Erkekler! Nasıl bir kadın istersiniz? Kızlar! Sizce nasıl bir kadın isterler?
Ne güzel güldün o akşam bana
Belki tanışmak zor, iyi anlaşmak zor
Peki görüşmek çok mu kolaydı?

#negüzelgüldün
6 Ocak 2023 // 21.32
Erkekler! Nasıl bir kadın istersiniz? Kızlar! Sizce nasıl bir kadın isterler?
Ne güzel güldün o akşam bana
Belki tanışmak zor, iyi anlaşmak zor
Peki görüşmek çok mu kolaydı?

#negüzelgüldün
6 Ocak 2023 // 21.32
Kadın erkek tamam konu ilişki.
Bence güven herseyin ötesinde bir erkek icin de bir kadin icinde en onemli durum güven dir. Kulaga ciliz geliyor farkindayim , once kendine guvenle baslar hersey kendine guveni olmayan bir kadini ya da bir erkegi kim yaninda ister birak sevgili yani en degerli olmasi gereken kisi biryana birak arkadas olarak bile etrafda istenmez o kisiler Guvenilecek ve özel oldugunu bilip inanmali sevgilim olacak kişi tabiii ki
Bir laf vardir herkes bilmez mesela şöyle
Arkadaş dediginin dalgası kendini hayalarida yeri geldiginde seni muhafaza edebilmi,,, yani arkadasina guvenip onunnla yol yuruyebmelisin demek
yani bir iliskide kadin adamin hic bir soylediginin dogru olmadigini fark ediyor yalanci bir herif yalanin agirlikli var olma sebebi korku oda bu adamda gırla korkakta yani kendi yok herif komple yapmacik bir adam dolayisiyla ağırlığı da yok e şimdi kadının normal orta halli bir bayan arkadaşı bile bu adamdan önem li olmazmi olurrr
Ayni örneği tam tersindende düşünürsek bu seferde yapmacik bir korkak guvenilmez bir kadinla tanışacağız
Özetle
Güven
cesareti getiriyor, sonrasi korkmamayi getiriyor sonrasi yalansızlığı çünkü gerek yok çünkü cesaret güçlü kişiliğide getiriyor. Sonrasi kaliteli kişilik
KALİTE MUTLULUK GETİRİR...
Bir erkeği diğerlerinden ayrıcalıklı kılan özelliğiii,,, nedir biliyormusun.. Ne kadar ileri gidebilmeyi göze alabildiğidir...
Sonda dediğini bu soruma yazmalısın Kadınlar nasıl bir erkek ister? ↗ Ve teşekkür ederim detaylı görüş için. Kalite mutluluğu getirir, harika bir söz
Cirkinkalpli bir insanla nasil ayni duygulardayim !
gcfhhxfgc rahatsız olduysan duygularını değiştirebilirsin
Dinle ,,, Benden sana gelsin Sen rahatla iyi benim
Bence duygularimdan etkileniyor...
Anlamadım, müzik vs attıysan gelmedi

Oha! Bu kadarını beklemiyordum. Helal be, çoksel yazmışsın. Eig'lik
sözüm söz
Ben eğlenceli ve karakterimin uyduğu bir kadın isterdim. yani sürekli komiklik yapabileceğimiz çocuklar gibi eğlenebileceğimiz bir yandan da birbirimize güvendiğimiz bir ilişki isterdim. aslında kafa dengi olması önemli. birde duygusal olmasını isterdim. yani mantık yerine duyguları ile hareket etmesini isterdim. ama aynı zamanda zeki olmasını.
İşte kilit nokta bu, kafa dengi. Söz vermeyeyim ama eig'lik görüş
Teşekkür ederim bunu düşünmen 🙏 yeter başkasına da verebilirsin sorun olmaz ☺️
Eyw
Onun ruhu benim ruhuma karıştığında ruhum yabancılık çekmesin, kendini evinde hissetsin. Ciddi ilişki düşünmesi lazım. Eğlence için hem zamanım hem de bittiğinde kaldırabilecek durumum yok. Ruhum tamamlanmışken koparılmak çok kötü bir his. Güzel olmasına gerek yok. Herkese çirkin gelebilir, bana güzel gelsin yeter.
Ne güzel yazmışsın yahu, eig'lik. Ama söz vermeyeyim, eig yüzdesi daha düşük olan çıkabilir
Cevap
48Cevap
İyi huylu, anlayışlı, empatik, sempatik, becerikli ister
İnşAllah bulursun öyle birini
Buldum 😃 Allah sana da saydığım özelliklerin erkek versiyonunu nasip etsin
Sevindim, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Hayırlısı
Amin çok teşekkürler
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Olayı kendi adıma genelde değerlendirmek yerine her kadın ve erkeği birbirleri ile uyumları üzerinden değerlendirmek taraftarıyım. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀⭐
Erkekler düzgün kızların hakkına girip hep egolu, kendini beğenmiş kötü kızlar peşinden koşarlar. Bu sözüm düzgün erkeklere yani aklı çalışan bir erkek dış görünüşe değil de iç güzelliğine bakar, hamarat olup olmamasi , ailesi ile geçinip gecinmeyecegini iyi kalpli ahlaklı sadık birisini ister
Katılıyorum ama bütün erkekler ilk dediğin gibi değil. Adam gibi erkekler de var, pabucumun erkeği diyeceğimiz türden erkekler de
@kk29agu kişi kendinden bilir işi
@kk29agu defol
@kk29agu herkes diyemezsin sen öyle istiyorsun, düşünüyorsun diye herkes seninle hemfikir olmak zorunda değil. Ki tamamen farklı şeyler düşünenler de var, git oku görüşleri
Erkeklerin istedigi belli; disardan bakildiginda kendisine uygun mukemmel bir es, cocuklarina iyi bir anne..
Evde hizmetci, mutfakta asci, yatakta da isini bilen bir kadin isterler tabiki. 😏😏
Ama karsiliginda ne verecekleri muallak🤣
Kısaca kendilerinde olmayan her şeyi isterler diyelim xcfxvc
Merhaba,
Ben açıkçası hem güzel olmasını hem de vefa bilmesine bağlı olmasını isterim yani hayatımda artık böyle bir kadının yer almasını istiyorum ya insan istiyor yani belli bir yaştan sonra yalnız başına geçmiyor psikolojik olarak sıkıntılar yaşıyorsun problemler yaşıyorsun Bir de aşk hayatında istediği gibi gitmediği zaman ister istemez insan bir çöküntü içerisine düşüyor.
İnşAllah toparlarsın, Allah karşına böyle birini çıkarsın
Nasip kısmet ya ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki zor yani
Sorun her ne olursa olsun (ihanet aldatmak vs hariç) konuşarak anlaşabileceğim birisini isterim. Çoğu evlilik çoğu ilişki basit nedenlerden bitiyor. Aralarındaki iletişim bozulduğu için bitiyor. Sorun varken güzel şekilde konuşabiliyorsan zaten o kadınla anlaşabiliyorsundur. Zaten o kadın zekidir. olgundur. ne yaptıgını bilen birisidir.
Katılıyorum
İletişim uygarliktir sayfa 182
Öncelikle kadın değer görmek ve sahiplenilmek istiyorsa başka erkeklerin ilgi odağı olmaktan vazgeçecek. Giyimiyle de, davranışlarıyla da bunu sağlayacak. Daha iyi erkeği bulmak için arayışa devam edecekse o kadını umursamam. Ben de askılıyı ve kargo pantolonu çekip, kaslar fora daha iyi kadını ararım.😎
cfhggv bir kıskançlık sezdim sanki
Tamam yahu kızma, hak veriyorum
Özgüveni tam,
yalanı olmayan,
bakımlı,
bugün “evet” dediğine yarın “hayır” demeyen,
söylemler ile eylemleri uyuşan,
arkamda ya da önümde değil, yanımda yürüyecek,
hayatın oluşacak zorluklarına şöyle elini tutttuğumda dalga kıran misali beraber yok edeceğim,
Canım, güzelim, sevgilim değil “hatun” diyebileceğim ve bunu hak edecek biri
İnşAllah bulursun böylesini
Bana denk düşecek birini ararım, nasııl mesela hani derler ya iki elmanın yarısı sen yarısı ben bir olsun öyle degil 2 elma olsun benim eksik yanımı o tamamlasın, onun eksik yanını ben, güven anlayışlı olma ve sadık biri olunca inanırım her türlü anlaşılır nasip bakalım 🙂
Çok güzel anlattın. Hayırlısıyla hayalindeki gibi biri nasip olsun inşAllah
Bazıları Kemal Sunal'ın Üçkağıtçı filmindeki dişleri olmayan adam gibi ilk gördüğü çirkin yasi buyuk kadınla sadakatli olsun diye evlenir. Bazıları bir suru badgirl kız ister. Bazıları için sadece güzellik yeter. Bazıları da annesi gibi arar.
gfchgchgcg çok güzel benzetme
Kafa dengi, eğlenceli, hamarat, cilveli, abuk sabuk şeylere takılmayan, detaycı olmayan, trip ve naz yapmayan, her alanda hayır demeyi unutan biri..
Böyle biri var mı dersen bence yok..
Katılıyorum, böyle biri yoktur bence de
Dış görünüş olarak ; uzun boylu, balıketli, beyaz tenli, sarı saçlı, bakımlı
Özellik olarak ; gizemli, zor, kolay elde olmayan, güçlü, kıskanç ve tripli olmayan, elinden her iş gelen
Beyaz ten istedikleri kesin, diğerleri de çoğunda geçerli sanırım
Adam gibi erkekler yanında
pısırık değil güçlü duran kadın ister
pasif olmayan ne istediğini bilen
cesaretli kadın ister 🔒
ama ezik ve kibirli adamlar
yanında ona muhtaç zavallı kadınları ister
Katılıyorum
Erkekler biraz daha yumuşak başlı bir kadın ister. İtaatkar değil ama dikbaşlı da değil. Ilıman bir karakter. Umarım doğru anlatabiliyorumdur.
Anladım
Erkekler de bunu kendine soruyormu acaba hepside Cook hakkediyor ya
Bilemiyorum, kadınlar için sorduğum bir soru da var. Oraya da beklerim Kadınlar nasıl bir erkek ister? ↗
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum ben
Erkekler güzellik standartlarına uyan kadını severler, karakter olarak yerine göre hareket eden kadın her zaman öndedir.
Kesinlikle öyle, güzellik göreceli diyenleri bile öyle
Temiz namuslu sevimli neşeli sadık söz tutan elinin altında olacak kadın istiyorlar
Hepsinin böyle birini istediğini sanmıyorum, geride kalan birkaç insanın istediği kadın olabilir ancak
Olabilir katılabilirim
@Tınaztepe nasıl yani
@Tınaztepe anladım
@Tınaztepe çoğu erkek dedim ya, onların haricinde kalan azınlık kesimden bahsettim
@Tınaztepe Peki o isteyenleri kaçı kimseye dokunmamış? Benim bahsettiğim azınlık hak edenler, kalan hovardalar beni alakadar etmiyor. Onlar da dahildir genellediklerime
İstekli, kıvrımlı vücuda sahip, yüzü güzel, kalbi güzel hatta biraz saf, itaatkar bir kadın.
Katılıyorum, bir de sessiz olacak. Sonra dırdır ediyorlar diyip duruyorlar
Ayy böyle kadın da ne bileyim ya. Robot mu obje mi bu. Cariye falan mı arıyorlar anlamıyorum
Harbiden he, hep bir beğenmemezlik oluyor
Kendileri ne ki ne bekliyorlar orman kılı bacaklarıyla tüysüz kadın arıyorlar 😂
chgvjhcvhcv he yaa
Benim manitam olmadı lafını iki sene önce demişimdir. Kaldı ki ben manita demem. Sevgili derim. Manita ne ya.
Ciddiye alırım sevdiğim insanı. Manita ciddiye almamak tabiridir.
Dediğim gibi iki sene önce demişimdir. Çünkü benim daha önce sevgilim oldu. Ama uzak mesafe ilişkisiydi ve buluşmadık hiç. Zaten aldatmayla bitti.
Sonradan için yine dediğim gibi manita yaptım dememişimdir. Sevgilim var demişimdir. Evet var. Ve daha bir iki haftalık. Ve bu yüzden benim tercihim kararım olarak daha yakınlaşmadık bile. Hala öpüşmemiş bir kızım evet. Sizin sandığınız gibi önune gelene veren kızlardan değilim ben
Ciddi bakarım ilişkiye önce güvenmem lazımdır. Evlilik diye bakarım ben. Seviş git gözüyle değil.
Bunun açıklamasını dahi senin gibi birine yapmama gerek yoktu. Ama bana bu tarz namussuz ithamlar yapılması bir iftira. Kaldıramam.
Ve sen
31 * çekip karı hayal eden, kendini pek namuslu sanan sen.
Sen önce kendine bak. Nereye tükürdüysen git onu temizle şimdi.
Yakınlaşmadık diyorsun onu da gidip yaparsın evlilik vaadiyle senin gibi saftiriklerin bekaretini alıp terk ediyor erkekler bunu olmayan beyninden çıkarma çok ağlarsın yoksa. Ben senin gibisini çok gördüm sevgilim evlilik sözü vermişti seks yaptıktan sonra terk etti diye intihar edecek kadar depresyona giren çok kız gördüm en az 10 tane falan
Hahaha komik şey aç bak islâmı
Zinayı oruç tutmak engeller 31 çekmek değil. Eğer 31 çekmek zinayı engelleseydi Allah 31 çekmeyi emrederdi haşa.
Aksine aç bak mastürbasyon sakıncalı durum olarak geçer.
Daha dinden haberi yok gelmiş bana laf sallıyor.
Ayrıca ben bana cinsellik amaçlı yaklaşan erkeği kapı önüne koyarım bunu sevgilimle de konuştum kendisi bu sitede üye hesabı da var istersen bir de o anlatsın.
31 ÇEKMEK ZİNAYI ENGELLIYORMUŞ MUŞ TA MIŞ MIŞ
Neden ısrarla rahatsız ediyorsun? @Tınaztepe?
Spontane gelsin ya seçmece mi bu karpuz mu alıyoruz. Oyle böyle olsun demekten de keşfetmeyi severim. Tercih ederim.
Karpuz falan almıyorsun elbette. Ki zaten ne kadınlar sıraya girip onu seçmesini bekliyor, ne de erkekler kadınlar için sırada bekliyor. Böyle bir durum yok ama her insanın kafasında bir ideal insan vardır. Ben de bunu soruyorum aslında
İşte bende ona cevaben diyorum. Benim fikrim kafamda bir kadın çizmiyorum demek istemiştim. Genel yargılara göre iyi de olsa kötü de olsa keşfetmeyi tercih ediyorum demek istedim 🙏
Ağzı olsun dili olmasın Robot yani emir alacak cinsinden, bulan söylesin banada lazım
He ya evcil hayvan gibi insan arayanlar var, ben dayanamam öyle birine
Onlarca teklif alıyorum ama ruh eşime denk gelemedim bir türlü. Sıkıldım artık.
Peki, şimdi soruya cevap alabilir miyim?
Aklı başında, zeki, kültürlü ve metropol üniversitelerden mezun olmuş bir kadın olabilir. Davul bile dengi dengine demişler. Ama nicki 'cirkinkalplinsan'sa her turlü olur sıkıntı yok benim için.
Siz nasıl bir erkek istiyorsunuz
Çok iyi resim çizerim, enstürünman çalarım, romantikim
Ne tür enstürünmanlar çalarsınız mesela, ne gibisinden?
Mozarttan bir dizgi soyleyin besteyi yazayim hemen. Biliyorum hepsini.
Mesela Cankan Dayanamadım.
Ismail Yk Allah belani versin
Cok dinlerim
Anlamadım, ben ne alaka? Ya da tanışmak istediğimi nereden çıkardın aga?
Mesela yani...
O bağlamda şey ettiydim ben.
Sinirlisiniz biraz herhalde 😇
Egeli misiniz?
Muğla, Aydın gibi birsey sezdim sizde. Oralardan mı?
Hayır, sakinim. Ayrı ayrı bildirim geldiği için yaklaşık 10 tane...
Anladım.
Ben Ankaralıyım, Kizılaydan. Mpi binası var orada, oraya yakınım.
Gittiniz mi hic Ankara'ya. Güzel şehirdir.
Her barını her cafesini adım soyadım gibi bilirim.
Sakal Kafe Pub var mesela girişte sağda. Playboy Ekrem derseniz hemen çıkarırlar, çok takılırım orada.
İsterseniz tanışalım yani sorun yok. Tabi siz de isterseniz
İstemiyorum
Tecrübeli olsun, ama eline el değmemiş olsun.
İnşAllah öyle biriyle karşılaşırsın
Ben öyle düşünmüyorum. Ve evliyim zaten.
Allah mutluluğunuzu daim etsin o zaman. Keşke yazsaydınız evli olduğunuzu boşuna dua etmiş oldum
Teşekkür ederim. Sorun değil kardeşim.
Böyle çalışkan güçlü beni her anlamda taşıyabilecek bir kadın istiyorum
İnşAllah bulabilirsin öyle birini
Zeki ve dürüst medeni bir insan isteriz karşımızda laf dalaşına giren dengesizleri sevmiyorum
Karşına çıkar inşAllah öyle biri
Dürüst, Dindar bir Hanımefendi İsterim Tabi bu benim fikrim karaktere Göre Değişir
Bu kadar mı? Kişiliği, karakteri nasıl olsun?
Dürüst, dindar
Bundan Fazlası Can Sağlıgı olsun
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Amin
Güler yüzlü Felsefe vb. Konualri seven
Samimi inatçı olmayan bir kadinkadin
Fizikten bahsetmedin, unuttun mu kasıtlı mı yazmadın?
Ya fizik beklentim yok
Elbette uzun boylu büyük gosuslu balık etli kadın daha çekicidir
Ama benim için ilk olan kafa uyumu
Gerisi çok da mühim değil
Hee, çokta dikkat etmiyorum. Ama böyle olursa da iyi olur misali
Aynen öyle
tipli olmasın kıskanç olmasın bir de 1.60 dan uzun olsun ve tembelde olmasın
tripli
Tipli olmasın mı? Güzel birini sevmezsin yani?
tripli triplii
Bu kadar mı? Fizikten bahseder çoğu kişi, unuttun sanırım sen
Seversem fizikten banane ki 😂😂
sessiz sakin her şeye karışmayan geldiğince gelen git deyince giden
Robotmu arıyon kanka
Boyle dusuncen varsa yanlız kalırsın
Hayırlısı olsun, İnşAllah tanışırsın böyle biriyle
Eyw
@Asu_karsu tövbe estağfurullah ne alakası var
Anlayışlı, ince düşünceli, okuyan -araştıran, amaçları olan , empati yapabilen
İnşAllah bulursun öyle birini
İnşallah ama öyle biri yok 😅 Ütopya'da yaşayan bir kadın bu yukarıda yazdığım kişi
Cinslelikte guvenilir ve istekli olsun ve birde kendi ozbakimj. olsun istiyorum
Bu kadar mı? Ruhun, fiziğin ya da kalbin bir önemi yok yani?
Durust olsun insan olsun bunlar olmasi en basta gerekir tabi
Karı olsun yeter onlara ahsjd
cbvncvn seni birine benzetiyorum ama hadi hayırlısı
cvgcfgv yok ben profil resminden ötürü benzettim bir arkadaşıma
İnat etmeyen her denileni yapan sadakati eğlenceli sempatik yatakta sert seven beyaz tenli
Ateşli ilgili kocasına karşı süslenen, tabii erkek de aynısını göstermeli
Ne istediklerini bilmiyorlar o yüzden masum kızları ziyan ediyorlat
Bence de ama hepsi değil
@Tınaztepe her kızı tanıdın herhalde bu kadar emin konuşmanın başka bir açıklaması olamaz çünkü
@tınaztepe he ger*zekalı he siteden çıkıyorum sana hayatının dersini verdim. Ben böyle olduğum için kullanilmadim sen şeref siz olduğun için kullanildim seninle karşılaşmasaydim çok masum bir kızdım kimse benden boyle birsey istemedi cunku masum bir kiz oldugumu biliyorlardi sen haysiyetsiz Aşşağılık biri oldugun icin sana guvenimi ve iyi niyetimi kullanarak haddini aştın senin gibiler temiz kadınları hak etmiyor.
Ne oldu? Tanıyor musun onu?
Büyük ihtimalle tahmin ettiğim kişi ruh hastası kız hesapları bile var dünyanın en karaktersiz ve boş insani
Erkekleri bilmem de ben ; Sadık saygılı hoşgörü bilen kendine özen gösteren ve en önemlisi kendini seven birini isterim.
İnşAllah karşına böyle biri çıkar
Çok şükür bu anlamda beklenti yok.
Kafa rahat huzuru buldum Allah bozmasın
Amin
Çok farklı bir kadın istiyorum yer yüzünde olacağını da düşünmüyorum.:)
O zaman senin için diğer gezegenlere arama emri gönderelim cgxfdgc
Olur olur oda olur sjsjdj:D
gvjgvgvb tabe efendim hemen
Bekliyorum jsksdk:D
Masum ve seksi bir kadın isterler bence
Bence mümkün olmayan her şeyi bir kadında arıyorlar cfgvfg
Ne istediklerini bilmiyorlar bence
Bence de
Bana karşı konuşkan güler yüzlü söz dinleyen yatakta ve ayakta uyumlu olsun
Güzel söz güzelmiş agzına saglık
Hangi söz? Açıklama mı?
Evet
Ne güzel güldün ~ Pinhani'nin şarkı sözleri
Hmm nasıl kadın isterler yüregimle seven bi kafın ister
mucizelerle dolu
Anaa harbi mi? Süprizlerle dolu birini istersin yani?
İri göğüslü pls.
Karakterinin önemi yok yani?
Var var şaka yapıyorum.
Mesela? Onları da yazarsan sevinirim
Benim en önemli kriterim uzun uzun sohbet edebiliyor olmamız, kafalar uyuşsun o da hafif manyak ve eğlenceli olsun ben tamamım. 😂
gvcgvngc inşAllah bulursun böylesine deli birini
Buldum da friendzone. 😭
Aga be
Herkesin isteği farklı
Mesela sen nasıl birini istersin?
ben güler yüzlü yalansız dolansız bir eş isterim
Hayırlısıyla karşına çıkar inşAllah
inşallah herkesin gönlüne göre veriri inşallah
İnşAllah, hayırlısı olsun herkes için
Bunun cevabını kimse bilmiyor
O yüzden herkese soruyoruz ki genel bir sonuç çıksın. Cevabını bekliyorum
Tutkulu çekici bakımlı 👍
Dürüst
Ve kendi ayaklari üzerinde duramayan
Nasıl duramayan? Sana muhtaç biri mi olmalı?
Muhtac olmasina gerek yok mali mülkü olabilir atadan dededen kalma. Oyle takmissiniz bir etiket sana kendine muhtac kalsin istiyorlar diye de oyle bi durum yok kendi uydurmaniz. kendi ayagim vs çok kafaya takan kizlar genelde ezik oluyorlar. Benim hosuma gitmiyorlar. Seven olabilir saygi duyarim ama ben sevmem
Bakış açısı
Günümüz kızları gibi olmayan.
Mesela?
Ama soru, erkekler nasıl birini isterdi...
Kapalı, istekli
Bu kadar mı? Kişiliği nasıl olursa olsun yani?
Kişilik vs tabii ki olması gerektiği gibi olacak
Bahsettiğin olması gerektiği gibi nasıl? Çünkü herkese göre farklı özellikler oluyor
Seksi, itaatkar , akıllı ve seksi
seks akıllı ve gözü tok
siparişe özel yapabiliyomusunuz 😂😂
Tövbe estağfirullah nasıl yapalım yahu? Sadece toplumsal bir gözlem benimkisi
Pazar araştırmasıı, hem erkekler için de sorduk yahu
Etli butlu işveli cilveli
Nefes alsın yeter
chgcfgfh
Bir çok karakteri aynı vücutta barındıran kişileri
Mesela?
Anne gibi şefkat, iş kadını gibi özgüven, arkadaş gibi hoşgörü, * gibi cinsel istek
Anlayışlı gerisi boş
Anlaşabilmek çok önemli harbiden
Aynen öyle. İki tarafta anlayışlı olmazsa saygı biter. Buda aşkı bitirir ayrılık gelir.
İstediğim gibi biri yok.:D
Bulunmaz hint kumaşıyım diyorsun
chgfghf
sıfır makyaj sıfır tırnak..
Bu kadar mı? Karakter, kişilik ya da fizik hiçbirine gerek yok mu?
Herkesin kriteri farklıdır erkekten erkeğe değişir
Mesela sen nasıl birini istersin?
Olur yazabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?