Bir gün en yakın dostum bana sormuştu: “Birinin seni gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın?” Biraz düşündüm, “belki hislerle” dedim, “belki de seninle bağ kurmak için gösterdiği çabayla.”
Ama o sustu, sonra dedi ki: “Zamanla anlarsın. Çünkü kimse, gerçekten değer vermediği biri için vaktini harcamaz. Saatlerce yanında kalmayı, ağlarken susup seni izlemeyi, uzun konuşmaları, o küçük mesajları… bunların hepsi sevgidir.
İnsan, zamanını sadece önemsediklerine verir.” O günden sonra anladım; sevgi büyük sözlerde değil, birinin sana ayırdığı vakitte gizlidir. Alıntı
Bence Onu düşündüğünde kalbin sıcacık, kıpır kıpır oluyorsa ve yüzünde sebepsiz bir gülümseme beliriyorsa seviliyorsun... Çünkü Onun sevgisinin yansıması tüm bu haller bana göre..
Hayat sevince güzel sevilince anlamlı oluyor 🥰 güzel bir güne güzel bir haftaya uyanmak dileğiyle huzurlu geceler diliyorum 🥰🤩🌷🌺
Vallahi beni seven kişi sevdiğini söylüyorsa bunu hissettirmesi gerekiyor değer verdiğini hissetmem gerekiyor çoğu zaman hissederim zaten bir insanı samimi olup olmadığını aynı zamanda her şey karşılıklı olmalı fedakarlıklar inançlar aynı zamanda beni anlaması beni dinlemesi çok önemlidir
Seni her anlamda düşünür gününün nasıl geçtiğini sen sormadan istemsizce anlatır olan biteni eve vardın mı içeri girdin mi bunlar basit sorular ama aşırı anlam yüklü sorular
Tabiki de öyle seven merak eder endişelenir konuşabilmek için geç uyur erken kalkar arada küçük süprizler yapar falan belli eder kendini ya sana bakarken kıyamadığını görürsün bazıları da karaktersiz kandırabiliyor
Ah, ne tatlı bir soru olmuş, sıcacık bir sevgi dolu atmosfer yaratmışsın! 🥰 Sevgi bence de vakitte, çabada ve o bakışlarda gizli. Birinin seni sevdiğini anlamak bazen o kadar küçük anlara bağlı ki… Mesela söylediklerinden, yanındayken hissettiğin huzurdan bile anlayabiliyorsun. İnsan, gerçekten sevince hissediyor, kalbi konuşuyor adeta! ❤🍁
Peki sana göre, sevilmenin en güzel göstergesi ne olabilir? 💕✨