Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 yılYa ona göre olmadığını düşünüyordur, ya geç yazmana ayar olmuştur, ya trip gibi saçma şeylere tenezzül etmişsindir, ya da istediğini alamayacağına kanaat getirmiştir
00 Yorumla
1 yılya birisi vardır, seni yedeğe atmıştır, ya da kabak çekirdeği tadı vermeye başlamışsındır
01 Yorumla
Soran1 yılYedek isi olabilir ya
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılSıkıldığı için, istediğini alamadığı için, yetersiz kaldığın için, başkasını bulduğu için...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBizzat sor ona cidden dertleri neymiş öğrenelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılsen de bir erkeğe bunu yapmışsındır sebep aynı
06 Yorumla
Soran1 yılYapmadım
- 1 yıl
tamamen artık yazmamaktan mı söz ediyoruz, yoksa gün içindeki yazmaamaktan mı
Soran1 yılHocam Ben size kısaca durumu anlatmak isterim. Bizim konuşma sebebimiz zaten vesile ile oldu. Şimdi bu çocuk benim kuzenimin kuzeni. Bir vesile ile iş için cv atacaktım o şekilde konuşma başladı. Ama mesela normal erkek flörtü bile olsa, cv atıldıktan sonra "haber veririm" gibisinden konuşur di mi? Bu adam konudan konuya geçti konuşmayı uzattıkça uzattı. Kendisi işte olduğu ve meşgul olmasına rağmen anında yazdı hatta anlık ne yaptığı ile ilgili fotoğraf falan attı eve gidince ne yapacağından falan bahsetti yani. O gün sonra yazacağım dedi mesaj atmadı. Ertesi gün günaydın mesajı atmış ve yine ben yazınca dün konuşamadık diye yazdı. Ben dedim ki, siz çalışıyorsunuz meşgul etmek istemem sizi bu da bana dedi ki, öyle bir şey yok falan. Konuşmak istediğini belirtti ve yine dünkü konudan devam etti. Ama O gün konuşma yine bitti son mesajı ben attım. Cevap vermedi. 3 gün sonra hikayeme cevap verdi. Sonra yine kesildi konuşma. Iki üç gün sonra yine hikayeme cevap verdi. Sonra yine kesildi konuşma. Bu adamda şu da var, konuşmayı sürdürmüyor. Devamı yok. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Hikâyelerime önceden bakardı sonra beğenmeye başladı ara sıra da cevap verdi. Şimdi bakıyor sadece ne beğenme var ne cevap verme var.
- 1 yıl
hayatında biri var gibi görünüyor. seni beklemede tutmak istiyor. benim öngörüm bu
Soran1 yılBoşluk anında yazdı diyorsunuz
- 1 yıl
sevgilisinden gizlice yapmıştır. onunla meşgul olduğu zamanlarda sana yazması imkansız
Kırmışsın adamı hatanı anla
02 Yorumla
Soran1 yılNaptık kral
Muhabbet sarmadigi için
02 Yorumla
Soran1 yılYa ilk başta bayağı bayağı eğleniyordu bu
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hoşuna gitmeyen bir şey olmuştur
04 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Soran1 yılYa O bana sen diye hitap ediyordu ben ona siz diyordum ama bana hiç demedi ki bana siz demene gerek yok falan diye
1 yılSkes yoksa mesaj da yok
02 Yorumla
Soran1 yılKomik
- 1 yıl
Ben sana gerçeği diyorum. Komik veya değil kimse benim kadar açık olamaz bunu da bil
Bitirmek istediğindendir zekicimm
02 Yorumla
Soran1 yılSevgili değildik zaten 200000 IQ arkadaş
- Aşk İlişkileri konusunda 27,5b cevap paylaştı.
1 yılGereksiz gördüğü için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBeklediğini bulamıyordur.
046 Yorumla
Soran1 yılNe gibi mesela ilgi falan mı
Cevap sahibi1 yılOlabilir. İlgi, ya da beklediği yönde tavır.
Soran1 yılÜzülmüş mü diyorsunuz yani
Cevap sahibi1 yılVeya ilgi bulamayınca vazgeçmiş olabilir.
Soran1 yılBen Mesaj atsam saçma mı olur
Cevap sahibi1 yılNiye saçma olsun?
Soran1 yılYa çünkü bizim konuşmamız bir vesile ile oldu hiç ortak noktamız yok ama ilk başlarda konuşurken çok eğlenceliydi hiç sıkılmamıştım sonra bu adam kendini geri çekti belki benden dolayıdır hani ben de mesajlara içten şekilde cevap veremedim ki yanlış düşünmesin diye yani ben hevesli gözükmek istemedim acikcasi. Şimdi de mesaj atarsam bu kendi kendine sorgular durumumuzu. Bu kadın neler kurdu kafasında falan gibisinden. Halbuki çok yazmak istiyorum ama bahane de yok ki.
Cevap sahibi1 yılKendinizi kasmanın hazin sonu diyelim. Ruhunu özgür bırakmayıp kasınca böyle olması normal.
Soran1 yılYa çok üzüldüm aslında ben
Cevap sahibi1 yılYapacak bir şey yok. Yanlış anlaşılma korkusuna yenik düşmüşsünüz.
Soran1 yılYani zaten o istese havadan sudan da olsa yazar miydi sizce
Cevap sahibi1 yılHayır. Amaçsız mesajlaşmak erkeğe pek uyan bir şey değildir.
Soran1 yılNasıl yani anlayamadım
Cevap sahibi1 yılErkeklerin kafası hep beklentiye dayalı çalışır diyorum. Havadan sudan konuşmaz, ilerleme ister.
Soran1 yılAllah var ben de isterim bu kişiyle bir şey olsun ama bu erkek benimle ona dayalı şekilde konuşmadı ki. Normal olağan sohbet etti şakalar espriler falan. Niyetini söylemedi bir şey olsun diye adım atmadı. Hemen kendisini geri çekti. İlk şeyde böyle geri xekilmesi normal mi?
Cevap sahibi1 yılSon derece normal. Belki de yeniden tetiklemeyi denemelisiniz sohbeti.
Soran1 yılBiri demiş ki, bir erkek bir kadını istiyorsa eğer, her şeye bir şey yazar herhangi bir sebep olsa bile yazar. Eğer bir erkek 3 gün yazmadan duruyorsa senden hoşlanmıyordur demişti. Geçen hafta salı'dan beri konuşmuyoruz da bir şey de olmuyor. Ben ne yazabilirim ki? Açıkçası bilmiyorum. Belki de benden yeterince hoşlanmıyor.
Cevap sahibi1 yılSebep verdiniz mi yazması için?
Soran1 yılBen size kısaca durumu anlatmak isterim. Bizim konuşma sebebimiz zaten vesile ile oldu. Şimdi bu çocuk benim kuzenimin kuzeni. Bir vesile ile iş için cv atacaktım o şekilde konuşma başladı. Ama mesela normal erkek flörtü bile olsa, cv atıldıktan sonra "haber veririm" gibisinden konuşur di mi? Bu adam konudan konuya geçti konuşmayı uzattıkça uzattı. Kendisi işte olduğu ve meşgul olmasına rağmen anında yazdı hatta anlık ne yaptığı ile ilgili fotoğraf falan attı eve gidince ne yapacağından falan bahsetti yani. O gün sonra yazacağım dedi mesaj atmadı. Ertesi gün günaydın mesajı atmış ve yine ben yazınca dün konuşamadık diye yazdı. Ben dedim ki, siz çalışıyorsunuz meşgul etmek istemem sizi bu da bana dedi ki, öyle bir şey yok falan. Konuşmak istediğini belirtti ve yine dünkü konudan devam etti. Ama O gün konuşma yine bitti son mesajı ben attım. Cevap vermedi. 3 gün sonra hikayeme cevap verdi. Sonra yine kesildi konuşma. Iki üç gün sonra yine hikayeme cevap verdi. Sonra yine kesildi konuşma. Bu adamda şu da var, konuşmayı sürdürmüyor. Devamı yok. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Bunun için ben şimdi ona durduk yere size bir şey danışmak istiyorum falan diye de mesaj atamam ki
Soran1 yılYanı önceden hikâyelerime cevap verdi şimdi hikâyelerime cevap vermiyor
Cevap sahibi1 yılEvli ya da hayatında biri olmasın?
Soran1 yılYok hocam bu adam bizim akraba tanıdık yani evli değil ama sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum flörtü vs. Ama sevgilisi olsa bana öyle yazar mıydı sizce? Bir de benimle konuşmadan önce son görülmesi falan kapalıydı bir baktım benden sonda son görülmesini açmış ve mesela ne zaman baksam whatsapp'a girme zamanı yakın zamanlar. Bu adam benden önce işe erken gittiği için son görülmesi hep akşam en geç 23.50 falan olurdu şimdi mesela gece 3'te falan attığım hikayeye bakıyor. Diyelim ki ven 01.20de hikaye attım. O da 03.20de hikayeme bakmış son görülmesi de 03.30'da. Bu ne demek mesela? Bir de önceden hikayelerimi beğenirdi cevap verirdi şimdi sadece bakıyor beğenmiyor da.
Cevap sahibi1 yılBi yoklama çekmeniz lazım
Soran1 yılNe gibi mesela, ne yapabilirim. Sizce bu adamın bana ilgisi var mıdır? Boşa kürek çekmiş olmayayım. Çok üzülürüm öyle bir şey olursa ya.
Cevap sahibi1 yılCV'nin durumunu bahane et.
Soran1 yılO bana ilk gün açık açık demişti. Şimdi bizim iş yerinde o pozisyon için açık yok, alım yok diye. İşle ilgili herhangi bir şeyi bahane edemem maalesef. Bu adam bir de benden büyük hani canım falan değil çok fenadır yani. Benim Ne yapmaya çalıştığımı falan anlar tatmin olabilir. Başka ne yapabilirim sizce?
Soran1 yılS a lak değil yazdım öyle çevirmiş
Cevap sahibi1 yılAnlasa daha iyi ya
Soran1 yılYa Bir şey diyeyim mi size. Şimdi geçen bayramda teyzemgildeyken teyzem onun yanında oturuyordu. Sonra ona bakıp "eeee oğlum evini aldın arabanı da aldın artık o eve bir hanım getirmenin vakti geldi" demişti. Ben bu adama bakıyorum direkt olarak karşımda olduğu için. Bu adam Bir utandı bir sıkıldı teyzeme de "hayırlısı bakalım yenge" dedi. Sonra o günün akşamına anneme iki fotoğraf atmış fotoğrafta da onun doğum günündeyiz. Demiştim ya o benden büyük ama kaç yaş büyük olduğunu tam bilmiyorum. Fotoğrafta ben bebeğim annem beni almış kucağına bu adam da daha 2 yaşında mı 3 mu ne pasta üflüyor. Anneme bunları atmış annem de "çok tatlısınız var mı başka yazmış" anneme demiş ki, "başka fotoğraf yok abla, teyzemgilde konusu geçti de sizde belki yokmuştur diye atayım dedim" demiş. Şimdi İnsan düşünüyor acaba teyzesigilde falan ne konuştular? Çünkü bir günde tüm akrabaları gezerler onlar. Benim teyzemden çıkıp kendi teyzesigile gidiyorlar. Sonra bu fotoğrafları anneme atıyor. Pek anlamadım açıkçası. Ama sonuç olarak bu adam evlenecek yani kendisi de istiyor biliyorum. Evlilik için de o kadar uygun birisi ki, anlatamam ya.
Dediğiniz gibi anlarsa daha iyi ama o zaman o adımı ben atmış olmayacak mıyım? Çok istese kendisi atmaz mı?
Cevap sahibi1 yılAdımı sizin atmış olmanızda ne gibi bir sakınca olduğunu anlamadım.
Soran1 yılYani şimdi bu adamla sadece bayramdan bayrama görüşüyoruz ya, ve de hayatımda en uzun sohbeti geçtiğimiz bayramda yaptım çünkü teyzemgile ne zaman gitsek bunlar bizden önce gelmiş olurdu ve kalkarlardı. Geçen bayram biz önce geldik onlar sonra geldi ve en fazla konuştuğumuz zaman o zamandi. Kendi kendine demez mi, bu kız beni ne zaman gördü beğendi falan. Bilmiyorum ki ya, 31 yaşlarında bir erkek ne düşünür ki mesela.
Cevap sahibi1 yılOhoo, bu kadar detay insanı boğar. Bir şeyi istiyorsan almak için girişimde buluncan. O kadar detaya gerek yok.
Soran1 yılBen de diyorum ya işte bu adam çocuk değil bir şey değil vs. Koskoca mühendis neler neler yapıyor. O kadar şehirler arası yolları yapan eden adam, aramıza bir yol yapamaz mı? Yapabilir ama yapmıyor. Dediğim gibi çok şeytan tüyü olan birisi ben de etkileniyorum. Ama hevesli gibi görünürsem de değerim azalmaz mı sizce? İsteyen erkek daha çekici ayrıca, bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama.
Cevap sahibi1 yılBazılarımız kadından bekleriz girişimci olmasını. Bu ihtimali göz ardı etmeyin.
Soran1 yılİşte çekingen olabilir, yüz yüze bakacağımız için, başka flörtü olabilir ki ben bunu asla bilemem çünkü hiçbir şey bilmiyorum onunla alakalı. Adım atarsam soğuk da yapabilir kestirilemez bir erkek bu kişi. Dediginiz gibi yazmak için cv bahanesi de olmaz. Hani ne kaldı geriye ben bilmiyorum açıkçası.
Cevap sahibi1 yılBilinmeyeni bilinmezlikten çıkarmanın yolu öğrenmekten geçer. Öğrenmek için yanılmayı göze almak lazım.
Soran1 yılNe yapayım o zaman, hani erkek olduğunuz için soruyorum yanlış anlamayın sizin kafanızı anlamaya çalıştığım için. Nasıl davranırsam hoşuna gider?
Cevap sahibi1 yılDobra olmakta fayda var. Neyse o. Olacaksa olsun olmayacaksa da bilelim kafası her zaman iyidir.
Soran1 yılMesaj mı atacağım yani durduk yere hiçbir şey yokken ortada ne diyeyim ki merhaba bile desem bu adam hayırdır diyecek ki, yazmayabilir de yani.
Soran1 yılHikâye atsam ne gibi bir hikayeye cevap verir sizce
Cevap sahibi1 yılNe bileyim, bir bahane bul işte. Kötü bir rüya gördüm, iyi misin flaan. Kadınlar zekidir, illa uyanıkça bir yöntem bulurlar.
Soran1 yılMühendisler günü falan olsa onu kutlarım Mayıs ayında doğum günü var ama hangi gün bilmiyorum galiba ikizler burcu ay sonuna doğru olabilir Haziran da olabilir o tam net değil ondan önce 19 Mayıs var muhtemelen bir şey paylaşır ona cevap yazarım olmadı :(
Cevap sahibi1 yılVizyonunuz beklediğimden dar çıktı :)
Soran1 yılDiyorum ya ben bu konuları bilmiyorum diye hakikaten şaka mı sandınız
Cevap sahibi1 yılKonuluk bir şey yok, bahane çok. Mesela şu hikaye bence güzel, hem de biraz ipucu verir karşı tarafa; Çok kötü kabus gördüm, başına bişey geldiğinden endişe etmeme sebep oldu. Epeydir sesin çıkmıyor iyi misin? :) Bu hem ilgilendiğini gösterir hem de bir bahane olur.
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim vakit ayırdığınız ve dinlediğiniz için çok sağ olun gerçekten.
Gizli Üye(18-24)1 yılİsteklerine karşılık vermediğin için
018 Yorumla
Soran1 yılNe gibi hoca
Cevap sahibi1 yılKarşındaki neyi seviyo bilmiyorum ki
Soran1 yılÇok mantıklı ya
Cevap sahibi1 yılEn çok hangi konuda konuşuyor sunuz
Soran1 yılHocam açıkçası biz uzun süre konuşmadık maalesef
Cevap sahibi1 yılPeki konuşurken sen soğuk mu davrandın
Soran1 yılYa aslında soğuk yazmadım o çok eğlenceli birisi ama sadece o bana sen diyordu ben ona siz diye hitap ediyorum. Ama bana hiç siz demene gerek yok sen desen daha iyi olur falan demedi
Cevap sahibi1 yılMesafeli olduğunu dusinmius olabilir o zaman
Soran1 yılNe yapabilirim peki sudan sebep mesaj atamam ama devamlı o yazmıştı hikâyelerimi beğenmişti hatta cevap vermişti şimdi hikâyelerime bakıyor ama beğenmiyor da cevap da vermiyor. Sanırım kendi kendine kötü görünmek istemiyor ve de yazmıyor. Ben ne yapabilirim ki?
Cevap sahibi1 yılSen eger konusmak samimiyet istiyorsan ayni sekilde bir adimda sen atmalısın eger oda hikaye falan atıyor ise sizli bizli olmadan samimi sekilde cevap vermelisin
Soran1 yılYa sadece bir kere 23 Nisan gönderisi paylaştı. Onda da o kadar güzel bir hikâye atmış ki düşüncelerini falan yazmış vs. Cevap vermek çok istedim ama veremedim sadece beğendim hikayesini. Ama 23 Nisan paylaşımına da ne cevap verebilirim ki? Instadan ekli değiliz whatsapp'ta konuşuyorduk.
Cevap sahibi1 yılO zaman konu bişey bul mesela bişey danismak istiyorum gibisinden
Soran1 yılBen size kısaca durumu anlatmak isterim. Bizim konuşma sebebimiz zaten vesile ile oldu. Şimdi bu çocuk benim kuzenimin kuzeni. Bir vesile ile iş için cv atacaktım o şekilde konuşma başladı. Ama mesela normal erkek flörtü bile olsa, cv atıldıktan sonra "haber veririm" gibisinden konuşur di mi? Bu adam konudan konuya geçti konuşmayı uzattıkça uzattı. Kendisi işte olduğu ve meşgul olmasına rağmen anında yazdı hatta anlık ne yaptığı ile ilgili fotoğraf falan attı eve gidince ne yapacağından falan bahsetti yani. O gün sonra yazacağım dedi mesaj atmadı. Ertesi gün günaydın mesajı atmış ve yine ben yazınca dün konuşamadık diye yazdı. Ben dedim ki, siz çalışıyorsunuz meşgul etmek istemem sizi bu da bana dedi ki, öyle bir şey yok falan. Konuşmak istediğini belirtti ve yine dünkü konudan devam etti. Ama O gün konuşma yine bitti son mesajı ben attım. Cevap vermedi. 3 gün sonra hikayeme cevap verdi. Sonra yine kesildi konuşma. Iki üç gün sonra yine hikayeme cevap verdi. Sonra yine kesildi konuşma. Bu adamda şu da var, konuşmayı sürdürmüyor. Devamı yok. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Bunun için ben şimdi ona durduk yere size bir şey danışmak istiyorum falan diye de mesaj atamam ki.
Cevap sahibi1 yılHaklisin konuşmayı böyle kestiğine göre de belki senin hakkinda kuzeni ile konuştu ve kuzeni görüşmesini istemedi her şey olabilir
Soran1 yılAaaa hiç o bakımdan düşünmemiştim. Ama şimdi size şunu sormak isterim. Bir erkeğin bu davranışları bir flört yaklaşımı mıdır? Yani bu erkek benden etkilenmiş mi?
Bir de bu adam benim teyzemin kızının halasının oğlu. Onu hep bayramdan bayrama teyzemgilde akraba ziyaretinde görürüm. Yani görüşme imkanımız var. Acaba bu adam bir şey olursa yüzüme bakamaz diye kendini geri çekmiş olabilir mi? Çünkü bayramlarda bana hep soru sorar benimle ilgili şeyleri öğrenmek ister hep konuşur benimle. Bir de kuzenime beni sormuştur belki demişsiniz, erkekler ismimizin çıkmasından çekinmez mi mesela? Utanmaz mı yani akıl danışmak için bile olsa?
Cevap sahibi1 yılEvet erkekler çekinir direk değil ama dolaylı yoldan sorar buda dikkat çektiği için açıklar ve yüz yüze gelindiğinde terslik utanma olmamasi icin geri çekilmiş olma ihtimali yüksek
Soran1 yılCidden mi ya :( ama artık konuşmayacağız o zaman :'(
Cevap sahibi1 yılBüyük ihtimalle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAlacağını almis
04 Yorumla
Soran1 yılNe almış bir şey veren olmadı
- 1 yıl
Seks anlamadin da dmeedim ki
Soran1 yılBiz de O anlamda yazmadık hoca
- 1 yıl
Eyvallah
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBaşka biri vardır
02 Yorumla
Soran1 yılOlabilir ya
- 1 yıl
Engelle kaç 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
s 1 yılistemiyordur
00 Yorumla Soğumuştur
00 Yorumladaha çekici mesajlar okuyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
1 yılİstemiyordur?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. İlgisi kaymistir
00 Yorumla
1 yılXoguma
01 Yorumla
Soran1 yılX hangi harf hoca Türkçe'de X yok
1 yılSoğumuştur
06 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
- 1 yıl
İstediği gibi biri değilsindir
Soran1 yılKesin istediği biriyim de karşılık bulamadığını düşünüyor herhalde peki ben ona mı yazsam ama ne yazabilirim ki
- 1 yıl
Heyecanlandıran şeyler
Soran1 yılÖrnek mesela
- 1 yıl
Burdan engellenirim
1 yılSıkıldığı için
00 Yorumla
1 yılSıkılmıştır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bir erkek mesajlaşmayı neden aniden keser, tam bir muamma ama genelde beyninde ‘ben yazayım mı yazmayayım mı’ aynaları çarpışıyordur 😂 Ya içinden gelmiyordur ya da kafasında biri başka biri var. Ama sen çok takma, bazen en güzel hareket susmakta gizlidir, belki de doğal eleme yöntemi! 😊 Sen hiç böyle durumlarda nasıl tepki veriyorsun, sabır mı yoksa hemen sorgulama mı? 💬❤️