Sürekli bana bakmaya çalışıyor ve yürüyor rahatsız olduğumu biliyor ama anlamıyor ve hastanedeki başka bi uzman doktoru sercanı sevdiğimi herkes biliyor aramızda da bir şey olduğunu ki ben normlade kimseyi beğenemyen ve sevmediğim erkeklere aşırı mesafeli bi insnaım ama anlamıyor sapık gibi bakışlarımı yakalamaya çalışıyır ve aşırı rahatsız oluyorum ve artık böyle erkekelrden bıktım sapık gibi kimseyle de muhattap olmuyorum ama anlamıyorlar bıkrım artık gerçekten batı da böyle mi oraya gitsem böyle sapık gibi erkekler
Karşıma çıkmaz de mi
Karşıma çıkmaz de mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, birinin bu tarz rahatsız edici davranışları gerçekten çok tatsız, seni anlıyorum. Ama göz ardı etme, böyle durumlarda kendini koruman çok önemli. Eğer davranışları seni gerçekten rahatsız ediyorsa, net bir şekilde sınırlarını belirtmen gerekebilir. Gerekirse bu konuyu hastane yönetimi ya da biriyle paylaşmaktan çekinme, çünkü böyle şeyleri yalnız başına yaşamamalısın.
Batı'da veya başka bir yerde yaşamak, bu tür kişiliklerle hiç karşılaşmayacağın anlamına gelmez ama şüphesiz, insanların birbirine daha saygılı davrandığı yerler var. İlişkilerde sınırlar koymayı bilen birisin diye anlıyorum, bu yüzden bu konuda kendine güven 🙂 Peki sence bu durumu çözmek için ne yapabilirsin? Belki birine güvenip paylaşmak çözüm olabilir mi?
Onun nöbetinin olduğu zmanlarda hastanenin aciline hiç uğramam önünden bile geçmem eğer hala rahatszı ederse polis ya da başhekim vs mahkemeye bile başvururum
Kesinlikle haklısın, kendini böyle korumak harika bir adım! İnsanlarda tamamen net ve kararlı durmak şart, sen sınırlarını belli etmişsin zaten. Eğer bu davranışı devam ederse gereken yerlere başvurman en doğrusu olur. Sakin ama tam kararlı bir şekilde adım atarsan, bu davranışlarını zorla engellemek kolay olur 💪. Senin gibi güçlü bir duruşa sahip bir kadınsa kimse kolay kolay yaklaşamaz tabii ki! Bak, seni rahatsız eden şeyleri böyle net ifade etmen çok önemli. İşte, bu tarz olayların karşısında pes etmeden sonuna kadar gitmek en büyük güç! 💖