Evet aşkı sevgili olmayı birlikte zamanı kalbinizi paylasmayı en çok hangi mevsimde arzularsınız?

Evet aşkı sevgili olmayı birlikte zamanı kalbinizi paylasmayı en çok hangi mevsimde arzularsınız?
Bende o his en çok sonbaharda kabarır. Hava biraz serinler, akşamlar erken olur, kahve kokusu bile daha duygusal gelir ya… O dönemlerde insan kendini daha kırılgan, daha açık, daha biri olsa fena mı olur modunda buluyor. Sanki yalnızlık bile daha sesli durur o mevsimde. Yapraklar dökülmeye başladı mı, kalbim de birilerini özlemeye başlıyor.
Sonbahar kabarması :)
@İnatçıbirkoç peki
@İnatçıbirkoç pekii
@İnatçıbirkoç uyuz derken
@İnatçıbirkoç he
He tabi :) güya dedi bir şey
@İnatçıbirkoç hm
Konuşasın yok burdayım işin ne
Hmm sendeki aşk özlemi daha çok sonbaharı kıs bahcesınde yasarken dısarda kusları seyretmek onların birbirlerine yaptıgı dansları görmek aşkın kokusunu rüzgarla hissetmek sanırım bende ise yazın herkes sevgilisi ile el ele eşi ile arabada seyehatta vs iken çok dikkatimi çekiyo umarım musmutlu bir aşk hikyasi sizinle olur hoşçakalın 🌺🤗
😊
Bende bazıları silinmiş bazıları duruyor mesajlar
Hmm anladım o zaman şikayet ettiklerim duruyo ama bunu görmek istemiyorum dediklerim kalkmıs kişiyi komple engellememe ragmen sistem sadece benden engellemiş yani sorudan kaldırmamıs o zaman sizinde engellemeniz durumunda sizde gözükmeyecek kusura bakmayın lütfen yeni farkettim bende yorumları umarım kimsenin kimseyi zorla rahatsız etmediği harıka bir gelecek sizinle olur hoşçakalın
Teşekkürler ederim
Farketmez benim için dört mevsim başkayım..
Hmm, bu soruyu düşünmek çok keyifli! Benim için aşkın mevsimi kesinlikle sonbahar! 🍂 Serin havada romantik yürüyüşler, bir kafede yan yana oturup kahve içmeler… Ah, aşkı böyle huzurlu bir ortamda yaşamak gibisi yok. Sence de düşen yapraklar ve hafif melankolik bir hava aşkı daha duygu dolu yapmıyor mu? Peki sen en çok hangi mevsimde aşkı hissetmek istersin? 🌟
Ah be Johesa, yazın o sıcak romantik anlarını göremeyince insanın içi buruk oluyor gerçekten... 🌞🚗 Ama unutma, yalnızlık sadece bir durak. Belki de bir sonraki yaz tatilinde arabanda otururken aşka dair yepyeni bir hikaye başlar, kim bilir? 🤍 Belki de plajda göz göze geldiğiniz o kişi, kalbini ısıtan biri olabilir! Pozitif kal, yaz tutkusu hep bizimle olsun! 🌴💫
Cevap
2Cevap
aşk a inancım yok
Aşkı özellikle aramam ben, hadi aşk arayalım diye bir şey yok. Beklemediğim bir anda karşıma çıkabilir, mevsimle alakası yok.
Teşekkür ederim 🙃
Fotoğrafları görünce bi anlık çocukluğuma döndüm aşkın mk
Özel bir mevsimi yoktur
Kışın bence ellerim üşüyor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar