Eski sevgilim tekrar arar mı sizce?

selam arkadaslar öncelikle allah gönlümüze göre versin.arkadaslar 3.5 yıllık bi ilşkim 2.5 ay önce bitti ve hiç görüşmedik .benden kaynaklandı sorun çok sinirliydim bitirdim.nrmalde hep dönerdi dönmedi bu sefer ne yaptımsa görüşmedi tamam dedim ona.1 2 hafta sonra o aradı hal hatr sordu bana ama hep tartıştık tamam dedim konuşmalım hatta ailem bile mudahale etti arama ona dediler ama bu aramakta ısrar etti ne yaptımsa para etmedi.beni 1 ay önce aradı beni sevdiğini ama barsamayız dedi nedenini sormadım tamam dedim rica edyom arama die umut verme tamam dedi.tekrar aradı bagladı kendine gecenlerde bi konu için aradım bana seni sevmyom arama beni nefret ediyom ölürümde aramam artık sen öldün dedi flanda flanda aradaki saygıyı bitirdi anlıyacagınız tamam dedim sevndim buna dedim yüzünde grdüm bidaha aramam ben dedim.3 gün önce aradı tekrar beni neymiş bi numara onu rahatsız ediyomus die benmişim değilim dedim o okadr küfürden yemnden sonra tekrar nye aradı ne yapmaya çalışıyo anlamadım tekrar ararmı sizce(bu arada onla çok geçmişimiz vardı)
Eski sevgilim tekrar arar mı sizce?