Aşkın yaşı olur mu? ?

herkese merhaba.

Arkadaşlar size aşk hikayemi anlatmak ve paylaşmak istedim. 8 aylık bir ilişkim var ben 25 yaşındayım kız arkadaşım 15 yaşında fakat yaşına göre çok olgun bir insan huyu, edebi, adabı, terbiyesi ile çok olgun bir insan. Tanıştık birbirimizi sevdik ailesi sebebi ile ayrılmak zorunda kaldık bir süre sonra yüz yüze geldik ve tekrar bir araya geldik. Zaman geçti yakalanma korkusu içinde olduğu için ben gene ayrılmak istedim ama gene bir süre sonra bir şekilde tekrar bir araya geldik bir şey bizi birbirimize çekiyordu resmen. Dedik bu sefer gizli saklı yürütelim 8 aydır beraberiz 1 kere dahi ciddi kavgamız olmadı ruh eşim desem yeridir her şeyimiz aynı düşüncelerimiz, huylarımız, sevgimiz vs. Tek fark yaşlarımız ama birbirimizi çok seviyoruz birbirimizden sakladığımız hiç bir şey yok birbirimizi kaybetmekten çok korkuyoruz. Aşkın yaşı olmaz diyenlerden oldum durumu sizinle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim. Çoğu ergenlerin sevgi adı altında çorap değişir gibi ilişki yapmalarının yanında bu tür ilişkileri kaç kişi destekler bilmiyorum. Ben ömrümün çoğunu yalnız geçirdim sevdim ama hiç bir zaman sevilmedim bu kız hayatıma girdi sevilmek ne demek ozaman anladım. Sürenin 8 ay olduğuna bakmayın uyumsuz insan zaten 1 hafta olmadan kendini belli eder. Değişir korkusu var tabiki bende bunu defalarca dile de getirdim fakat ben değişmediysem oda değişmez bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur diye düşündüm. Teşekkür ederim cevaplarınız için...

Aşkın yaşı olur mu? ?