Sizce eski sevgilim beni aramaya devam eder mi?

Eski sevgilim ile geçen hafta ayrıldım. Daha önce de ayrılmıştık. Bana saygısızlık etmiş, kötü şeyler söylemişti. Ben ayrıldıktan 2 gün sonra aramıştı beni. Özür ve af dilemişti. Sonra tekrar bir tartışma yaşamıştık. Bana tüm gün yazmamıştı. Daha yeni ayrılmıştık, üzerimde durması gerekirken tüm gün yazmayıp, üzerine kuzenleriyle oyun oynamaya gitmişti. Tartışınca beni aramıştı üst üste. Özürler dilemişti, kendimi düzelticem falan diye söz vermişti. Ben tekrar olur mu korkuyorum deyince söz verdim diyordu. Sonra birkaç gün geçti ama benimle görüşmeye tenezzül bile etmiyor, plan yapmıyor. Geçen hafta bir de izinliydi 5 gün. Bana çıkışlarına gelirim, sana yetişirim, plan yaparız demişti. Hafta ortasında yemek sözü verdi ama sonra beni ekti. Telefonda tartışırken istersen ayrıl falan diyordu, patavatsızca konuşuyordu yine. Bana yemek yeme söz verdiği gün arkadaşını almış, bana uyum sağlamamı söylüyordu. Ayrıldım tabi ki. 2 gün sonra baktım, gece 2'de aramış beni. Sonraki gün ona mesaj attım, beni aramayı bırak, bu olaydan sonra benden sana kız arkadaşı olmaz, kendine başka kukla bul diye. Üzerine 2 kez daha aradı beni. Açmadım, o da daha fazla aramadı. Sizce daha aramaya cesaret eder mi?
Sizce eski sevgilim beni aramaya devam eder mi?