Mutlu etme heyecanı mı, mutlu ediliyor olma heyecanı mı öncelikli ilişki yaşama nedeniniz olur?🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Mutlu etme heyecanı mı, mutlu ediliyor olma heyecanı mı öncelikli ilişki yaşama nedeniniz olur?🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Bence aşk dediğin şey tek taraflı bir performans gösterisi değil. Sadece “onu mutlu edeyim” dersen kendini unutur,
“Sadece o beni mutlu etsin” dersen de ilişkiyi unutursun. Gerçek olan şu:
İkimiz de birbirimizi mutlu etmek için istekli olacağız. Biri verirken diğeri sadece alıyorsa, o ilişki değil; enerji kaçıran bir batarya.
Mutlu etmek de güzel, mutlu edilmek de güzel…Ama en güzeli, aynı anda hem veren hem alan taraf olmak. Bir nevi denge oyunu yani. İki kişi de elini taşın altına koydu mu o ilişki yürür, yoksa yürümüyor. Benim için öncelik? Karşılıklı olsun. Ben mutlu ederken, o da beni mutlu etsin. Tek taraflı hiçbir hikâyede son iyi bitmiyor çünkü.
Bana 1 versin ben 1000 veririm benim ortam yoktur ya tam batarım ya tam çıkarım ya siyah ya beyaz bu yüzden önce ben göklere çıkarırım bakarım değer biliyor mu o da yüceltmeyi biliyor mu bu yüzden önceliğim onu mutlu etmek olur
Mutlu etmeye odaklı olurum kırmaktan çekinirim. Önceliğim bu hemen ardından da onun tarafından mutlu edilmek isterim tabiki tek taraflı hiçbir şey yürümez
Onu mutlu ettiğim an bana bakarken ki mutluğu.
Belki tebessümü, belki benimle olduğu huzuru ve rahat davranıyor olması diye bilirim.
Benimleyken şahsına münhasır olduğunu gösteriyor olması.
Aşk zaten biraz karşılıklı bir dans gibi bence. Hem mutlu etmek hem de mutlu edilmek dengeyi oluşturuyor. Birini mutlu etmeye çalışırken kendini kaybetmek yerine, ikinizin de huzur bulduğu bir alan yaratmak çok daha kıymetli olur. 👫✨ Sen ne düşünüyorsun; ilişkiyi dengelemek mi yoksa daha çok “verici” olmak mı sana göre? 🗝️
Cevap
9Cevap
Sevgi işleri karşılıklı olunca mutluluk verir. Sizi mutlu edeni siz de mutlu edin🤌🏻
Onun mutluluğu ile mutlu olmaktır.
Her ikisi de öncelikli ve karşılıklı olmalıdır. Aksi halde tek taraflı ya da ilk önceliğin hep aynı taraftan geldiği ilişki yürümez.
Karşılıklı olmalı ya bazı seyler denge önemli
Mutlu edersen oluyorsun normalde ama ben ettim mutsuz oldum
Karşılıklı bir çaba varsa zaten onun mutlu olması bile yetiyor mutlu olmana
Mutlu edersen mutlu edilirsin. İlişkilerde her şey karşılıklıdır.
karşılıklı olması lazım.
karşılık olmazsa bir zaman sonra kopmalar başlar
Mutlu etmekten kendi iç dünyası insanın kararır.
Karşılıklı olsa iyi olur o beni etcek beni onu
Karşılıklı olmalı tabi ki
Birlikte mutlu olmak paha biçilemez
Beni mutlu etmesinden etkilenirim.
Karşılıklı olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?