Eski sevgilim ile geçen hafta ayrıldım. Daha önce de ayrılmıştık. Bana saygısızlık etmiş, kötü şeyler söylemişti. Ben ayrıldıktan 2 gün sonra aramıştı beni. Özür ve af dilemişti. Sonra tekrar bir tartışma yaşamıştık. Bana tüm gün yazmamıştı. Daha yeni ayrılmıştık, üzerimde durması gerekirken tüm gün yazmayıp, üzerine kuzenleriyle oyun oynamaya gitmişti. Tartışınca beni aramıştı üst üste. Özürler dilemişti, kendimi düzelticem falan diye söz vermişti. Ben tekrar olur mu korkuyorum deyince söz verdim diyordu. Sonra birkaç gün geçti ama benimle görüşmeye tenezzül bile etmiyor, plan yapmıyor. Geçen hafta bir de izinliydi 5 gün. Bana çıkışlarına gelirim, sana yetişirim, plan yaparız demişti. Hafta ortasında yemek sözü verdi ama sonra beni ekti. Telefonda tartışırken istersen ayrıl falan diyordu, patavatsızca konuşuyordu yine. Bana yemek yeme söz verdiği gün arkadaşını almış, bana uyum sağlamamı söylüyordu. Ayrıldım tabi ki. 2 gün sonra baktım, gece 2'de aramış beni. Sonraki gün ona mesaj attım, beni aramayı bırak, bu olaydan sonra benden sana kız arkadaşı olmaz, kendine başka kukla bul diye. Üzerine 2 kez daha aradı beni. Açmadım, o da daha fazla aramadı. Sizce daha aramaya cesaret eder mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle birini de ancak senin gibi biri hala ister
İstediğimi kim söyledi? Arar mı diyorum. Aramasını istiyorum, araması için ne yapabilirim demedim?
Ya he he
Ergen. Adama beni aramayı kes yazdım, ne diye isteyeyim aramasını? Aramayı kesmiş midir artık diye yorum almak istedim başkalarından 3. Göz olarak. Aramasını istesem ona göre sorumu yazabilirim, kimseye imaj çekmiyorum anonim olduğum sitede.
Ergen sensin
Dedi yav he he yazan ergenus.
Sen benim söylediklerimi anlamayacak yaştasın
Cirkinleserek kimin ergenus olduğunu görüyoruz
Yaş aralığımız aynı komik çocuk. Ben anonim olarak girdiğim sitede kimseye imaj çekme derdinde değilim. Aramasını istesem, tekrar araması için ne yapmalıyım yazardım. Herhalde sana çok kelime oyunu yapmışlar. Anonim birinin sorusunu bile kendi kafana göre yorumluyorsun. Hadi git başkasının sorusunun altına terör estir, ergenus.
Sorduğum soruya saygısızca "böyle biri" şeklinde şahsıma yorum yaparak ilk çirkinliği kendin gösterdin. Bana gösterdiğin tepkiyi geri aldın. Şu yaş aralığında bir erkeğin olgunluk göstermesini beklememek gerek zaten. Saygı çerçevesinde fikrini belirtemeyecek kadar acizsen yorum yapma ya da konuşma şekline göre tepki alınca kudurma. Ergen.
Terör estir mi 😯 gerçekten senin Şirazen kaymış be uyuz şey ben senin için bir şey söylerken sen gelip beni kotuluyorsun imaj falan saçma sapan konuşuyorsun
😅 sadece gülüyorum çünkü beni hiç tanımıyorsun
Ya kızım ben böyle birini de derken sana mı dedim iyi oku yuh artık
Yaptığın ilk yorum çirkindi, hak ettiğin tepkiyi aldın. Ergen ergen bilinçaltına soktuğun şeyleri başka insanların kelimelerinde arayarak yorum yapma. Beni ikinci seçenek yapan birini daha hala isteyecek kadar basit bir kadın değilim. Zaten adamın beni aramasını istesem beni aramayı kes, kuklan değilim yazmazdım herife. Aramayı kesmiş midir diye yorum almak istedim. Boş boş "senin gibi biri de böylesini ister" diye konuşan, ergen ergen tepkiler veren sensin. Saygı veremiyorsan, saygı alamazsın.
Sen beni tanıyor muydun da "senin gibi biri de böyle bir herifi ister" gibi bir yorum yapma hakkını buldun?
Yahu bir daha oku hala aynı şeyi yapıyor kendimi kesicem
Sırf yanlış anlaşılmadan dolayı bana neler söylüyorsun
Rica etsem özelden konuşabilir miyiz çünkü anlatamıyorum
Sen ilk yaptığın yorumu oku. Sonra o yorumu sana deseler nasıl tepki verirdin, onu düşün. "Nasıl biri" böyle bir adamı istermiş? Böyle bir adamı isteyen kim şu an?
Of tamam ya nasıl istersen öyle anla ne desem kendi istediğin gibi anlıyorsun sanki ben kadın dusmaniyim niye senin uzulmeni isteyeyim
Dediğinde yanlış okunacak ve anlaşılacak bir şey yok
Peki
Sabit fikirlisin dinlemiyorsun o yüzden hata yapıyorsun
Senin yaşın kaç acaba merak ettim
"Böyle birini de ancak ""senin gibi"" biri hala ister" gibi bir yorumdan beni tanımadan eleştirdiğin çıkarımını yapmam gayet normal. Ben nasıl biri gibiyim ve onu hala istediğimi sorumun neresinde okudun? Onu istiyorum, beni tekrar araması için ne yapmalıyım gibi bir soru sormadım. Sorulan soruyu yanlış yorumlayan sensin. Beni son anda eken bir ruh hastası isteyeceğim son şey şu noktada.
Senin gibi biri derken hala merak eden sorgulayan olarak söylemiştim sana hakaret etmek olarak algıladin bunun için özür dilerim niyetim sadece böyle erkekleri hala neden düşünüyorsunuz du
26 yaşındayım. Gerçi yaşın "olgunluk" için bir anlam ifade etmediğini, en basitinden, erkek arkadaşımın takıldığı kuzenleriyle (30 yaş üstü) sabaha kadar oyun oynayıp içmesinden anladım tekrar. Neden sonuç ilişkisi yapabilen, iletişim ve empati kurma becerisi yüksek 20 yaşındaki bir adam bile bazen 35 yaşındaki bir adamdan daha olgun bakabiliyor olaylara. Bir de bilinen bir gerçek var ki erkekler genelde geç olgunlaşır.
Rica etsem özelden konuşabilir miyiz yoksa rahatsız etmek istemiyorum buradan konuşması Zor
Ben onun ne yaptığı ile ilgilenmiyorum. Kurtuldum mu ondan onu merak ettim, kendim için.
Peki iyi günler son olarak güzel konuşuyorsun bence dilerim iyi şeyler seninle olur
Teşekkürler. Umarım senin de karşına seni anlamaya istekli insanlar çıkar.
Çıktığını sandım da değilmiş
Ne mezunuydun sen?
Öğretmenim
Edebiyat mi?
Çok inatçı birisin bence neyse
İngilizce. Hatam varsa kabullenirim ancak inandığım şeylerden kolayca vazgeçmem, öbür türlü insanın duruşu kalmıyor.
Niye burayı seçtin
Soru sormak için ise, beni tanımadıkları için, ön yargısız bir şekilde soruma yanıt almak istedim
Peki burcun ne
Aslan
Zor birisiniz bence otoriter ve liderlik özelliği çok
Uyumlu olduğum insanların üzerinde gereksiz otorite kurmam. Ayrıca sürekli yönetme gibi bir takıntım da yok.
Rahatsız ediyorum dimi sizi yazarak konu konuyu açtığı için soruyordum belki yanlış düşünüyor olabilirim ama siz güler misiniz normalde pozitif birimisinizdir
Rahatsız olmuyorum, sorun yok. Sevdiğim insanlarlaysam öyleyimdir tabi, kim olmaz ki?
Yani sadece sevdiğimiz insanlara karşı mi oyleyizdir hayata bakış acımız da pozitif olmalı değil mi? Yoksa bende sevdiğim kişilere karşı öyleyim
O zaman bana karşı bakış açın değişti rahatsız olmadığına göre