35 yaşında bir psikolog beyefendiyle bir seminerde tanıştım. Telefon numaramızı aldık. Bana ertesi günün akşamı flörtöz şekilde yazdı. 4 gün aşırı ilgili bir şekilde benimle yazıştı. Sonra biraz bekleterek cevap yazmaya başladı. O yarım saat/1 saat sonra cevap yazıyorsa ben de aynı şekilde yazmaya başladım. Her gün o bana günaydın yazıp sohbet başlatıyordu. Gayet güzel ilerliyorduk. 10gün yazıştık. Sonra bir anda sohbeti kesti. Bana daha da günaydın yazmadı hiçbir şey yazmadı. Ben de yazmadım. 3 gün oldu hala yazmadı. Ama hikayelerimi takip ediyor bazen beğeniyor. Bir erkek üstelik psikolog biri neden böyle davranır ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayErkek neden bir anda mesajlaşmayı keser? Bu soru, özellikle yeni başlayan ya da tam oturmamış ilişkilerde çok sık karşımıza çıkar. Aslında tek bir sebep yok; çoğu zaman birkaç farklı etken aynı anda devrededir.
Bazı erkekler duygusal olarak hazır değildir. Başta ilgi gösterir, yazışmayı sever ama iş ciddileşmeye başlayınca geri çekilir. Hislerinden emin değildir ya da ilişki sorumluluğu ona ağır gelir. Mesajı kesmek, yüzleşmekten kaçmanın en kolay yoludur.
Bir başka sebep de net iletişim kuramamasıdır. Hoşlanmadığında ya da ilgisi azaldığında bunu açıkça söylemek yerine yavaş yavaş kaybolmayı tercih eder. “Kırmak istemiyorum” diye düşünür ama aslında karşı tarafı daha çok yıpratır.
Egoya dayalı sebepler de var. Bazı erkekler ilgiyi garantilediğini düşününce çabasını azaltır. Sizi cepte gördüğü anda mesaj sıklığı düşer. Artık kazanılmış biri olduğunuzu düşündüğü için emek verme ihtiyacı hissetmez.
Bazen de konu sadece erkekle ilgili değildir. Sürekli ilgi beklemek, çok sık yazmak, pasif-agresif tavırlar, kıskançlık gibi davranışlar onu bunaltmış olabilir. Bu durumlarda da direkt söylemek yerine sessizce uzaklaşmayı seçer.
Burada önemli olan, mesajı kesen erkeğin davranışını kişisel değerinizle karıştırmamanızdır. Biri iletişimi bir anda kesiyorsa bu, çoğunlukla onun olgunluğu ve duygusal kapasitesi hakkında ipucu verir, sizin yetersizliğiniz hakkında değil.
Kendine dönmek
Bu durumla karşılaştığınızda peşinden koşmak yerine bir adım geri çekilmek çoğu zaman en sağlıklı tepkidir. Birinin size gerçekten değer verip vermediğini anlamanın en net yolu, ortada hiçbir sorun yokken bile istikrarlı davranıp davranmadığına bakmaktır. Arada sırada kaybolup geri dönen, sonra yine sessizleşen biri size güvenli bir ilişki sunamaz.
İletişim kesildiyse, kendinize dönüp şu soruları sormak iyi gelir: “Ben nasıl bir ilişki istiyorum? Net, tutarlı, emek veren biri mi, yoksa kafama göre takılan biri mi?” Cevabınız birincisiyse, ortadan kaybolan bir erkeğin gitmesine izin vermek aslında kendi iyiliğinize attığınız bir adımdır. Böylece enerjinizi, sizinle aynı netlikte olan ve duygusal olarak hazır birine saklamış olursunuz; uzun vadede kazanan siz olursunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ayMuhtemelen senden bir ışık göremediği için uğraşmak istememiştir, flört böyledir zaten iki hafta kadar samimiyet gelişmez ve ilerleme olmazsa otomatikman yazan kişi şunu düşünür bu muhtemelen istemiyor o yüzden de geri çekilir
02 Yorumla
Soran5 ayHayır ben istekliydim. Ama beni cepte görmesin diye bana nasıl davranıyorsa öyle karşılık vermeye çalıştım. Başta bana yazınca anında karşılıklı sohbet şeklinde ilerlettim gece 2ye kadar yazıştık. Sohbet gayet keyifliydi. Sonra bana daha soğuk yazmaya başladı, saatler sonra cevap yazınca ben de ona geç döndüm. Sonra da hiçbir şey demeden sohbeti kesti. Daha da günaydın yazmadı. Ama hikayelerime hep baktı, bazısını beğendi hep.
- 5 ay
Başkasını bulmuştur o yüzden de sana yol vermiştir bence yoksa iradeli erkekler dışında hiçbir erkek bir kızla muhabbeti kesmez bence
6 ayOna bağlanma seni farkında olmadan avcunun içine almaya calışıyor senin ne istediğin değil onun ne istediği olsun istiyor onun için uğraşıyor beyfendi akıllı kendisi değil seni kendine çekmeye calışıyor net durmuyor gel gitli sana tavsiyem ilgilenme takip etme yoluna bak ilgilenmediğini anladığında eminim seni seviyorsa yakın olmak istiyorsa gelir uğraşır seven erkek uğraşır bırakmaz bence uzak dur kendi hayatına bak kendi hayatına odaklandığında bu kız benimle ilgilenmiyor diye seviyorsa gelir uğraşır seni kaybetmek istemez
12 Yorumla
Soran5 ayŞimdi onu rehberimden silsem, takipten çıksam bu da onu önemsediğimi gösteren bir davranış olur aslında. Ama bana artık hiç yazmıyor. Sohbeti hiçbir şey demeden birden kesti. Ama hikayelerime de anında bakıyor bazısını beğeniyor. 2 ay oldu. Bundan sonra daha da yazmaz. Yazsa da ben istemem. Ama hikayelerime bakıp durması beğenmesi de beni rahataız ediyor.
- 5 ay
Yapacagın şey şu silme numarasını felan ama görmezden gel ondan hikayelerini gizle arada hayatına bak onsuz da yapabildiğini mutlu olduğunu görsün karşısına çok cıkmamaya özen göster erkekler böyle yaparak oynuyor insanla biliyormusun birisi vardı benden hoşlandığını düşünüyordum hissediyordum instagramdan bir hafta konuştuk buluşalım dedik buluştuktan sonra ne mesajlarıma baktı ne de yazdı o da durumlarıma benim bakardı hem gitmiyır hem takip ediyor net olsun ya biz dokuzuncu ayda buluşmuştuk dokuzuncu aydan bu güne kadar hiç yazmadı konuşmadı ama biliyormusun yazmıyor konuşmuyor buluşmadan sonra beni dışarda gördüğünde gözünü üzerinden ayırmıyor beni kesiyor evinin nerede olduğunu bilmiyordum gece vardiyasına giderken beklediğim yerdeymiş evi bir gün servisi beklerken perdeler acık üzerinde tişört yok koşarak geldi pencereye meraklı şekilde benim gördüğümü görünce utandı geri kaçtı benim orada olduğumu görmüş daha önce sanırım benim naptığımı merak etti galiba gece vardiyalarım da bir kaç kere saklı saklı evinden beni izlediğini gördüm sanırım gece geç vakitte birisiyle mi buluşucagım diye merakından takip etti bir gün servise binerken gördü servise binince ben balkona çıkıp araca baktı napmaya calışıyor anlamıyorum bende sıkıldım yoruldum bu durumdan biliyormusun insan net insan istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayPsikolog olması robot gibi her şey mantık çerçevesi içerisinde düşünüp yapması anlamına gelmiyor. 10 gün çok kısa bir süre bu süre içerisinde belki sadece telefon aracılığıyla iletişim kurduğunuz için istediği enerjiyi alamamış olabilir. Neden böyle yaptığını düşünmeden olayı akışına bırakman da fayda var. Yazdığı zaman yazarsın sana yaklaşımına göre hareket edersin
11 Yorumla
Soran5 ay2 ay oldu. Yazmıyor ki. Sadece hikayelerime bakıp beğeniyor. Sanki 10gün hiç yazışmadı beni tanımıyor gibi nasıl bu kadar umursamaz olabilir bu terbiyesizlik saygısızlık değil mi? Ben ne yapayım? Onu silsem bu da onu önemsediğimi gösteriyor olacak
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Öncelikle şunu bil ki, bu tür durumlar kafa karıştırıcı olabiliyor ama tamamen seninle alakalı değil bu. 🫶 Bir anda kesilen mesajlaşmaların nedenleri çok çeşitli olabilir. Belki bir yoğunluğu ya da kişisel bir sebebi var ve bunu açıkça paylaşmadı. Ya da başlangıçtaki ilgisi biraz heyecan odaklıydı ve bu enerji azalınca mesafe koymuş olabilir. Psikolog olması tamamen durumu anlaman için bir garanti değil sonuçta. Herkes bir birey ve motivasyonları farklı olabilir!
Sen zaten kendine değer veren bir şekilde durumu akışa bırakmışsın, bu çok güzel. 💪 Hikayelerini takip edip beğeni atması, tamamen iletişi bitirmek istemediğini ama mesafeyi koruduğunu gösteriyor olabilir. Eğer hala gizliden gizliye bir şeyler hissediyorsan, incelikle bir mesajla niyeti öğrenmeyi düşünebilirsin. Peki, sen böyle bir durumda nasıl bir yol izlersin? 🤔10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bağlama çekiyor ayağını denk al
Etkilediğini biliyorsa pusuya yatmış49 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani
Soran6 ayPeki ben yanaşmazsam? 1 adım bile atmazsam?
- 6 ay
teşekkür @YeŞiLGöZLüKıZ03
Soran5 ayBen ondan etkilendim onu hayatıma almak istedim. Ciddi düşünen yuva kurmak isteyen biriyim. Bunu hissetti belki kaçtı
Knkkkkkkk aşırı ghosting yemişssin limerence yaşıyor olabilirsin buna psikoloji de bağımlılık denir storini beğeniyor diye sen hala ilişki içinde olduğunu sanıp takıntı yapmışssın oda zaten senin ağsına bal damlası dökmüş yani ilgi odağı başka kızlarda şuanda başkası var hayatında muhtemelen umrunda değilsin yani bu kadar
11 Yorumla
Soran5 aySanırım bağımlılık gibi bir şey yaşıyorum. Çünkü bana kapıyı kapatmadı, beni ghostladı. Ya dönerse diye bekliyorum. 2 ay oldu hala yazmadı. Ama hala hikayelerime bakıyor. Bu beni tetikliyor. İlgi kırıntısı gibi geliyor bana. Ama bu sağlıklı değil. Ben bundan kurtulmak istiyorum.
Gizli Üye(25-29)6 aybenim kızda boledi
bi diyor seviyorm bi dyo yk falan
bayabişiler yasadik sonra baktim bana dedi ayrilsakmi direkt yol verdim engel atim tum cevresini sildim dusman değilim ama bi sefer o soz cıktımı adami hayatimda tutmam hesaplarini kapatmiş neden bilmiyorum 7. gun oldu dun biri baya istek ati tıktoktan acikli paylaşim yapmişti full bizim ayrilma tarihimizle ayni dedim odur yazdim cvp vermedi buyuk ihtimal odu ama cıkradim onu gine pişmansa gelir değilse suanda konustugum kız var ztn ama gun geçtikçe geç kalacak
02 Yorumla
Soran5 ayEğer o geri dönerse şimdiki kız nolucak? Ona yazık değil mi? Sizde nasıl vicdan kalp var? Allah kimsenin ettiğini yanına koymaz
Cevap sahibi5 aybu mevzu kapandi konustugum kız kazanadi suanda zaten o bana donmedi bilmiyorum 1 ay oldu daha donsede davasi boşşş
Gizli Üye(36-45)6 aySenin tepkini ölçüyor. Yazarsan kaybedersin. Aynalama yap. O ilgi gösterince sen de ilgi göster. O uzaklasinca sen de uzaklaş. Tekrar dönerse hemen barişma ilgisiz davran ki bedelini ödesin. Telafi çabasina girip gönül almaya çalişsin ve bir daha aynı şeyi yapmasin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Soğuk savaş yapıyor bir zaman ilgi bombardımanina tutup bir anda kesmesi bir taktik meselesi gibi duruyor seni merak ettirip senin onun üstüne gelmeni sağlamak istiyor olabilir gibi geliyor ama sadece meşgul de olabilir
04 Yorumla
Soran6 ayHayır meşgul değil. Sosyal hesabından hep durumlar yazılar paylaşıyor. Üstelik bana bir selam yazması ne kadar zamanını alacak ki?
Soran6 ayBu nasıl bir taktik sence? Benden ne istiyor olabilir?
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
6 ayBende bu sisteme aklım ermedi geç cevap vermek iletilişim kesmek vs neyse o yaa böyle antin kuntin yöntemler yüzünden sağlıklı iletişim olmadığı için doğru format yakalanamıyor
04 Yorumla
Soran5 ayBen de yakıştıramadım. Sonuçta eğitimli biri. İletişim kurmada bu kadar özürlü olmamalı
- 5 ay
Atalarımız çok güzel sözler söylemiş öngörülü kişilermiş gerçekten ve benim anlamadığım iletişim madem geç olacak zaruri durum harici ozamn mektup telgraf kullanılsın saçma sapan huylar jargonlar almış başını gidiyor her şey zorlaştırlarak daha kalite basitliğine dönüştürülüyor hâlbuki iletişim ve bağ kurmak bizim doğamıza verilen sıfatken ne hale getiriliyor ya
Soran5 ayHaklısın
- 5 ay
Ama ne fayda bende bu devirdeki özellikle son dönemdeki olan şeylere ayak uyduramıyorum resmen ayrı dünya insanı gibi kalıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Senden karsilik bulamadigini dusunmus olmali. O yazmadiginda sen yazacaktin gunaydini o zaman anlardik simdi ergen gibi o yazmiyo ben de yazmiyim kafalarina girmissiniz bu yaştan sonra. Zor
02 Yorumla
Soran6 ayBen mi yazayım bir de öyle mi deneyeyim?
s 6 ayNormaliyle uğraşılmıyor, okumuş manipülasyoncuyla flört etmek ayrı uğraşılmaz. Pavlov’un deneyine hoş geldiniz.
01 Yorumla
Soran5 ayBelki de bilerek yaptı bunu bana
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayPsikolog bile kendi psikoloğu olmayı öğrenememiş. 😀 Belki de sizden olumsuz durum görmüş olabilir. 🤔 Tek şey bu olur.
01 Yorumla
Soran5 ayYine de söylemesi gerekmez mi? 10 gün samimi sohbet edip bir anda yazmayı kesti. Ama hikayelerime hrp bakıyor, bazılarını beğeniyor. Bu beni rahatsız ediyor. Onu silsem onu önemsediğimi anlayacak daha da egosu şişecek
6 ay10 gün boyunca eşinden uzakta yazmış sana. Sonra tüm mesajları silmiş yandan yandan takip ediyor seni.
01 Yorumla
Soran5 ayEvli değil. Ama belki de hayatında başkası vardı beni yarabandı olarak kullandı. Hakkımı helal etmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
6 ayGhostlamış seni bir şeyinden falan hoşlanmadı demek ki. (Yaptığını haklı bulmuyorum, son derece saygısızlık)
01 Yorumla
Soran5 ayPeki ben ne yapmalıyım şimdi. Geçmiş olsun, ghostlandım. Saygısızlık, terbiyesizlik bu ama kabul ediyorum ben buna uğradım. Peki nasıl toparlanıcam? O hala hikayelerime bakıp beğenmeye devam ediyor. Onu silsem kendini bişi sanıcak
Pisikoloğ olduğu için sana sifreli sorular sormuştur senin verdiğin yanıta göre seni kafasında bir yere koydu ve bekletiyor.
02 Yorumla
Soran5 ayİnsan gibi iletişim kuramıyor demek ki o önce kendi engelli durumuna çözüm bulsun beni ölçmek yerine
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
6 ayO sohbeti kesmemiştir.. o kaçan kovalanır diye umutlanıyor.. LoveBombing yapıp kenara çekilen ve bu saatden sonra o ilginin karşılığını bekliyordur
03 Yorumla
Soran6 ayPeki ben hiç harekete geçmezsem? O yazmazsa ben asla yazmıycam. Hatta şu an karar verdim onun hikayelerine bile asla bakmıycam. Bu durumda tepkisi ne olur sence
- 6 ay
ya tahminen iki seçenek var.. ya hiç bir şey olmamış yine samimi bi şekilde sana yazacaktır ya da tamamen yok olacaktır.. erkek egosu işte.. bence alışmış bi Tip.. karşısındaki kadının ilgisini elde ettikten sonra kaçan kovalanıyor a bağlamak..
Soran5 ayYazmayı kestikten 1 hafta sonra ben ona yazdım. Uzun zaman oldu umarım iyisindir diye. Bana geç ve soğuk yazdı. Hastayım, aşırı yoğunum, çok işim var gibi bahaneler sıraladı. Oysa gayet de sosyal aktivitelere katılan biri, onlara zaman buluyor. Ben de soğuk davrandım. Daha da yazmadım. O bana bi ara işle ilgili bir şey yazdı sadece o. Sanki 10gün benimle samimi konuşmamış gibi soğudu aniden. Benim tüm hikayelerime bakıyor, bazısını beğeniyor. Bu da kafamı kalbimi bulandırıyor. Niye bakıyor o zaman? Ben onu silsem onu önemsemiş olduğumu anlayacak
Senın ılgılenmenı bekledı muhtemelen sende onunla ılgılenmeyınce vazgecti
11 Yorumla
Soran5 ayHayır ben ilgilendim ve bence bunu anladı
6 ayOlm sizin psikoloğunuz bile bozuk l. an.. bi de bizi eleştiriyonuz :)
02 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle. Bir de seminerler veriyor, insanlara önerilerde bulunuyor utanmadan.
- 5 ay
Evet. boş hepsi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ay3 gün beklemek yerine sormayı tercih ederim yeterli bir cevap vermiyorsa hiç konuşmamayı isterim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
6 ayBirde psikolog aklını peynir ekmekle mi yedin, biz cahil cühelanın manipülatif davranışlarınan tükenmişiz sen kitabını okuyan adamla berabersin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. baktı karşılık yok saldı , ( ben olsam öyle yapardım )
01 Yorumla
Soran6 ayAma ben hep karşılık verdim. İlgili davrandım hep
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Erkek derken , sadece senin bahsettigin kişiden mi bahsediyossun büttün erkekleri mi kastediyorsun
01 Yorumla
Soran6 ayBenim karşılaştığım erkek tipimden bahsediyorum
Gizli Üye(30-35)6 ayErkek. İsterse CIA ajanı olsun. Kim bilir kimleri elden geçiriyor o. Aynı anda kimlerle buluşup konuşuyor kim bilir. Sana zaman kalmamıştır.
19 Yorumla- 6 ay
Ahada ateş adam :)
Soran6 ayPeki ben şimdi ne yapayım?
Cevap sahibi6 ayTekmeyi bas, yoluna devam et.
- 6 ay
Sende hiç taviz vermiyorsun :)
Cevap sahibi6 ay@İnatçıbirkoç Koçum napıyon la burada. Sen karışma.
Soran6 ayBen mi yazsam? Merhaba umarım her şey yolundadır gibi bir mesaj mı yazsam
- 6 ay
Koçum iyi takılıyorum sen napiosun koçum
Cevap sahibi6 ayHiçbir şey yazmayan erkeğe yazarsan ipleri onun eline verirsin. Senin kararın.
- 6 ay
Koç kadını bu belli
- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
6 ayYa psikolog erkeklerde ghostlayip love bombing yapıyorsa biz kime gidelim ya, 😂
00 Yorumla
6 ayBu erkeklerin ne yaptığı belli değil ama benim anladığım hiçbir zaman garanti sevgi vermemek lazım hep böyle ipin ucunda gezmek gerekiyor ki ilgiyi kesmesin
02 Yorumla
Soran5 ayNasıl bir zamanda yaşıyoruz ya. Oysa ben taktik bilmeyen, samimi biriyim. İçimden geldiği gibi davranıyorum. Böyle birine denk gelmem haksızlık
- 4 ay
Ben de öyleyim ama bu karşımıza çıkanın da öyle olacağının garantisini vermiyor ne yazık ki :/
Gizli Üye(30-35)6 ayMuhtemelen seninle başka şeyler yaşamak istedi olmayınca da bıraktı bu kadar basit boşuna baska bir sey dusunme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayPsikologta manipülasyon yapmış var be jxldkxldjdpekdldk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayMuhtemelen birton kadinla sohbet eden flortoz dengesiz birisi zaten 35 yasinda bekar olmasi normal degil kimse kusura bakmadin 30lu yaslarda kimle flort ettiysem neden bekar olduklarini cok iyi anladim problemli oluyolar
01 Yorumla
Soran6 ayPeki ben ne yapayım şimdi? Ben yazsam be cepte görür mü?
6 aySenden adım bekliyor. 10 gün boyunca adam daha napsin be abla
01 Yorumla
Soran5 ayO yazınca ben ona hep karşılık verdim. İlgim vardı ve bunu anladı. Hatta yazmayı kesip beni ghostlayınca 1 hafta bekledim. Ben yazdım umarım iyisindir diye. Bana geç ve soğuk yazdı. Hastayım, aşırı yoğunum, çok işim var gibi bahaneler yazmaya başladı. Ben de soğuk yazdım ve kestim. Ama tüm hikayelerime bakıp bazılarını beğeniyor. Bu beni rahatsız ediyor. Onu silsem onu önemsediğimi düşünüp egosu tavan yapacak.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayEvli senin gibi
12 Yorumla
Soran6 ayHayır değil eminim
- 6 ay
Sen evlisin ve onu özlüypr musun
6 ayboş ver engelle bundan adam olmaz
01 Yorumla
Soran5 ayEngellesem de kendini deperli sanıcak
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Diğer flörtlerden sıra sana gelmiyordur
01 Yorumla
Soran6 ayCiddi biri değil yani?
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Psikolojik test yapıyordur belki dkfjfjjf
01 Yorumla
Soran6 ayNasıl? Beni ölçüyor mu
Sktr et hepsi aynı bok bacım
01 Yorumla
Soran6 ayBelki de
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
6 ayİlk hastası sensin hasta edip iyileştirecek
00 Yorumla
6 ayPsikolog mu😂 riske bak
00 YorumlaKarısına yakalanmıştır kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aybende öyleyim ya bir anda soğuyorum kesiyorum muhabbeti
00 Yorumlaaşka biri vardır
01 Yorumla
Soran5 ayOlabilir. Herkes ettiğini bulur
6 ayCiddi ilişki bir insan olmadığı için
11 Yorumla
Soran6 ayAllah beni korudu yani he
6 ayilgi ver ilgi kes taktik
01 Yorumla
Soran5 ayBilerek yaptıysa hakkımı helal etmiyorum. Eden elbet bulur
6 ayOyun istiyor ablası
01 Yorumla
Soran6 ayBen nasıl davranayım peki
6 ayManipüle etmeye çalışıyordur
01 Yorumla
Soran6 ayNeden peki
İşi bittiği içindir
00 YorumlaErkeklerin geneli ne istediğini bilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayÇünkü vazgeçer
01 Yorumla
Soran6 ayVazgeçecekse neden 10gün yazdı peki
Gizli Üye(30-35)6 aySenin yaş kaç?
00 Yorumlabaskasini bulmustur
01 Yorumla
Soran5 ayOlabilir. Erkekler genelde öyle yapıyor sanırım. Onunla konuşurken başkası bana yazmıştı ben hakka girerim diye o kişiyi direkt silmiştim. Kimseyi kandırmak, aldatmak istemedim ki bana da aynısı yapılmasın diye. Ama belki de o aynı anda başkasıyla da yazışıyordu.
Unut gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği