14 yaşından beri sevgili olduğum kişi evli çıktı?

Liseye başlayınca onunla tanışmıştim. Ve sevgili olmuştuk. Ve her şey çok güzel çok normaldi. Çok kibar çok sevgi dolu idi. Ve bakışları bile aşk doluydu. Şimdi 21 yaşındayız ve bugüne kadar hala sevgili idik ve benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Ama bugün bir anda benden ayrılmak istediğini söyledi. Elbette ki şaşırdım ve kabullenemedim çünkü ortada hiçbir şey yoktu. her şey güzeldi. Hatta dün bana çiçek almıştı. Hemen buluşmak konuşmak istedim zar zor ikna ettim geldi. Ayrılmak istediğini söyledi. Neden dedim sorun ne dedim ağladım gitme diye ayaklarına kapıldım. Şok oldum çünkü sonuçta 7 yıllık sevgilim. basta seni hiç sevmedim dedi seni kullandım dedi. Ama ben sinirlenip bağırmaya başladım herkes bize bakmaya başladı. Sonra ben evliyim dedi. 2 yaşında da ikiz kızları varmış. İtiraf etti. Bir şok daha yaşadım ben. Biz neredeyse hergun buluşuruz. Küçüklüğümuzden beri. Ne ara evlendi nasıl yaptı. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Asla da belli etmedi. Kafayı yiycem ben depresyona girdim resmen.

14 yaşından beri sevgili olduğum kişi evli çıktı?