli namuslu ahlaklı başarılı kadınlar için söyledim erkeklerin gözünde zaten sen demişsin ya ulaşamadıkları kıymetli oluyor demişsin ya ulaşabildikleri ne yapsın diye sen demişsin ya ben bunu erkeklere söylüyorum sen tam tersi bir şey cevap veriyorsun
İnsanlara “hak ettikleri” kadar değer verince suçlu olmuyorsun hayatım, devam ahsj
İnan o anlattığın türde kızları görünce bırak tapmayı direkt uzaklaşıyorum
Bana kalırsa böyle olmaya devam et illa biri çıkar karşına verdiğin ilgiyi alırsın
Yalan bunlar dengeli olman lazım hep iyi olursan sadece erkekler değil kimse değer bilmez
Sen tam olarak benim çok sevdiğim karaktere sahipsin. Bayılırım senin gibi kızlara ve çok sevip şımartırım, başıma taç ederim
Erkekler iyi niyetli anlayıilı kadonları daha çok aldatıyor haberin olsun iyi niyetini kötü kullanırlar
Türbanlı koca popolu balık etli ayni zamandada dar giyen bir klz olsa süper olur
Hem tesettürlü hemde dar giyinen birini mi istiyorsun gerçekten
Çok dar değil
Anladım
Sendemi türbanlısın
Hayır tesettürlü değilim
Kafanızı s…
Keşke olsaydın
Ben beni süründuren kadın istemem. İstemiyordur derim yoluma bakarım
Ya zaten mantıklı olan o değil mi öyle zaten ki öyle sana söyliyim mi öyle ya öyledir ya da bunu yapan birisi stratejik biridir yani seni sevmiyordur safça hiç sevmiyordur seni kullanmak için ya istemiyordur ya da seni kullanmak için kendini ağırdan satıyordur
Ya seni sevmiyordur ya da stratejik biridir seni kullanmaktır yani bunun sonu bu
Ben de aşık oldum ben de sevdim ama ben hiçbir sevdiğime böyle yapmadım o yaşadığım duyguların sebebiyle heyecanımla hiç böyle şeyler yapmadım yapamadım yani ve sana söyliyim mi öyle yapan birisi seni sevmiyordur zaten
Fiziği güzel bir kız istiyorum. Onu her türlü mutlu ederim maddi manevi
maalesef ru*hospu gibi olacaksın ki yaranasın aksi takdirde hep itilirsin
Valla ben olgun
30 yaş üstü
Ne istediğini bilen
Beraber her şeyi yaşayacağım yaşatacağım bir manit isterim
Çok mu / değil
Ama yok abi yoooook
Sizin gibi birisini isterdim. Peşinden koşturan istemiyordur bence.
Çünkü bir erkek böyle bir kızı sevebilir oysa bir adam böyle bir kadını el üstünde tutar umarım karşına gerçekten seni değerli hissettiren ve el üstünde tutan bir adama denk gelirsin
Seni isterler de işte kadınlar değişiyor sende değişirsin :)
Erkekler çaba gösterdiği emek verdiği kadını ister. O yüzden süründürmeye devam.
Anlayışlı biraz güzel bakımlı çokça sevgisini belli eden gerekirse söylemeden belli eden kadın.. Ben öyle kadını başımın üstünde taşırım nazını da çekerim tribini de😌
bilmem beni hiç isteyen olmadı ama güzel, akıllı, sohbet edilebilir birini isterler muhtemelen ben öyle isterim
Olgun, espri anlayışımızın mizahımızın uyduğu, libidosunun partnerine karşı yüksek olduğu, anlayışlı bir kadın isterim şahsen.
Sezen Aksu'nun bile Yıldız Tilbeyle aldatıldığı bu hayatta ne güzel olmak fayda ne değer vermek fayda
Ne yapacağız peki çözüm ne
Tabii ki de ona değer vermeyeceksin peşinden koşsun... gibi
Çünkü elde etmesi zor olan daha çok emek verdiren her zaman daha cazip geliyor bu insan doğası.
Esmer hafif balık etli olgun ve istekli varsa birtane sipariş verebirim 😂🤣😂
Ekstra bir isteğiniz var mıydı ekleyelim
Gğüsler ve kalça az büyük olabilir bide bal dudaklı olsun başka bişi istemem hormunları da istkli biri ekleyin sabahlara kadar durmiyalım 😂😂😂 nezaman hazır olur
Öncelikle görenikli olsun adap usul bilsin sonra eli lezzetli olsun temiz olsun
Kendi beyinleri yaşamaya yetmediği için zeki birini isterler 😃
Sen kendini bildikten sonra , kim kimin peşinden koşarsa koşsun. Aldatan da kendi aldanır ancak.
Her dediğine evet diyen
Fiziği iyi olan iyi olue
Ulaşılmaz her zaman ilgi çeker ondan dolayı bence çok çirkin şeyler bunlar bişey oluyorsa olur olmuyorsa olmaz
Vallahi benim karşılaştığım tanıştığım kadınlar ilk melek yüzlerini gösteriyor sonra acımasız bir şeytana dönüşüyor
Erkekleri çok kafaya takma
Namaz kılan rihanna ister
Aynenn
Bizde bilmiyoruz ki nasıl birini istediğimizi
Helal olsun en azından doğru söylemiş😄😂
Yalan söylemeye ne gerek var, 😀😀
Yani en azından bunu akıl edebiliyorsun anne diyorlar ya sorudaki gibi işte diyorlar ya erkekler ondan diyorum en azından sen bunu akıl edebiliyormuşsun
*Hani
O kadar kafamız çalışıyo ya 😀😀
İyi bakalım😄😂
Teşekkür ederim 😀👋
Hem iri hem balık ikisi bir arada cansu
Bana denk gelmemeissin hiç sevgilim olmadi
Normalden konuşalım mı
Bu dediklerinizde dengede olgun olanı isterim he
iyilikten anlamadıkları kesin
Kendisi gibi olmak kâfi.
Erkekler süründüren kadın sever
34 bedenli isen olur bak kız bizim iş 🤪
Yok öyle bir şey uydurma
cidden tam senin gibi biri lazım gell evlenelim
Herkes kendisine göre birini ister:)
Sadakatli ve Seksi olması yeterli
mükemmel davranınca birinede sana kötü davranmaya başlıyor sevgiyi kaldıramıyor kimse
Ben baskın karakterli kadın seviyorum
Kaçan kovalanır misali
Sert bakışlı kızlar beni çok etkiliyor😢
Bakire durust sadik isterim
Kendileri bilmiyor, yemin ederim, ama ispatlayamam
Yok öyle bir şey
Doğal sadık
Sadık