Çocukluk aşkım evlendi?

Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben 27 yaşımdayım ve çocukluk aşkımın dün evlendigini öğrendim. İçimde garip bir burukluk var. ergenliğe yeni girdiğim dönemler ilkokul zamanlarıydi ve ben kendisinden baya baya hoşlanıyorum uzun bir süre unutamadim lise ikiye üçe kadar defter dolusu yazı yazmıştım ergenlik işte. Sonrasında defteri falan attım falan ama. Uzun bir süre haber falan alamadım onlar başka ile taşınmıştı çünkü okul biter bitmez. Benim hayatıma birileri falan da girdi çıktı tabi ve gerçekten aşık olduğum biri vardı onunla çocukluk aşkım da baya benziyordu. Neyse velhasıl kelam Instagram da takiplesiyiruz kendisiyle ben daha nisanlanmissin diye tebrik ederken bugün de evlendim dedi sevindim adına ama içimde bir burukluk oldu kendisinin de bana karşı hisleri varmış gibi hissetmistim öncesinde biraz konuştuk dün akşam eskilerden falan sanırım son konuşmamız da oldu. Kendisininde niyeti varmış bana karşı ama kabul etmem diye yanasmamis falan filan artık bundan sonra zaten bişey de olmaz da işte çocukluğun etkileri herhalde.

Çocukluk aşkım evlendi?