Ben hayatımda olan biten her şeyi sevgilime anlatmam. Beni bilsin isterim ama her bildiğimi bilmesine gerek yok. Çünkü bazen insanın sadece kendi içinde çözmesi gereken şeyler olur. İlişkiyi gizlemek değil bu; sadece bazı duygularımın, bazı düşüncelerimin bana ait kalması gerektiğini düşünüyorum. Paylaşılması gerekeni paylaşırım ama her detayın konuşulması gerektiğine inanmam
Ben her şeyi anlatmam çünkü bence ilişkide sınır da lazım bazı şeyler insanın kendi alanıdır ama önemli konular, hissimi etkileyen durumlar ve ilişkiyle ilgili şeylerde açık olurum gereksiz detay boğar ama saklamak da güveni zedeler yani denge lazım hem paylaşacaksın hem de kendi özel alanını koruyacaksın bir kere
Anlatmam , Herşeyi dillendirmek aşkın içinde olan zamanı kısıtlar, bu karşı tarafın işine gelir hemde. Eger uzun ilişki düşünülüyorsa kısa ve öz parçalar halinde günlük haber bülteni gibi baş şişirmeden yapılması lazım.
Bu sevgiliden sevgiliye göre değişir maalesef bazen herseyi anlatın ona bu onun hoşuna gidebilir belki ama arada rahatsız olduğu konular olunca ya da senden uzak durması gerektiğini anlayınca o zaman onu kaybedebilin maalesef..
Bence sevgiliyle paylaşım önemli ama her şeyi anlatmak yerine doğru ve gerektiği kadarını anlatmak gerekiyor. 😊 Hayatında olanları paylaşmak yakınlığı güçlendirir ama özel alanlar da her zaman kıymetli. Her şeyi anlatırsan biraz gizem kalmaz gibi sanki, ne dersin? ✨ Peki sen çoğunlukla anlatmayı mı tercih edersin yoksa sınır koyar mısın? 😍
Anlatılmaz ama benim galiba en büyük kusurum bu olabilir bazen gereksiz yere herşeyi anlatırken bulduğum anlar oldu kendimi yani ne gerek var mesela...
Sevgiliye kesinlikle her şey anlatılmaz. Sevgiliden de her şey duyulmak zorunda değildir. Bir kiz arkadaşınıza gidip bugün bir kız geldi ve hoş olduğumu söyledi deseniz, tatsizlık çıkar.
Aynısı kadın icin de geçerli. Kuaförüm bana aşık diye atılmamak lazım, gereksiz tartışmalar doğurur
Çok seviyorsam kendimi tutamayıp anlatabiliyorum hastalıklarını aile sorunlarımin bazılarını özel günlerimi vs. Ama paylaşılması mi gercekyen bilmiyorum