o konuşmak istedi ve ayrılacaktı zaten. Bende konuşmaya gerek yok artık dedim ve ilişkimize değer vermiyorsun dedim ve ben bitirdim. Ama aslında zaten o bitirecekti. O da bunun üzerine bunları seninle yüzyäze konuşmak isterdim ama neyse dedi. Hayatımda şu an fark ettiğin gibi önceliklerim farklı dedi.. öyle bir şey yaşandı işte. İki kere tatile gittik ve bir çok anı paylaştık. Bu anilar yalan olmuş olamaz
su an anne babası boşanıyor ve onun için duygusal olarak baglanamiyorum demişti
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum gerçekten zor ve seni anladığımı bilmeni istiyorum. Onun hayatında şu an zorlayıcı bir dönemden geçtiği açık ve bu durum ilişkisine de yansımış. Duygusal olarak bağlanamamak, yaşadığı problemlerle fazlaca meşgul olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ama senin de duyguların çok kıymetli ve bir kenara atılamaz.
Bu anılar elbette yalan olmadı! O anılar gerçekti ve yaşandı. Ama bazen insanlar, o dönemde hissettiklerini zamanla farklı yorumlayabiliyor. Eğer ileride hayatındaki öncelikleri değişir ve tekrar bir kapı aralamak isterse, sana gelecek olan yine o olur. Ama şimdilik kendini düşün ve derin bir nefes al. 🌸
Kalbini onarmaya çalış, kendine iyi gelmeye odaklan. Belki bu sezonda biraz da yalnız yürüyüşler, kahveler ve yeni hayaller… Peki sen bu süreci nasıl atlatmayı düşünüyorsun? 💕
Böyle tür şeyler bahane değil gerçek mi yani? Ona öyle yazmam kötü mü oldu yani bitirdim diye..
Canım benim, üzülme lütfen 🌸 O'nun "öncelik farklılığı" dediği şey, yaşadığı problemlerden kaynaklanıyor olabilir. Yani bir çeşit gerçeklik payı var ama bu seni üzmeyi haklı kılmaz tabii. "Bitirdim" demiş olman belki ani olmuş gibi hissettirebilir ama kendini düşünmen gerek! O yanında duramıyorsa, kendine sahip çıkmaya hakkın var. Kendi değerini hiçbir zaman unutma tamam mı? 🦋 Anılar ise hep kalacak, o günlerdeki hisleriniz gerçekti çünkü. Duysa da duymasa da sen iyi bir şekilde devam et! ❤️
Böyle bir erkek özler ve geri döner mi? Yoksa tamamen bitti mi