AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kıskançlığın kapısında durabilirim her zaman sanırım. Beraber uçtuğu kişileri stalklayabilirim, zor bir durum olabilirdi.
bu konuda haklı bir yorum
havacılık kariyeriniz varsa, siz böyle bir durumdasınız diyelim. Sevgilinizi nasıl rahatlatırdınız kıskançlık krizleri ya da düşüncelerine karşı?
benim sevgilim olması için önce kör kütük aşık olmam gerek zaten başka erkeğe bakmam ama şahsen havacılık gibi stresli bir mesleği olanların evlenmesini doğru bulmuyorum
bir de havacılıkla ilgili dolaşan dedikodular var biliyosunuz, zor bir durum
onlar gerçek maalesef erkek pilotlar çok çapkın oluyor hosteslerde genelde erkek pilotlara boş olmaz bizim havayollarımız maaş açısından çok cömert ama çok fazla baskı var yurt dışında yapmak daha mantıklı
hostesler her uçuştaki pilotlarla mı eşleniyor yani? bu konuda bilginiz mi var?
tabiki hayır ama ''çoğu'' bekar hostes kendine pilot koca ister ya da eğlenicek adam gözüyle bakar
anladım, çok teşekkür ederim cevaplar için :)
rica ederim
Sürekli seyehat etmeyi seven birisi olarak muhtemelen mutlu olurdum. Bir tane de karavan alırdık önce TR sonra Dünya'ya açılırdık🤩
Guzel bir sey ama Zor olur hem çok zor olur.
Uçak değilim ama sağlam uçururum
alakasız yorum
Neden ki
Öyle bir sevgilim olmayacağı için bilemiyecem
kim bilir
Davul dengi denginedir hayat filmlerden ibaret değil
çok gördüm kadın öğretmen savcı adam sanayide çalışıyor
Bende gördüm ama o kadınlar olayı aşmış gerçekten karaktere odaklılar sevgiye odaklılar
demekki davul dengi dengine değilmiş
İstisnalar kaideyi bozmaz bir kaç kadın öyle diye, düzen böyle sayılmaz
umarım ülkemiz bu düzenden kurtulur o zaman. çünkü amerikada hiç böyle değil
Avrupa ile bizi kıyaslama kadın aşık olduğu adamın iki ayağı yok yine kabül ediyor seviyor dinleri yok ama vicdanları var
kıyaslamadım umarım bizde amerika gibi oluruz dedim nerenden anlıyorsun ya alayınızı yakmak lazım boş beyin
Yrrk kafası sende beyin olsa sadece bu konuda istemezsin her şeyimiz tamamda aşk kaldı mk orspusuna bak
sanayici hırto sana anca köylü kızı gelir zaten üzülme AGJKFBSAJVFBAB F
Ben evliyim mk eşimde türk değil mal. d
karına üzüldüm o zaman yazık sana dayanıyor
Sen kendine üzül kızım on numara 5 yıldız hayatımız var
"Öyle bir sevgilim olmayacağı için" derken sen beni işsiz mi sandın lan Avrupa'nın en gözde yerinde 3 mekanım var it seni hostes kim benim yanımda onun aldığı maaşı biz çocuğun okuluna harcıyoruz. Evliyim diye öyle bir sevgilim olmayacağı için dedim ama beynin boş işte
ben hostes değilim pilotajlık okuyorum ve benim başlangıç maaşım aylık 12 bin dolardan başlayacak bu bir ben kimseye paramı harcamak zorunda değilim kendime harcarım ağla zaten dedemden miras benim 3 dükkanım 17 tane de dairem var daha çok ağlayabilirsin
Ahshdjdj çok ağlıyoruz şu an ya hayal dünyanda sana mutluluklar kezbancık dedesinden kalmışmış sen önce gotünü silecek wc kağıdı al neyse seninle fazlaca vakit ayırdım varoşlarla mutluluklar 👋
daha gotundeki b*ku silemeyen adam bana laf sokmaya çalışıyor a*ck ailenle mutluluklar sana ahahaha
Erkekler için hepsi ayni delik
kadınlar için farklı mı sanıyosun 🧐
Evet farkli. Az zengin çok zengin
pilot bir kadının bunu takacağını sanmıyorum en azından ben takmazdım çünkü benim param var para aşkın önüne geçmemeli geçen zaten sevmiyordur yazık
Kadinlarin nasıl adi varliklar olduğunu sen benden iyi bilirsin
annende öyleydi herhalde böyle düşündüğüne göre
Söylerken senin annen aklıma geldi sadece
ucmak gibi
Birlikte hep uçarız
zordur kesin
sebep?
sence?
soruyorum ki bilmiyorum sorun mu var
beyninin süzgecinden geçiremiyor musun
sık görüşemediğin fazla yoğun çalışan her zaman haber alamadığın sürekli işinde gücünde olan bi partnerle ilişki zor yani
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde size telefon veriliyor muydu
annenden aldım telefonu kerhaneden kurtarın kızımı diye ağlıyordu
oy oy şen laf sokmayı mı öğrendin şennnn HAHAJHBAIDHSFJASKLNFGAJ
Uçuran kadın 🙂
Uçurur her gece 😅
🥸
😲