30 yaş ve üzeri erkeklere sorum böyle bir kız size açılsa ne dusunürdunuz karsilik verirmiydiniz?

Diyelim ki 28 yaşında, hayatında sadece bir kişi olmuş, oldukça seçici bir kızla tesadüfen sosyal medya üzerinden tanıştınız. Bu kız size, kendisini sevdiğini söyleyip sevgili olmaya ikna eden ama sonra onu terk eden kişiyi anlatıyor. Başta size karşı bir ilgisi yok, sadece neden böyle yaptığını merak edip sizinle dertleşiyor. Siz de ara ara konuşup ona destek oluyorsunuz. Yaklaşık 3 aydır konuşuyorsunuz.

Bir süre sonra kız size şöyle diyor:

“Biliyor musun, o kişi bana tekrar yazdı ama ben ona karşı hiçbir şey hissetmediğimi fark ettim ve cevap bile vermedim.”

Zaman geçtikçe kız sizin duruşunuzu, ağırlığınızı, tavrınızı beğeniyor ve size karşı yavaş yavaş bir ilgi oluşuyor. Artık sizden mesaj beklediğini fark ediyor. Sonunda cesaret edip size karşı hisleri olduğunu söylüyor.

Siz 34 yaşında, seçici biriyseniz bu durumda ne düşünür, nasıl bir karşılık verirdiniz? Kızı güzel buluyorsunuz fakat guzellik yetermez

30 yaş ve üzeri erkeklere sorum böyle bir kız size açılsa ne dusunürdunuz karsilik verirmiydiniz?