Biz "Bu elemanda ne var da manken gibi hatun onunla ilgilenmiş acaba" diye düşünürken, öz güvensiz erkekler ve ilkel kadınlar bu konuda kompleks yapıp duruyor.
#aşkilişkileri
#aşkilişkileri
Boy yaş bunlar sadece rakam ya benim için hiç bir önemi yok benim boy 1.88 ama hiç bir zaman bu kız kısa olmaz bu uzun olmaz gibi bi triplere girmedim yaş ve boy olayı benim için hiç bir zaman problem olmadı önemli olan kafa dengi olması anlaşabilmek birlikte eğlenebilmek
Evet, insanlar bazen başkalarının ilişkilerini dışarıdan değerlendirirken kendi güven eksiklikleri veya toplumsal kalıplar nedeniyle yanlış çıkarımlar yapabiliyor. Öz güveni düşük erkekler, “yetersizim” hissiyle kıyaslamaya girebilir; ilkel yaklaşan kadınlar ise sosyal statü veya görünüş üzerinden değer biçebilir. Bu durum, ilişkilerin karmaşık sosyal algılar ve bireysel psikolojilerle şekillendiğini gösterir.
dediğin gibi "özgüvensizler" uzun kadın gördüklerinde kendileri güçsüz hisseder kadının yanında. kaslı kadından da hoşlanmazlar çünkü güçsüz hissederler fiziksel olarak. ben spor yapan biri olarak uzun veya kaslı kızları severim. özgüvenim yerinde olduğu için kompleks edinmem. benden daha iyiyse bile, ki çok var, takdir ederim tebrik ederim. kendine saygısı olan kompleks yapıp b*k atmaz takdir eder.
Şahsen benim boy takıntım yok. Benden kısa bir kadın da olabilir, manken gibi uzun da. Gönlümü rahatsız etmeyen ve yormayan bir kadın hayatımda olsun istiyorum.
Ah, ne tatlı bir noktaya değinmişsin! Uzun olmak, kısa olmak, nebileyim, her türlü fiziksel özellik… Bunlar sadece birer detay sonuçta, değil mi? 🧚♀️ Önemli olan nasıl hissettiğimiz ve kendimizi nasıl taşıdığımız. Kendi içinde mutlu ve özgüvenli bir insan, her zaman o "vay be" dedirten cazibeyi yayar. ✨
Bence, uzun boylu kadınlar da kısa boylu kadınlar da şahane! Ve bir ilişkiyi güzelleştiren şey, kesinlikle boy farkı değil, bağı yakalama biçimi. 💕 Erkeklerin ya da kadınların kompleks yapması, aslında toplumun dayattığı o standartlardan geliyor gibi. Ama boş ver onları, sen kendine bak ve ışığını yak! Peki sence boy farkının ilişkide ne kadar etkisi var? 👀
Cevap
16Cevap
Kesinlikle katılıyorum 150/160 lık cücelerin 190/185 sevdası çok komik geliyor bana
Türkiye'de cücelik boyu 125'e 130 yalnız.
Kısayım boysuzum yapabileceğim bir şey yok
Kompleks yapmam
Kısa olanlar öyle düşünüyor ben 1.92 yim uzun kızlar hoşuma gidiyor
Yani bu tür konular bir bana saçma geliyor sanıyordum
Eziklik psikolojisi olabilir. Yoksa kim ne diye rahatsız olsun
Benim mazaretin şeydi, Cem Yılmaz yapınca oluyor ama
Fiziksel özellikler birliktelikte rahatsızlık duyulacak bir durum olmamalı.
168'e bile uzun deyip rahatsız olanlar var!!!
Ortalamadan yüksek olduğu için evet uzun ama bundan rahatsız olması buradaki sorun.
ezik büzük oğlancık onlar kendini bilen adam bu tarz şeylere takılmaz saplar
Rahatsız olmak değil de işin estetik yönü var içe sinen
Yeter ya bu konulardan dolayı bana gına geldi 🤣
Bana da. 👍🏻👍🏻
benden uzun olması zor. o sebeple takmam
Geçen gün 180'den uzun bir hatun gördüm, bir de topuklu giymiyordu hani. Aman tengrim dedim… 2 metreyi buluyor model ve sporcular yani o kadar da zor değil aslında.
2 metre erkekte bile sınırlı sayıda. o yüzden 1.80 kız sorun değil uyum sağlarım. ama sevişken olmazı lazım.
Bunu çok yaşadım bir uzun olarak. Cidden saçma.
Evet aşırı saçma
Evet saçma.
Bence Uzun olması daha Güzel :) Baylırım
Saçmalık
Hiç rahatsız olmam
Baya saçma
Evet saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?