+1 yılKendinden emin birini isterim benim özel hayatıma karışmıcak özel hayattan kastım çok yakın 2 erkek arkadaşım var kardeşten öte bana onlarla konuşma demiyecek. Sanırım benim için en önemlisi beni bir seks objesi olarak görmicek biri ben bana dokunmaya bile kıyamayan birini sevmek istiyorum öyle fırsat buldukça orama burama dokunacak birini benden dekolte fotosu isticek birini istemiyorum hele beni rahatlat demesini hiç istemiyorum evet çoğu erkek şimdi başlıcsk insan sevdiğini arzular diye kusura bakmasın da bir erkekte evliliği bekleyemiyorsa bir şey diyemiyıeum. Ben onunla eğlenmek istiyorum yeri gelecek yakın arkadaş yeri geleck anne baba şefkati gösterecek derdimi kendi derdi gibi sahiplenecek yardım edecek aman öyle erkek m var diyorum sonra anlıyorum ki neden benim sevgilim yok çok iyi anlıyorum
07 Yorumla- +1 yıl
Var, kaldı hala böyle adamlar. Ama onlar da haklı olarak sevgiliğe sıcak bakmıyor en azından benim gördüklerim
- +1 yıl
Keşke senin düşüncende birisiyle tanışma sansim olsa ama ne yazıkki yok şanssiz harbi
- +1 yıl
@geribaksanbi keşke demeyin inşAllah diyin kimin nasibin olduğunu bilemezsin, umudunu kaybetme
- +1 yıl
Tabii orası öyle biliyo musun ben daha önce ayrildim sırf kıza zarar vermemek için buluşsak bazı şeyler olabilirdi hatta onlar daha şeydi anla yani uzak durdum iyi kide
- +1 yıl
@geribaksanbi ne güzel Allah bazı insanları çıkartıyor hayatımızdan bizim için
- +1 yıl
Aynen öyle hep hayirlisini isterim ben. Nasipte yokmuş ne diyim. Peki sen genel olarak ne ararsin bi erkekte hic mi istedigin gibi biri cikmadi
- +1 yıl
@geribaksanbi aramıyorum diyeyim. Hayırlısı diyip geçiyorum sadece
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar cesur adamı sever, akışına bırakıp kenarda bekleyeni değil, gidişatı değiştirip yön veren adamları severiz. Kararlı ve net olsunlar yeterli...
15 Yorumla- +1 yıl
Ways ne güzel anlattın öyle
- +1 yıl
Erkekler bakın okuyun bunu
- +1 yıl
Teşekkür ederim eig için.😌🥰
- +1 yıl
Rica ederim 🍃
- +1 yıl
Kadinlar erkekler bu sekilde degil hakeden hakeder gibi gozuken haketmeyen birde 5 para etmeyen var..
Bu kadin ya da erkekk her ikiside hakketigi muameleyi gormeli...
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. kimsenin kalıbına giremem, ben benim. kendi gibi olan kişiler, ortamdan ortama bukalemun gibi kişilik değiştiren kişiler bana uzak, allana yakın olsun. biraz zeki olabilir, kültürlü olması çok iyi olur. kendisiyle konuşamayacaksam, vakit geçiremeyeceksem beraberliğimizin bir amacı olur mu ki?
04 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Peki sence kadınlar nasıl birini ister?
- +1 yıl
dgfhdghdgh normal normal, ben bile anlamıyorum hem cinslerimi
+1 yılİçi dışı güzel olanı isterler
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ✨
- +1 yıl
Rica ederim 🍃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi olan bir erkek isterler. Hem arkadaş hem aile hem sevgili olabilecekleri birini isterler. Merhametli, şevkat dolu, Çalışkan, cesur ve Mert birini isterler. Kendi isteklerinden önce kadının isteklerine odaklanan birini isterler
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel özetledin
- +1 yıl
Teşekkürler ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadından kadına değişir ama genelde yakışıklı ve zeki+paralı isterler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılgerçekten seven ve romantik erkek isterler
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle miymiş? Ben zengin, uzun boylu ister sanıyordum çoğu
- +1 yıl
Evet ama onlar aşkı bilen kişiler değil
+1 yılDiğer kadınlar ne düşünür ne söyler bilmem ama ben dış görünüş olarak çok yakışıklı olsun da istemiyorum öyle çirkinde olsun istemem yanıma yakışsın normal olsun isterim yani.
Karakter olarak da anlayışlı, sadık, saygılı merhametli olsun yeter.
Yanında kendimi dünyanın tek kadını gibi hissetmek istiyorum.
Güleryüzünü eksik etmesin.
Net olsun ne istediğini bilsin. Beni yarabandı olarak kullanmasın. Çünkü ben çok saf ve temiz kalpli biriyim üzülmek istemiyorum.
Böyle olursa mutlu olurum. Mutlu olursam da mutlu ederim.🙃26 Yorumla- +1 yıl
Umarım karşına böyle biri çıkar
- +1 yıl
İnşallah 💝
- +1 yıl
Sen de zamanında yara bandı olarak kullanılmışsın sanırım :(
- +1 yıl
@Understandfulll olmadım çevreden edindiğim tecrubelere dayanarak öyle söyledim. Yani daha önce kimseyi sevmemiş olsun. Benim mesela hiç sevgilim olmadı olursada ilk ve son olur insallah. O manada dedim yani.
- +1 yıl
Daha önce kimseyi sevmemiş olanı bulmak zor. Ama önemli olan sevmesine rağmen unutup sana gelmesi ve sana da ayrı bir değer verebilmesi. Daha önce birilerini tanıması kötü bir şey değil bu arada. İki taraf için de. Ama tabi dozunda yaşanmalı her şey. Evli hayatı gibi yaşayıp sonra ayrılanları doğru bulmuyorum şahsen. Umarım kendin gibi masum birine denk gelirsin 🌸
- +1 yıl
@Understandfulll bence gerçek anlamda sevmekten bahsediyor. Hoşlantıdan vs değil. Çünkü insan ömründe sadece bir kere birini gerçekten çok sever. Başkası olmasın ki sadece onu gerçekten sevsin
Adam olsun, tutarlı olsun, dürüst olsun, merhametli olsun, iletişim kurmasını bilsin ve azıcıkta karizmatik olsun 😅 😂✌🏼
32 Yorumla- +1 yıl
İnşAllah karşına çıkar böylesii cgfgfhcgd
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an hoşlandığım biri var, direk olarak onu istiyorum 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Allah hayırlısıyla onu nasip etsin o zaman
- +1 yıl
İnşallah ya Çok güzel yazdın teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Anneme anlattım, acele etme, o sana gelsin vb dedi. Bilmiyorum son zamanlarda hafif geliyor gibi hissediyorum..
- +1 yıl
Rica ederim, dediğim gibi hayırlısıyla dersen Allah onu en güzel şekilde sana nasip eder. Annen haklı acele etme, senin olan zaten sana gelir 🍃
- +1 yıl
Hayırlısıyla olsun inşallah 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoylu poslu, mallı mülklü, ünvanlı statülü, yakışıklı kaslı, ortamcı eğlenceli vs. vs. her özelliği olacak da fındık kadar şey için türlü şebeklikler yapacak. Yaşasın Black Pill kahrolsun kadınların çıkarcı aşkları...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılKendi gibi birini melesla benim için en en önemlisi" saygı "
Ve doğru bir insan20 Yorumla
+1 yılHakaret etmesin kıskanç olmasin şiddet göstermesin yeter bana
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için olgun zeki her konuda konusabilecegim her konuda fikri olan birini isterim düşünceli nazik olmalı yanımda bir erkek olduğunu hissettirmeli en önemlisi aitlik hissini vermeli dış görünüş olarak esmer 🤗
00 Yorumla
+1 yılBen gerçekten beni sevecek ve her şekilde beni kabul edecek birini isterim. Eğer o kişi beni olduğum gibi sevip kabul ederse ben onu kabul ederim. Karşımdaki kişiden saygı ve sevgi görmeyi beklerim. Öyle pek bir isteğim yoktur zaten. Gerçekten eli yüzü düzgün olsun isterim o kadar ^^
02 Yorumla- +1 yıl
Allah karşına öyle birini çıkarsın inşAllah
- +1 yıl
Umarım, herkesin karşısına böyle insanlar denk gelsin.
+1 yılZeki ve net erkeklerden hoşlanıyorum ağzı boş laf yapanlardan nefret ediyorum ama kadınların geneli insanlıktan nasibini almamış yaratıkları seviyorlar nerede serseri mayın var orada onlar 😒
05 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle, bir de birine denk gelip genelleyenler yok mu.. delleniyorum
- +1 yıl
1-2 serseri mayına denk gelince hepsini öyle zannediyor evde oturup televizyon izleyenin ne suçu var ya 😅
- +1 yıl
Valla ya benim kalkıp o televizyonu kafalarına atasım geliyor da üşenirim cfxdszdxf
- +1 yıl
Televizyon değil toprak atıp helva yemek gerekiyor bu işler böyle 😅
- +1 yıl
cfhgcfh
+1 yılYavrum diye hitap eden öperken duvara yapıştıran ve 15 derece bakan Yay burcu erkeği isterdim.
14 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Adrenalin için
- +1 yıl
Bence daha güzel maceralar da var mesela lunaparka gitmek, labirente girip kaybolmak vs
- +1 yıl
Benim hoşlandığım tipler onu yapmaz biliyorum
Kadınlar kötü erkeklere aşık olurlar, iyi erkeklere derdini anlatırlar abi bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılSaygılı yalanı olmayan dürüst sevecen gönül almayı bilen bir beyefendi
01 Yorumla- +1 yıl
Allah böyle birini nasip etsin sana
Çoğu kadınlar nasıl erkek istediklerini bilmiyorlar eminim ama kanıtlayamam
01 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılBad boy isterlwr
Istemiyorum diyen kadına genelde inanmamak lazim07 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten istemeyen olamaz mı?
- +1 yıl
Sayıları az
Ya zaten çok takılmış bıkmıştır
Ya da aklını dinlemiş güdülerini terslemistir
Çok azı hiç istememistir - +1 yıl
Sonuç olarak az ya da değil, var mı? Var
- +1 yıl
Ben genelleme yaparım
Çünkü geneli öyle
Bende mesela tipe önem vermem son sıralarda gelir
Ama erkeklerin geneli önem verir
Benim vermemem geneli etkiler mi - +1 yıl
Etkilemez çünkü istisnalar kaideyi bozmaz. Ama bu herkesin tipe baktığı anlamına da gelmez
- +1 yıl
Evet
Milletide anlamıyorum
Önemli olan kafa uyumu - +1 yıl
+1
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Bu sorunun muhattabı biz değiliz bence oturdum izliyorum şu an bakalım ne saçmalıklar gelecek🤣🤣
08 Yorumla- +1 yıl
Valla biraz öyle oldu da beni takmadı be kızlar yaşlı geldim herhalde fxdgxdfsxgf
- +1 yıl
Deme be hatırlatma yaşlandığımı
- +1 yıl
Yok yok yazarsam kalp krizinden gidersin şimdi gfhgch
- +1 yıl
Yok ben almayayım
Dürüst, sınırlı olmayan, kitapları seven insanları seviyorum genelde hoş oluyorlar geri kalanlar fasa fiso.
20 YorumlaSevgisi 100de 100 olsun ama fazla belli etmesin sarıp sarmalasın ama beni muhtac etmesin. Çok beklesin ama geç gelince değinsin. Beni kırsın ama kimseye kırdırmasın.
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kırsın? Kalbini kırmasını mı istersin harbiden?
Yanında rahat edebileceğim ve güvende hissedeceğim birisini isterim. Sevgi dolu ve merhametli olması da önemli. Tip çok da önemli değil ama kendine bakması temiz olması çok önemli.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel söyledin
Yakışıklı sadık ilgili sempatik kibar ne istediğini bilen sözünde duran bir adam fena olmaz :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılben yalanları okumaya geldim. hepsi yazar şimdi adam olsun güvenilir merhametli olsun.
010 Yorumla- +1 yıl
Tabi, tek doğru sensin
- +1 yıl
Noldu gerçekler zorunuza mı gidiyor? Ben birinin tipine bakıyorsam kalkipda sizin gibi söyle olsun böyle olsun diye yazmıyorum heryere.
- +1 yıl
Aynen kardeşim, en haklı sensin
- +1 yıl
geçin bu cevapları
- +1 yıl
Aga şaka mısın? Haklısın, doğrusun diyoruz yine kabullenemiyorsun. Sorunun varsa kadınlarda arama, kendine bak önce
- +1 yıl
ben o cümleyi öylesine dediğini biliyorum geçiştirme cümlesi. ve aynı klişe laf kendinde ara sen şöylesin böyle yaptıgın için böyle ben ergen değilim neyin oldugunu biliyorum :D ben kendimede bakıyorum zaten. ama kadınların yazdığı yüzde 99 yalan dolan sadece laf. :D
- +1 yıl
Kalan yüzde 1'lik payın olduğunu da kabulleniyorsun ama? Bahsettiğim de tam olarak bu
- +1 yıl
illaki vardır o kadarda genellenmez o yüzde 1 lik burada varmıdır hiç sanmam :D
- +1 yıl
Vardır vardır olumlu düşünmek lazım
- +1 yıl
olumlu düşünmek insanların fikirlerini değiştirmiyor. hayat tecrübesi işte :)
Fakir kadınlar zengin ister fakir çok zenginin yarışı da Zengin ister yarışı uyum ister uyuma denk geliriz umarım 🤣🤣
04 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı diyelim
- +1 yıl
Herhangi özellikte birini istemem. Tek bir kişi isterim onu da Allah biliyor, bu bana yeter
Ben tipe çok önem veriyorum bu yüzden kanıyorum...
06 Yorumla- +1 yıl
Ama o kabuğun altında yatan kişilik daha önemli değil mi?
- +1 yıl
Aslında şizofrenlik belirtisi değil bu. Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhu koyup buna aşk diyorsunuz diye bir söz vardı. Yani bu hataya düşen tek kişi değilsin
- +1 yıl
Hayırlısı 🍃
+1 yılİlgi benim için anahtar kelime
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aklı başında biri olsun yeter
10 YorumlaKadınlarda tam olarak ne istediğini bilmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNazik sadık biri ister
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Ben sadece not almaya geldim siz rahatça takılın
11 Yorumla- +1 yıl
fchgfcg
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadık koşacak sadakatli
01 Yorumla- +1 yıl
Koşmak ne alaka?
+1 yılHer kadın başkadır kriterleri farklıdır
010 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle ama senin için nasıl sorunun cevabı?
- +1 yıl
Hepsi paraya tapar hepsinin kıstası aynıdır.
- +1 yıl
@BenimHepUmudumVar tabi dünyada tanışmadığın kadın kalmadığından bu kadar iyi biliyorsun
- +1 yıl
Piranhalar et yer. Bunu herkes bilir. Emin olmak için hepsine tek tek kendimi mi ısırtayım? Kadınlar paraya bayılır. Bunu herkes bilir. Tek tek hepsine parayı sever misiniz diye mi sorayım?
- +1 yıl
He he para kendi fikriniz kendinize kalsın yorumumun altını kirletmeyin @umudumyok
- +1 yıl
Samimi içten gerçekçi cesur akıllı
- +1 yıl
👋😊
- +1 yıl
@BenimHepUmudumVar çağırmamıza rağmen gelip damladın ama selametle hadi
- +1 yıl
çağırmamamıza*
- +1 yıl
Haha haklsıın 😅🌸
Nasıl bir erkek istediğini söyle:)
06 Yorumla- +1 yıl
Soru geneldi ama...
- +1 yıl
Belki insan istemiyorumdur?
- +1 yıl
Neden?
+1 yılBilmem. Yazı tura atın en iyisi.
01 Yorumla- +1 yıl
Denenir cfhgfg
+1 yılKaling ve izin isterler
00 YorumlaMaddi ve fiziki olarak güçlü.
00 Yorumla
+1 yılSert atılgan agrqsif
10 Yorumla
+1 yılZeki ve sakin
10 Yorumla
+1 yılİstekli olsun yeterli
10 YorumlaBir erkek istemiyorum
10 YorumlaÖlü erkek
01 Yorumla- +1 yıl
Neden yahu?
+1 yılO erkek henüz yaratilmadi
06 Yorumla- +1 yıl
Neden yahu? Çoğu insanın istediği gibi olanlar var
- +1 yıl
Kadınlar gel diyince gelen git diyince giden erkek ister, öyle biri yok
- +1 yıl
Ama her kadının istediği aynı değil ki
- +1 yıl
Kimi performans canavarı ister, kimi zenci , kimi hanım köylü, insanlar çeşit çeşit
- +1 yıl
İşte herkesin istediği farklı
- +1 yıl
boş ver ablam uzadı bu muhabbet, sen ne istiyorsun onu söyle
cüzdanımsı
01 Yorumla- +1 yıl
hgvjhhjv bütün kızlar için değildir be
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlara sor
04 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin de tahminini sormuştum
- +1 yıl
Hepsi mi, istisnasız?